Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

QUOTE(huga @ 2010 02 19, 07:45)
O sakykit, ar priority labai skiriasi kaina  ax.gif

Ryanair dabar paziurejau biliete sumokejom is Lietuvos 14lt uz prioriteta
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 02 19, 15:29)
Ryanair dabar paziurejau biliete sumokejom is Lietuvos 14lt uz prioriteta

aciu. Nu jeigu vaikas mazas, neramus tai sakyciau nera labai didele suma g.gif .
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2010 02 19, 12:51)
aciu. Nu jeigu vaikas mazas, neramus tai sakyciau nera labai didele suma  g.gif .

Nu prioritetas dar yra gerai, kai skrendi keliese ir nori sedet kartu, ne kai jau i pabaiga lipineja zmones, tai kaip jie vargsiukai vargsta kol suranda laisvesne vieta atsisesti, o apie rankinio bagazo pasidejima tai is vis patyliu doh.gif Man tai gaila net zmoniu, vieta sesti gauna kur nors pradzioj, o bagazas nunesamas ideti kur nors per viduri doh.gif
Atsakyti
Na nezinau, visad kai skrendam su ryanair stovim prie priority ir visad praleidzia su vaikuciais be jokiu priority bilietu. gal garsiai neskelbia, bet tokiso taisykles tikrai yra. mirksiukas.gif
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 02 18, 23:05)
Nzn kaip kitose kompanijose, bet Ryanair tikrai nebera prioriteto su vaikuciais..Pati skrendu su mazu vaiku ir be prioriteto niekas nepraleidzia pirmu..nu nebent aisku yra zmoniu supratingu  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jurdld @ 2010 02 22, 12:13)
Na nezinau, visad kai skrendam su  ryanair stovim prie priority ir visad praleidzia su vaikuciais be jokiu priority bilietu. gal garsiai neskelbia, bet tokiso taisykles tikrai yra.  mirksiukas.gif

Anksciau tai tikrai budavo, kad be prioriteto galedavo pirmi eiti teveliai su vaikuciais, net gi kviesdavo smile.gif O dabar jau nebera tokio dalyko, pirmumo su vaikais. Gal Jums pasitaiko, kad praleidzia, juk darbuotojai nera zverys ir supranta, kad su vaikuciais keliaut nera lengva.
Va mes is Lutono skridom lapkricio men i Lietuva. Turejom prioritetus kaip visada, del to ir nesispraudem i prieki ir nesistojom valanda priesais smile.gif Nu o kiti zmones sustojo anksciausiai..Ir skrido moteriske su mergaite, is kalbos supratau, kad lenkes smile.gif Ir kai darbuotojai pradejo leidineti prie vartu, jos puole pirmos nu tipo su vaiku praleiskit mus..bet darbuotojos liepe joms palaukti kol sueis su prioritetais zmones, ir tik tada praleido jas blink.gif
Atsakyti
mes skridom kai suneliui buvo trys menesiai,pirmenybe visur,geras stiuardesiu aptarnavimas,beje sunelis tik pradejom kilt uzmigo,ir taip kol nuskridom.antra karta,tas pats ismiegojo visa skrydi.
Atsakyti
Mano vaikeliui 2.5 m , skrisim i Anglija po 2 men. Gal galit man paaiskint kaip yra su tais vezimukais. As suprantu, kad mazyliu vezimai nesiskaiciuoja prie bagazo, bet kaip ten yra su tais sportiniais vezimukais. Ar jie iki 2 metu, ar iki 3 metu nemokamai leidziami g.gif
Atsakyti
na vat cia ir mane domina vezimuka gali ir 3m vestis nereikia moketi uz juos ta tikrai zinau.bet gal yra amzius kox kad iki pvz tik 3m galima imtis vezima nemokamai i saliona.o kur jie ji deda kazin??
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2010 03 17, 15:30)
Mano vaikeliui 2.5 m , skrisim i Anglija po 2 men. Gal galit man paaiskint kaip yra su tais vezimukais. As suprantu, kad mazyliu vezimai nesiskaiciuoja prie bagazo, bet kaip ten yra su tais sportiniais vezimukais. Ar jie iki 2 metu, ar iki 3 metu nemokamai leidziami  g.gif

kūdikiai iki 2 m. po 1 vienetą registruoto bagažo, maksimalus bendras svoris (vienam keleiviui) 10 kg. ir kūdikio vežimėlis vežamas nemokamai. bet pries perkant bilieta pasiteirauk agenturoje,nes cia priklauso su kokia avialinija skrisi
Atsakyti
4u.gif
iki 2m suprantu, kad nemokamai, bet vat virs 2m, taip ir nesupratau... blush2.gif tai irgi nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 17, 20:33)
kūdikiai iki 2 m. po 1 vienetą registruoto bagažo, maksimalus bendras svoris (vienam keleiviui) 10 kg. ir kūdikio vežimėlis vežamas nemokamai. bet pries perkant bilieta pasiteirauk agenturoje,nes cia priklauso su kokia avialinija skrisi

http://www.lektuvubi...ja-apie-bagaza/
http://www.avia.lt/help_lt_content.php
pasiskaityk,bet kaip ir sakiau agenturoje tau tiksliai pasakys,nes kiekviena aviakompanija skirtinga.
Atsakyti
O kaip del pasu galiojimo, mano vaiko pasas baigiasi liepos menesi, girdejau kad likus 3 men nebegalima skrist, bet juk perkant bilieta dar duomenu nereikalauja tik paskum kai uzbukini, tai jai bus pinigeliai sumoketi vis tiek neleis skrist, nors galios pasas ax.gif

Atsakyti