Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

QUOTE(skaistuke @ 2008 02 05, 15:55)
nuo kokio laiko su kudikeliu galima skristi? Ar yra koki apribojimai aviakompanijose? g.gif  ax.gif

nezinau ar visur, bet kaikuriose avalinijose galima nuo 7-10 dienu. siaip nemanau, kad verta su tokiu maziuku skristi, vertetu palaukti bent kelias savaites g.gif mirksiukas.gif arba dar geriau kelis menesius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 05 vasario 2008 - 21:24
QUOTE(skaistuke @ 2008 02 05, 15:55)
laba diena 4u.gif perskaiciau visas jusu diskusijas, bet neradau to kas mane labiausiai domino blush2.gif as laukiuosi antro vaikelio, kuris turi gimti balandi, musu tevelis Airijoj, jis nori, kad vasara mes pas ji atskristume visi, pirmai musu atzalelei jau ketveri, tai kaip ir viskas gerai, nuo kokio laiko su kudikeliu galima skristi? Ar yra koki apribojimai aviakompanijose? g.gif  ax.gif

Va kaip tik ,,uzmeciau aki,,i ,,Ryanair,,tinklalapi,tai ten parasyta,kad gali skristi vaikutis praejus nuo gimimo 8dienoms 4u.gif
Atsakyti
aciu labai uz atsakymus bigsmile.gif na as ir galvoju dar palaukti menesi po gimdymo, tik buvau girdejus, kad su kudikiu iki keturiu menesiu skristi negalima, todel man ir kilo toks klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistuke @ 2008 02 06, 14:31)
aciu labai uz atsakymus bigsmile.gif na as ir galvoju dar palaukti menesi po gimdymo, tik buvau girdejus, kad su kudikiu iki keturiu menesiu skristi negalima, todel man ir kilo toks klausimas 4u.gif

o dar geriau, kad tevelis pas jus atskristu mirksiukas.gif
Atsakyti
atskris tevelis, bet tik savaitei verysad.gif , todel atostogauti mes pas ji skrisim ax.gif noretusi, kad parskristu ir butumem vel visi kartu, bet kol kas tai ne pati geriausia mintis blush2.gif
Atsakyti
musu mazius irgi prisiskraidyti jau suspejo doh.gif pirma karta skridome i LT kai jam buvo 4 menesiai, tai beveik visa kelia pramiegojo. po to skridome atostogauti. tai skrydis uztruko beveik 5val, o maziui buvo 6 men. tai jau truputuka sunkiau. jam norejosi ropineti, o vietos nera, teko vis ant ranku pakilnoti, panesioti doh.gif tai ir vaiksciojom i tualeta kas pusvalandi (nors joks "reikaliukas" ir nespaude lotuliukas.gif ) o paskutini karta skridau, kai jam jau buvo 1,1m. tai is viso neisivaizduoju kaip viena pati buciau susitvarkiusi. na gal kuriu vaikuciai ramesni tiems ir nera problemu, taciau mano berniukui viskas idomu, reikia viska matyti, sudalyvauti, palakstyti. tai visa skrydi malesi per sedynes doh.gif

tik va vienas dalykas, kuris mane labiausiai nervina yra tas, kad mamytes, kurios skrenda vienos su vaikiukais, is aplinkiniu puses nesulaukia jokios pagalbos schmoll.gif kaip imanoma vienai paciai nuvaziavus iki trapo islaikyti leliuka, pasiimti rankini bagaza ir dar sulankstyti vezima?!? blink.gif juolab, kai pro sali besistumdydami lietuvaiciai bega i lektuva doh.gif toks vaizdas, kad jiems vietos ten neuzteks ir bijo likti stoveti visa kelia lotuliukas.gif jau pagarbos motinoms jokios! schmoll.gif kol neikisi vaiko kokiam nepazystamajam i rankas ir grieztai nepasakysi, kad palaikytu kol vezima sulankstysi, tai niekas ne nepaklaus ar reiketu padeti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucka: 09 vasario 2008 - 00:24
QUOTE(bucka @ 2008 02 08, 23:23)

tik va vienas dalykas, kuris mane labiausiai nervina yra tas, kad mamytes, kurios skrenda vienos su vaikiukais, is aplinkiniu puses nesulaukia jokios pagalbos

taip, tikrai esu pastebejusi toki fakta blink.gif karta net teko matyti kaip stiuardese burbuliuoja, kad mazdaug ko cia nesulankstyta vezima paliekat blink.gif
Atsakyti
na as galiu savo dukryte pagirti,jai lektuvai labai patinka-keliones metu juokiasi(ypac kai kyla ir leidziasi-jai jokinga kai uzgula ausytes),stiuardeses erzina,su jomis ziadzia,kalbina kitus...tikrai neturiu problemos su skrydzeis thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,mes zadam keliaut i lietuva lektuvu pirma karta,tik neisivaizduoju kaip mums seksis,maniskiui beveik metukai labai judrus vaikas,net neisivaizduoju kaip reiks su juo susitvarkyti. schmoll.gif
bet tikiuosi kad viskas bus gerai,nes skrydis labai ankstyvas,septinta val ryto,tai tikiuosi,kad jis miegos ir nejaus jokio diskomforto skrydio metu. 4u.gif
Dar norejau paklausti mes ryanair skrendam,tai leliukui nepriklauso joks bagazas?bet vistiek gi mokant uz bilieta pliusuojasi kazkokia suma ir prie vaikelio bilieto,apie 20 svaru mums kainavo. g.gif
Atsakyti
tik uz viena vezimeli nereikia nieko moketi smile.gif o visi kiti vaiko daiktai iena i Jusu bagazo svori mirksiukas.gif
bet jei Jusu vaiko bilietas kainavo £20, tai vadinasi Jus uz kazka dar papildomai sumokejote(gal uz draudima ar papildoma pvz autokedute) g.gif nes siaip vaikui bilietas kainuoja berods £10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 08 kovo 2008 - 14:56
aha kaip idomu su ryanair g.gif ,as su flylal skrisiu su 2.gif ,uz keleto savaiciu,tai mazes bilietas mano bilieto 10% ir 10kg.vaiko bagazas ax.gif ,tikiuosi nebus jokiu problemu,vezimo nesiimu,nes zadu gryztant parsiskraidinti ir vezima.
Atsakyti
jiegu as skrendu su Ryanair linijomis ir nesivezu vezimelio,tai gal kas zinote ar vietoj vezimelio galiu veztis leliukui skirto bagazo g.gif ax.gif
Atsakyti