Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

QUOTE(londonas @ 2008 03 09, 18:08)
jiegu as skrendu su Ryanair linijomis ir nesivezu vezimelio,tai gal kas zinote ar vietoj vezimelio galiu veztis leliukui skirto bagazo  g.gif  ax.gif

labai abejoju g.gif nes pvz vezimeli gi palieki prie lektuvo laiptu, o lagamino kokio gi nelabai paliksi
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2008 03 09, 21:27)
labai abejoju  g.gif  nes pvz vezimeli gi palieki prie lektuvo laiptu, o lagamino kokio gi nelabai paliksi

TIKRAI,NEPAGALVOJAU APIE TAI g.gif NESUPRANTU TOKIUS PINIGUS UZ LEKTUVO BILIETUS PLESIA,BET NET NEGALI VESTIS TU 10KG VAIKISKO BAGAZO... SIAUBAS schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 03 09, 18:53)
TIKRAI,NEPAGALVOJAU APIE TAI g.gif  NESUPRANTU TOKIUS PINIGUS UZ LEKTUVO BILIETUS PLESIA,BET NET NEGALI VESTIS TU 10KG VAIKISKO BAGAZO... SIAUBAS schmoll.gif

o kada jus planuojate skristi?butu idomu suzinoti kaip seksis rolleyes.gif ir kokio amziaus vaikutis?
as tai galvoju vaiko daikciukus sutalpinti i tuos 10 kg savo rankinio bagazo. na siaip mes su vyru skrendam ir dar uzsisakeme sau po bagaza, tai tikrai vietos uzteks manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2008 03 10, 13:12)
o kada jus planuojate skristi?butu idomu suzinoti kaip seksis  rolleyes.gif  ir kokio amziaus vaikutis?
as tai galvoju vaiko daikciukus sutalpinti i tuos 10 kg savo rankinio bagazo. na siaip mes su vyru skrendam ir dar uzsisakeme sau po bagaza, tai tikrai vietos uzteks manau  g.gif

mes skrendame kovo 18d anksti ryte,tai tikiuosi,kad mazasis miegos smile.gif mano berniukui bus be 3dienu metukai,siaip pirma karta su juo skrisime,nes pries tai,kai jam buvo 4men vaziavome su masina i Lietuva,kelioneje jis atsilaike puikiai,bveik visa kelia pramiegojo. thumbup.gif
na mes irgi po bagaza uzsisakeme,tai tikiuopsi viska sutalpinsiu g.gif
o kada jus skrendate,kokio leliuke amziaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo londonas: 10 kovo 2008 - 12:27
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 10:25)
mes skrendame kovo 18d anksti ryte,tai tikiuosi,kad mazasis miegos smile.gif  mano berniukui bus be 3dienu metukai,siaip pirma karta su juo skrisime
o kada jus skrendate,kokio leliuke amziaus  ax.gif

o tai butinai parasykit kaip ir kas bigsmile.gif mes tai kazkur po menesio planuojame, tai vaikui jau bus 5 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2008 03 10, 14:31)
o tai butinai parasykit kaip ir kas  bigsmile.gif  mes tai kazkur po menesio planuojame, tai vaikui jau bus 5 men  smile.gif

aga butinai parasysiu,nes ir man tai bus nauja patirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 03 09, 14:53)
TIKRAI,NEPAGALVOJAU APIE TAI g.gif  NESUPRANTU TOKIUS PINIGUS UZ LEKTUVO BILIETUS PLESIA,BET NET NEGALI VESTIS TU 10KG VAIKISKO BAGAZO... SIAUBAS schmoll.gif

kur tau plesia? nevaryk Dievo i medi... avialinijos viena po kitos bankrutuoja, nes is bilietu net nepasidengia islaidu, o tu "plesia"... ir dar Ryanair - gi cia kaip tik pigios avialinijos, tai ir bagazo maziau leidzia. Skraidyk su brangesnem ir daugiau bagazo leis pasiimt... arba tiesiai Ryanair uz papildoma susimokek, kas cia tokio? Juk ne kasdien Lietuvon keliauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 10, 18:26)
kur tau plesia? nevaryk Dievo i medi... avialinijos viena po kitos bankrutuoja, nes is bilietu net nepasidengia islaidu, o tu "plesia"... ir dar Ryanair - gi cia kaip tik pigios avialinijos, tai ir bagazo maziau leidzia. Skraidyk su brangesnem ir daugiau bagazo leis pasiimt... arba tiesiai Ryanair uz papildoma susimokek, kas cia tokio? Juk ne kasdien Lietuvon keliauji smile.gif

man kazkaip nelabai ten rupi,kad jos bankrutuoja,bet moketi dviem suaugusiems ir ne metuku neturinciam vaikui 2000lt uz bilietus su dviem ciumodanais ir dar kovo men,tai cia tikras apiplesimas, kitaip nepavadinsi schmoll.gif be to cia ryanairu tiek mokejom,o kitov linijom tai isvis patyliu kokios kainos blink.gif na nebent milijonus uzdirbciau tai gal ir pigus tie bilietai man atrodytu ax.gif
Atsakyti
Mes ir su Ryanair skrisim Velykoms i Lietuva. Dukrytei bus 5 men.
As irgi patogumu nesitikiu, pigios gi avialinijos biggrin.gif
Tik idomu, kaip talpinsis daiktai i bagaza, jauciu vien dukrytes daiktai bus lotuliukas.gif o gal tik taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 11:50)
man kazkaip nelabai ten rupi,kad jos bankrutuoja,bet moketi dviem suaugusiems ir ne metuku neturinciam vaikui 2000lt uz bilietus su dviem ciumodanais ir dar kovo men,tai cia tikras apiplesimas, kitaip nepavadinsi  schmoll.gif  be to cia ryanairu tiek mokejom,o kitov linijom tai isvis patyliu kokios kainos  blink.gif  na nebent milijonus uzdirbciau tai gal ir pigus tie bilietai man atrodytu ax.gif

gal tau parasyt kiek man kainuotu dviem suaugusiems ir vaikui... lotuliukas.gif Jei tai butu 2000 litu tai krykstauciau is laimes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 10, 19:41)
gal tau parasyt kiek man kainuotu dviem suaugusiems ir vaikui... lotuliukas.gif  Jei tai butu 2000 litu tai krykstauciau is laimes  tongue.gif

gal tu ant kazko supykus,o issilieji cia.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 03 10, 19:35)
Mes ir su Ryanair skrisim Velykoms i Lietuva. Dukrytei bus 5 men.
As irgi patogumu nesitikiu, pigios gi avialinijos  biggrin.gif
Tik idomu, kaip talpinsis daiktai i bagaza, jauciu vien dukrytes daiktai bus  lotuliukas.gif o gal tik taip atrodo  mirksiukas.gif

na as irgi labiausiai bijau,kad sudesiu maziuko daiktus,o mano daikciukams vietos neliks, teks pas vyra lagamine prieglopscio ieskotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 14:25)
gal tu ant kazko supykus,o issilieji cia.. g.gif

oi tikrai ne... tik keista, kad zmones nesupranta kokia savikaina tu lektuvu ir verkia, kad is ju pinigu plesia.... Ar nepamenat, pries koki 10 metu toj pacioj Europoj skrydziai kelis kartus brangesni buvo, o aviacinis kuras gerokai pigesnis? Dabar viskas jau ir taip atpige, bet va vistiek pykstat - atseit apiplesineja kazkas smile.gif Vis nepatenkinti kazkuo doh.gif
Atsakyti