QUOTE(te verde @ 2009 08 11, 19:24)
Sveikos, planuoju virti agurkine, pirma karta, norejau paklausti kas jos gaminime svarbiausia, kad gautusi tikrai skani ir ar butina deti kokia tai mesa i ja?
Sunkiausia, kad neisivaizduoju koks turi buti skonis, bet vyras zino, tad jei nepavyks, bus sriubyte ispeikta. 


Svarbiausia gauti RAUGINTU agurku ir juos sausai pakepinti keptuveje pries dedant i sriuba

Gerai isvirti kruopas, kad butu tirsta sriubyte.
As asmeniskai morka su svogunu pakepinu ant aliejaus ir tik tada dedu sriubon

O pati sultini verdu ilgai is vistienos kauliuku ir mesytes. Tada isimu, sudedu brinkintas kruopas ir verdu kol suminksteja. Dedu bulves ir keptas morkas. Kai isverda- keptus agurkus. Aisku, druska ,pipirai, lapeliai, sultinio kubelis, jei megstat.
Zodziu,kuo pparasciau, tuo skaniau. Sekmes
