Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

laba 4u.gif mes su maze skraidom nuo 3,5men jau padarem 6skrydzius, ji visa laika pramiega thumbup.gif kazkaip skridzio laikas sutampa su jos pietu miegu ir mes jokiu problemu neturejom thumbup.gif o jieigu nemiega visada lektuvuj kylant ir leidziantis duodu soskute arba buteliuka su arbata, nes ryjant neuzgula ausyciu. mirksiukas.gif na is musu tai prase tik paso ir gimimo liudijimo, jokiu kitu dokumentu nereikejo niekada. Sekmes skrendant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalile82 @ 2009 10 08, 23:13)
laba  4u.gif mes su maze skraidom nuo 3,5men jau padarem 6skrydzius, ji visa laika pramiega thumbup.gif kazkaip skridzio laikas sutampa su jos pietu miegu ir mes jokiu problemu neturejom thumbup.gif o jieigu nemiega visada lektuvuj kylant ir leidziantis duodu soskute arba buteliuka su arbata, nes ryjant neuzgula ausyciu. mirksiukas.gif na is musu tai prase tik paso ir gimimo liudijimo, jokiu kitu dokumentu nereikejo niekada. Sekmes skrendant smile.gif

Dėkui už pasisakymą, na bet jūs ir keliauninkės bigsmile.gif 4u.gif Na manajai jau tuoj metukai, tai nebus taip lengva g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif

Noriu pasidalinti savo patirtimi smile.gif Manau svarbiausia nereikia bijoti skrydzio su mazyliais smile.gif Zinoma jie vargina, bet nera taip baisu smile.gif Mano suneliui 1 ir 3men smile.gif Ir mes jau keleta kartu skridom i Uk ir atgal smile.gif Vaikas visai nereagavo i skrydi smile.gif Pradzioj kol jis dar nevaiksciojo tai visai jokiu problemu nebuvo smile.gif Tik gal siek tiek sunkoka buvo, kai miegojo laikyt ant ranku ir be to lb karsta lektuve buvo, tai teko nurengt keleta drabuzeliu ir palikt tik su pedkelnem ir bodiku smile.gif Paskutinis skrydis buvo visai nesenai smile.gif Tai jam viskas idomu buvo smile.gif kalbino keleivius, stiuardesese smile.gif Zinoma sunkoka vaikui vienoj vietoje isbuti 2,5val, bet as jam leidau pasivaiksciot po lektuva smile.gif Net stiuardeses aprode jam viska, kas kur yra smile.gif Taip, kad leiskit vaikuciams ir pasivaiksciot wink.gif

Siaip as visada pries skrydi stengiuos jo nemigdyti, tai jis man bent valandele nusnaudzia lektuve smile.gif O del dokumentu tai musu tik paso visada praso mirksiukas.gif
Atsakyti
Skrisiu su leliuku už poros savaičių, jam bus 3 mėnesiai. Kai neturėjau vaikučio, vis piktai žiūrėdavau į visas mamas, kurios nenumalšindavo verkiančių vaikų, o dabar - tikriausiai viskas atsisuks atgal į mane, ir maniškis krioks visą laiką...

Ar kas nors maitinat krutine lektuve? Ar patogu? Aš kažkiek kuklinuos savo grožybes rodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kepure_dega @ 2009 10 11, 20:59)
Skrisiu su leliuku už poros savaičių, jam bus 3 mėnesiai. Kai neturėjau vaikučio, vis piktai žiūrėdavau į visas mamas, kurios nenumalšindavo verkiančių vaikų, o dabar - tikriausiai viskas atsisuks atgal į mane, ir maniškis krioks visą laiką... 

Ar kas nors maitinat krutine lektuve? Ar patogu? Aš kažkiek kuklinuos savo grožybes rodyt  blush2.gif

Kai kas net seime sugalvoja pamaitinti kūdikius ir net negalvoja apie patogumą. Čia ne patogumo klausimas, o būtinybės. Tik mamos pienelis nuramins leliuką. Gėdytis tikrai nėra ko, juk tai natūralu. O ir krūtinės viešai nedemonstruosi, paduosi papuką leliui ir ramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kepure_dega @ 2009 10 11, 17:59)

Ar kas nors maitinat krutine lektuve? Ar patogu? Aš kažkiek kuklinuos savo grožybes rodyt  blush2.gif

Oi as tavo vietoj del to maziausiai pergyvenciau smile.gif Gi pasiimk bet kokia antklode prisidengsi, kad vaikucio neblaskytu aplinkiniai ir viskas thumbup.gif O del mazojo tai nemanau, kad krioks jis mirksiukas.gif Viskas bus gerai, tik svarbiausia paciai del to sau streso nekelt ir viskas 4u.gif

Gero skrydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kepure_dega @ 2009 10 11, 13:59)

3 men leliukas ko gero net nepyptels lektuve. As su 3 meneisu pana savo is JAV su persedimu Europoj parskridau i LT ir paskui atgal ir neverke ne karto daugiau, negu keli pakrizenimai kai jau isalko. Kazkaip tuos pacius maziausius uzliuliuoja lektuvo uzesys smile.gif

Del maitinimo, tai as pvz niekad vaiko viesoj vietoj atvirai nemaitinus, bet jei tekdavo lektuvuose keliaujant tai antklodele uzsimesdavau ir nieko nesimatydavo ten. Be to zmones supratingi, tikrai nespoksos kai toks mazas lelius. Man karta viena moterele net is sono antklode padejo prilaikyti smile.gif Be to, yra specialiu maitinimo uzdangalu, kaip ziurstai tokie atrodo gali isigyti jei droviesi. Siaip geriausia, kad nesestum tarp diveju zmoniu, o pvz prie lango, tai truputi daugiau vietos bus issimanevruoti su vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi...papasakosiu,kaip as su dukryte skridau,nes jau tevelis buvo airijoj.
Na jai tik paso reikejo ir vezimeli su auto kedute veziausi.Dar kompanija man laike brolis,nes butu buve sunku.Mazajai buvo 5menesiai,nei sedi,nei stovi,tai sunku.Iki lektuvo ji pavargo,ilipant jau paleido dudas,ir taip kol pradejo kilt lektuvas.Matyt pavargo ir uzmigo rolleyes.gif Bandziau ir kruti duot ir zaislu,bet jai niekas neidomu ir viskas.Na buvau strese juodai,nes kitu leliukai ramus buvo....kol pradejo kilt lektuvas,tada kiti vaikuciai pradejo verkt,oo maniske miegojo..ir tik pibudo namie.Dabar po menesio vel skrendu su ja i lt,kompanija laikys drauge,tai nors tiek gerai.Bet kai liepia prisisegti leliuka dirzu,prie savo dirzo,tai sakes,gi nei pastatyt negali,nei nieko.Dabar jai jau bus 9menesiai,tai manau dar blogiau bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 18, 01:33)
Oi...papasakosiu,kaip as su dukryte skridau,nes jau tevelis buvo airijoj.
Na jai tik paso reikejo ir vezimeli su auto kedute veziausi.Dar kompanija man laike brolis,nes butu buve sunku.Mazajai buvo 5menesiai,nei sedi,nei stovi,tai sunku.Iki lektuvo ji pavargo,ilipant jau paleido dudas,ir taip kol pradejo kilt lektuvas.Matyt pavargo ir uzmigo rolleyes.gif Bandziau ir kruti duot ir zaislu,bet jai niekas neidomu ir viskas.Na buvau strese juodai,nes kitu leliukai ramus buvo....kol pradejo kilt lektuvas,tada kiti vaikuciai pradejo verkt,oo maniske miegojo..ir tik pibudo namie.Dabar po menesio vel skrendu su ja i lt,kompanija laikys drauge,tai nors tiek gerai.Bet kai liepia prisisegti leliuka dirzu,prie savo dirzo,tai sakes,gi nei pastatyt negali,nei nieko.Dabar jai jau bus 9menesiai,tai manau dar blogiau bus doh.gif

Nu tu cia prigasdinai mane. As viena su dviem mazgiais skirsiu. Ir man tik pagalvojus jau net baisu darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 10 18, 15:55)
Nu tu cia prigasdinai mane. As viena su dviem mazgiais skirsiu. Ir man tik pagalvojus jau net baisu darosi  doh.gif

Oi,nu sunkoka bus,nors kai dienas su dviem vaikuciais leidi,tai prie visko pripranti,gal ir nebus taip sunku.
Mes skraidom gana daznai,kas 1,5men. kai pirma karta skridome,pora naktu nemiegojau,labai bijojau del maziuko,jam 3men. buvo,bet jis visa laika pramiegojo.kitais kartais irgi nebuvo blogai,gal todel,kad sunelis ir siaip nera verksniukas,tik vat kuo didenis,tai tuo sunkiau,kad visur lenda,viskas idomu,o juk po lektuva jo nenesiosi.Kas liecia pati skrydi,tai yra tik viena karta per miegus pradejes verkti.matyt ausytes skaudejo,bet igrudau per prievarta soskyte(nes nuo mazens jos neima),tai aprimo.Ir dabar vis kylant ar leidziantis jei nenori gert,tai soskyte igrudu ir neleidziu spjaut,tai gal ne taip ausytes uzgula. Na sekmes jums... 4u.gif
O siaip tai gan daug pasitaiko zmoniu geranoriskai padedanciu mamytems ar ka panest ar vaikeli pavest ar vezimeli islankstyt/sulankstyt.Na yra pasitaike ir tokiu moteru, kurios nepraleido musu pirmu ilipt i lektuva,nors prasem,nes buvo labai salta ir vejuota lauke. O vyrai praleido ir dar padejo. Na zodziu visokiu zmoniu pasitaiko,bet dauguma supratingi,ypac kitos mamytes labai padeda viena kitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vixyte: 19 spalio 2009 - 00:40
Buvo nelengva,bet abu su vyru susitvarkem biggrin.gif O jei viena tai blink.gif Cia priklauso ir nuo skrydzio,kur 2 val ir kur 12 smile.gif
Atsakyti
Mano maziui 3metukai,tai klai skridom i UK,tai buvo viskas gerai,kai skridom atgal,tai buvo pavarges nes kelesi trecia nakties,tai jau ties lietuva tai uzdainavo,kad ojojoj.Ovisiems lektuve nors juoko buvo,kai maniskis s teciu pradejo pyktis,kuri pirma is lektuvo ismes,ar ta kuris daug bliauna,ar ta kuris daug pyksta lotuliukas.gif Galiausiai nugalejo kad teti vilkas sues lotuliukas.gif Po savaiteles vel skrisiusu vaiku tik be tecio,tai nez.kaip bus.Is paskutiniu skrydziu pastebejau,kad svarbiausia kad vaikas turetu lektuve kuo uzsiimti.
Atsakyti