Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

QUOTE(ginbitute @ 2010 09 12, 10:13)
sveikos merginos esu naujoke zadu su 5menesiu vaiku skristi is uk i lietuva ar imanima i lettuva isinesti autokedute? smile.gif

Jeigu su ryanair tai tikrai ne. Reikes palikti kartu su vezimu prie lektuvo laiptu.
Atsakyti
QUOTE(ginbitute @ 2010 09 12, 09:13)
sveikos merginos esu naujoke zadu su 5menesiu vaiku skristi is uk i lietuva ar imanima i lettuva isinesti autokedute? smile.gif

man rodos, kad jokios avialinijos neleidzia autokedutes i salona. nes kudikiui atskiros vietos neturesit, tai ir kedutes nebus kur padeti. dar pasiteiraukit, nes kitos avilinijos teleidzia viena daikta veztis, arba vezimas, arba autokedute. kad paskui nereiketu moketi kaip uz papildoma vieneta bagazo.
Atsakyti
labai sytos keliones nelaukiu nes del vaiko baisu nes mano lelius dar toks reksniukas tai nezinau kaip jis istvers smile.gif bet reikia parodyt koki angeleli turim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ginbitute @ 2010 09 12, 12:01)
labai sytos keliones nelaukiu nes del vaiko baisu nes mano lelius dar toks reksniukas tai nezinau kaip jis istvers smile.gif bet reikia parodyt koki angeleli turim wub.gif

viskas bus gerai. mano maziukai jau nuo 2men skraido. kuo mazesni, tuo kelione lengvesne, nes visa kelia miega. dabar jau toks amzius, kai reiketu begioti paskui po lektuva lotuliukas.gif
Atsakyti
na as tikuos kad viskas gerai bus nes kai jau verkti pradeda tai lengvuoju nenuraminsiu smile.gif ir dar biski bailiukas yra tik garsiau pakalbes irkart isisgasta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2010 09 12, 05:29)
man rodos, kad jokios avialinijos neleidzia autokedutes i salona. nes kudikiui atskiros vietos neturesit, tai ir kedutes nebus kur padeti. dar pasiteiraukit, nes kitos avilinijos teleidzia viena daikta veztis, arba vezimas, arba autokedute. kad paskui nereiketu moketi kaip uz papildoma vieneta bagazo.

jei niperki atskira vieta vaikui tai imi ir kedute, arba kartais jei laisvu vietu buna tai leidzia pasiimti. Bet tokios avialinijos kaip Ryanair, tai is vis neleidzia tokiu dalyku kaip atskiros vietos kudikiams kazkodel, su didesnem avialinijom taip nera.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 09 12, 19:08)
jei niperki atskira vieta vaikui tai imi ir kedute, arba kartais jei laisvu vietu buna tai leidzia pasiimti. Bet tokios avialinijos kaip Ryanair, tai is vis neleidzia tokiu dalyku kaip atskiros vietos kudikiams kazkodel, su didesnem avialinijom taip nera.

Gal del to kad pasitaikydavo pigesni bilietai negu infant.
Atsakyti
Oi ir mes prisijungiame i pergyvenanciu gretas,ruosiames skristi,galvoju,kad viskas bus gerai,bet doh.gif pergyvenu pati labai.
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2010 09 12, 14:55)
viskas bus gerai. mano maziukai jau nuo 2men skraido. kuo mazesni, tuo kelione lengvesne, nes visa kelia miega. dabar jau toks amzius, kai reiketu begioti paskui po lektuva  lotuliukas.gif

Sveikos mamytes smile.gif Juozuke, noreciau paklausti taves, kadangi minejai, jog tavo kudikiai skraido jau nuo 2 men, ar nebuvo problemu del amziaus, ar reikejo kokiu tyrimu, pazymu ar dar ko nors? Nes as gyvenu UK ir labai labai noriu parskristi i LT kai manajam bus 1 menesiukas tik, nes esu jauna mama kuriai verkiant reikia mociutes pagalbos pirmiasiais menesiais... Aciu uz atsakyma!
Atsakyti
skridau kai buvo 3 men-jokiu problemu.o del dokumentu-tai reikia paso(asmens gryzimo pazymejimo),gimimo liudijimo(mes nesusituoke)
man pasitvirtino tai kad pati nesijaudinau,tai ir mazius ramus buvo
Atsakyti
QUOTE(CheRRyMist @ 2010 10 07, 08:37)
Sveikos mamytes smile.gif Juozuke, noreciau paklausti taves, kadangi minejai, jog tavo kudikiai skraido jau nuo 2 men, ar nebuvo problemu del amziaus, ar reikejo kokiu tyrimu, pazymu ar dar ko nors? Nes as gyvenu UK ir labai labai noriu parskristi i LT kai manajam bus 1 menesiukas tik, nes esu jauna mama kuriai verkiant reikia mociutes pagalbos pirmiasiais menesiais... Aciu uz atsakyma!

nereikia nieko, apart kazkokiu keliones dokumentu, tai turi speti juos pasidaryti iki keliones.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 10 07, 20:57)
nereikia nieko, apart kazkokiu keliones dokumentu, tai turi speti juos pasidaryti iki keliones.

Ar tie keliones dokumentai kazkas panasaus i vaiko tapatybes dokumentus, kaip kad gimimo liudijimas? Ar tai visai kas kita? Ir kas juos isduoda?
Papildyta:
QUOTE(CheRRyMist @ 2010 10 08, 13:17)
Ar tie keliones dokumentai kazkas panasaus i vaiko tapatybes dokumentus, kaip kad gimimo liudijimas? Ar tai visai kas kita? Ir kas juos isduoda?

Ir dar skaiciau kad kudikiams nesveika skraidyti, nes ju kvepavimo aparatas jautrus slegio kitimams, ar tai tiesa? Bijau kad maziukui nepakenktu...
Atsakyti