Įkraunama...
Įkraunama...

Švediškas būstas

QUOTE(mimas @ 2008 01 31, 20:47)
putplastis cia is vis nesiderina, tuo labiau is vidaus. Man idomu kokia imanoma apdaila uzdejus viduje putplasti? Koks cia gali buti noras, jei nesideda jis niekur. Galima ir aukso lydinius deti sienoje, bet kokia is to nauda?
O kokios jums problemos del putplascio ir apdailos? Apdaila ta pati kaip ir vatai. Antrojo karkaso viduje vietoj vatos galima ir putplasti deti. Tas nieko nekeicia apdailai. Arba putplasti i visa siena. jokia cia problema. O putplastis nepalyginamai maziau dregmes praleidzia. gaunam papildoma dregmes izoliacija.

QUOTE(evansmum @ 2008 01 31, 23:58)
O is kur tamsta taip gerai zinote? bigsmile.gif 
Juk tas siurblys siurbia ora ne tik is lauko, bet ir is namo, taip kad siluma, kuria jis pagamina, naudojama taip pat.
Ir netiesa tai, jog esant minusinei temperaturai, sildoma yra kaip su elektra.
Be to, Nibe galima nustatyti sildymo programa, tai itakoja el. sanaudas.
O ir dar - jis paruosia silta vandeni, tai boilerio atskirai pirkt nereikia. Vietos uzima labai mazai, vedinami kambariai ir t.t.

Mes turime toki siurbli, be galo juo dziaugiuosi ir kitiems rekomenduoju.
Papildyta:
Ir pabaigai - kaip juokingai man skamba 250 000lt - niekada niekas nepastatys jums gera nama karkasini/skydini/modulini uz tokia kaina su apdaila, ir nereikia klaidinti zmoniu.
Del siurblio. Pasidomekite placiau apie siurbli ir kaip jis montuojamas konkreciu atveju apie kuri cia diskutavome. Siurblys is lauko oro neima, oras per angas kambariuose paduodamas tiesiai is lauko neikiek nepasiltintas. net brezinukas siurblio naudojimo yra. O siltas oras panaudojamas siurblio ausintuvui sildyti. Siurblys veikia tikrai ne nuo sventos dvasios, o nuo elektros. tiesa jos sunaudojama maziau nei elementariais el radiatoriais, bet paduodamas is lauko nepasiltintas oras ta ekonomija praktiskai sunaikina, ypac kai lauke salta.

taigi gal neskubekime komentuoti kai nezinome apie ka kalba eina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ėh.. rolleyes.gif Mano svajonė mažas baltas baltutėlis nameliukas su kokiu nors ryškiu stogu... wub.gif Ir žydrom didelėm langinėm biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Manau Marietta visai neblogai atrodytų baltu fasadu ir kokiu ryškiai oranžiniu stogu biggrin.gif Tik garažo tam projekte nėr g.gif Bet pristatai porą moduliukų ir thumbup.gif Aišku, tų projektu galybė, bet tik ar skuba tokios modulinių/skydinių firmos statyt pgl užsakovo pateiktą projektą, juk neveltui siūlo tik tam tikrus savo variantus g.gif Turbūt ribotos galimybės?..

Man dar toks projektas nieko, tik langų norėčiau iki žemės ax.gif
user posted image
user posted image
ir toks
user posted image
user posted image

Na, pasvaigau ir užteks biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 01, 14:19)
Mes - Kaune, bet vasarą daug laiko praleidžiam pajūry, tai tikrai būtų labai įdomu pažiūrėt prie progos  rolleyes.gif Jei pasiūlymas dar galios, tai parašysiu jums į AŽ  4u.gif

OK mirksiukas.gif
QUOTE(oregano @ 2008 02 01, 15:04)
Ok, labai įdomu  rolleyes.gif

Tiesa, evansmum, ŠB planavo Klpd pakrašty statyti savo modulinukų kvartalą. Tai gal čia tas pats, kuris šalia jūsų? O jei ne, tai gal žinai, ar jau tas kvartalas statomas ir gal jau yra kur info apie tai, nes niekur nerandu  unsure.gif

Ne, ne salia musu.
O del to kvartalo nieko nesu girdejus, nes jau nebeaktualu mums, tai ir nesidomiu...

QUOTE(Dario @ 2008 02 01, 18:08)

Del siurblio. Pasidomekite placiau apie siurbli ir kaip jis montuojamas konkreciu atveju apie kuri cia diskutavome. Siurblys is lauko oro neima, oras per angas kambariuose paduodamas tiesiai is lauko neikiek nepasiltintas. net brezinukas siurblio naudojimo yra. O siltas oras panaudojamas siurblio ausintuvui sildyti. Siurblys veikia tikrai ne nuo sventos dvasios, o nuo elektros. tiesa jos sunaudojama maziau nei elementariais el radiatoriais, bet paduodamas is lauko nepasiltintas oras ta ekonomija praktiskai sunaikina, ypac kai lauke salta.

taigi gal neskubekime komentuoti kai nezinome apie ka kalba eina.  mirksiukas.gif

Komentuoju del to, jog savo name toki turiu ir "mes zinome, apie ka kalba eina" mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Ir toks ispudis jog tamsta neisigilino i ta sistema, bet ... negi prisipazinsi mirksiukas.gif

Cia musu namukas
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 01, 19:46)
Ėh..  rolleyes.gif Mano svajonė mažas baltas baltutėlis nameliukas su kokiu nors ryškiu stogu...  wub.gif Ir žydrom didelėm langinėm  biggrin.gif
...
Manau Marietta visai neblogai atrodytų baltu fasadu ir kokiu ryškiai oranžiniu stogu  biggrin.gif Tik garažo tam projekte nėr  g.gif Bet pristatai porą moduliukų ir  thumbup.gif Aišku, tų projektu galybė, bet tik ar skuba tokios modulinių/skydinių firmos statyt pgl užsakovo pateiktą projektą, juk neveltui siūlo tik tam tikrus savo variantus  g.gif Turbūt ribotos galimybės?..
...
Na, pasvaigau ir užteks  biggrin.gif

gražios svajonės bigsmile.gif o dėl savo projekto - mes išvis individualų turėjom ir rinkomės iš daugybės skydinių namų gamintojų. Atsisakė pagal individualų daryti tik JP house ir Arkada berods, kiti suskaičiavo sąmatas, pasiūlė savo gaminamų namų variantus, sienų sudėtis ir t.t. Taip kad drąsiai gali rinktis savo projektą ir klausinėti gamintojų mirksiukas.gif

Evansmum - be galo mielas namukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2008 02 01, 21:54)
OK  mirksiukas.gif
Ne, ne salia musu.
O del to kvartalo nieko nesu girdejus, nes jau nebeaktualu mums, tai ir nesidomiu...
Komentuoju del to, jog savo name toki turiu ir "mes zinome, apie ka kalba eina"  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Ir toks ispudis jog tamsta neisigilino i ta sistema, bet ... negi prisipazinsi  mirksiukas.gif
Cia musu namukas

Koks fainas bigsmile.gif namukas, kaip iš pasakos wub.gif Man tas stogas raudonas - jėga thumbup.gif O koks išplanavimas ir kiek kv ir kas statė? 4u.gif Žinau, kad smalsumas pražudė katę biggrin.gif , bet baisiai jau įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 02 01, 22:08)
gražios svajonės bigsmile.gif o dėl savo projekto - mes išvis individualų turėjom ir rinkomės iš daugybės skydinių namų gamintojų. Atsisakė pagal individualų daryti tik JP house ir Arkada berods, kiti suskaičiavo sąmatas, pasiūlė savo gaminamų namų variantus, sienų sudėtis ir t.t. Taip kad drąsiai gali rinktis savo projektą ir klausinėti gamintojų mirksiukas.gif

supratau rolleyes.gif
O dėl paties projekto, tai aišku galima susikurti savo namo''viziją'' ir pėdint pas projektuotoją apiformint. Bet yra galybė labai patrauklių pakartotinių projektų ir gal net specialiai sukurtų skydinėms/ modulinėms statyboms, juk jos vistiek turi savo specifiką, ir turbūt ne viską galima įgyvendint, kas tik šauna į galvą g.gif Vat būtų liux, jei kas įmestų būtent tokių projektukų ax.gif Nes ir pas pačius ŠB, Aplinkumoj, ar Skydmedy labai jau skystas jų pasirinkimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 01 vasario 2008 - 23:19
krūva skydinių namų projektų čia
Ir JP house namai berods visi gali būti karkasiniai g.gif o ten projektų pasirinkimas didžiulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 01 vasario 2008 - 23:57
QUOTE(oregano @ 2008 02 01, 23:51)
Koks fainas  bigsmile.gif namukas,  kaip iš pasakos  wub.gif Man tas stogas raudonas - jėga  thumbup.gif O koks išplanavimas ir kiek kv ir kas statė?  4u.gif Žinau, kad smalsumas pražudė katę  biggrin.gif , bet baisiai jau įdomu  blush2.gif

Man irgi patinka mirksiukas.gif Siaip labai man patiko tokio tipo namukai ir mums labai pasiseke kad suradom tikra sveda, kuris mums ji pastate.

Del stogo - jei ststysit karkasini, tai butinai cerpem reik dengti (cia jau kazkokie statybos niuansai), jokia lenvesne danga nerekomenduojama.

Kaip suprast koks isplanavimas g.gif Jis yra vieno auksto , 5 kambariu; 117 m2. Sugalvojau isplanavima pati (ojoj kiek nakteliu prasedejau) nes nieko, kas mums tiktu negalejau surasti.

Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2008 02 02, 10:23)
Man irgi patinka  mirksiukas.gif  Siaip labai man patiko tokio tipo namukai ir mums labai pasiseke kad suradom tikra sveda, kuris mums ji pastate.

Del stogo - jei ststysit karkasini, tai butinai cerpem reik dengti (cia jau kazkokie statybos niuansai), jokia lenvesne danga nerekomenduojama.

Kaip suprast koks isplanavimas  g.gif  Jis yra vieno auksto , 5 kambariu; 117 m2. Sugalvojau isplanavima pati (ojoj kiek nakteliu prasedejau) nes nieko, kas mums tiktu negalejau surasti.

Taip... g.gif kad protigai viską suplanuoti gana nedideliam plote, reikia galvą pasukt. Maniau, gal turi kokią savo projekto schemutę, ar kitą kompiuterinę ''vizualizaciją''. Bet yra rizika, kad paviešinus čia savo idėjas, jas greit kas nors ''nukosės'', tai tiek to mirksiukas.gif

krūva skydinių namų projektų čia. Ir JP house namai berods visi gali būti karkasiniai  o ten projektų pasirinkimas didžiulis.

Ačiū smile.gif Bet, kiek teko domėtis, tai karkasinių statyba skiriasi nuo skydinių ir modulinių tuo, jog pastarieji gana riboti savo projektiniu išpildymu (todėl didžiuma JP house variantų atkrenta). Nežinau, ar aiškiai čia išsireiškiau ir ar ne klaidingos mano žinios mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 02 vasario 2008 - 16:54
user posted image
user posted image
wub.gif faini skydinukai iš raganėlės nuorodos rolleyes.gif
user posted image

Bet vidaus išplanavimą keisčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 02 vasario 2008 - 18:15
QUOTE(oregano @ 2008 02 02, 16:50)
...
Ačiū  smile.gif Bet, kiek teko domėtis, tai karkasinių statyba skiriasi nuo skydinių ir modulinių tuo, jog pastarieji gana riboti savo projektiniu išpildymu (todėl didžiuma JP house variantų atkrenta). Nežinau, ar aiškiai čia išsireiškiau ir ar ne klaidingos mano žinios  mastau.gif

Ribočiausios galimybės - modulinių, nes ten atskiras gatavas namo dalis turi į gamyklą sutalpint, skydiniams labai dažnai galima rasti sprendimus - papildomą koloną ar metalinę siją, sieną suskaidyti į kelis skydus ir objekte sujungti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 02 02, 18:34)
Ribočiausios galimybės - modulinių, nes ten atskiras gatavas namo dalis turi į gamyklą sutalpint, skydiniams labai dažnai galima rasti sprendimus - papildomą koloną ar metalinę siją, sieną suskaidyti į kelis skydus ir objekte sujungti ir t.t.

O kurie brangesni - skydiniai ar moduliniai?
Atsakyti