Aciu ultraviolet,pirkau irgi su ryanairu.
su Ryanair galima vezti
1. vezimeli arba
2 rema su kedute arba
3. rema su lopsiu
vezimas gali but usdarytas is 2 daliu, o uz trecia jau reik moket
pvz vezate rema ir lopsi ir kedute, tai uz viena reikes moket
Man pyktis ima, kai visai seimynai nupirkau bilietus po 8 sv, akcija buvo be jokiu mokesciu, o va kudikiui bilietas 20 sv ir visi mokesciai, vaikas sedi nepatogiai ant tevu kelenu, turetu uz ta kaina atsikra kabina but

dar ilipdama vezimeli palikau prie laipteliu i lektuva, atskridusi vezimelio neradau, pradejau blaskytis po lektuvo ratais su vaikuciu
dede pasake kad eit prie bagazo, tai nuejom, bagazo laukem apie valanda nors i bagaza nieko nepridaviau as su vaiku ant ranku
buvau labai supykusi
vezimas sviesios spalvos, tai buvo ziauriai isteptas, laisvai galejau iziureti batu anspaudus
ant vezimelio
Kaz kada skridau su SAS islipusi Palangoje laukiu bagazo savo zydrojo lagamino, kaip ner taip ner viena likau, skridau su persedimais nu galvoju nuklydo ant takelioliko suktis tik vienas zydros spalvos siuksliu maisas, atidziau paziuriu ogo o ten mano lagaminas, t.y. jo turinys, nes lagaminas visas sudraskytas suplesytas
Vaidelis neblogas kai pasitinkantys namiskiai pamato mane su vienoj rankoj stumiamu vezimeliu o kitoj rankoj paskui save tempiu didziuli siuksliu maisa
Daznai skraidant visokiu dalyku nutinka
ai bet stengiuos nuotaikos nesigadint
1. vezimeli arba
2 rema su kedute arba
3. rema su lopsiu
vezimas gali but usdarytas is 2 daliu, o uz trecia jau reik moket
pvz vezate rema ir lopsi ir kedute, tai uz viena reikes moket

Man pyktis ima, kai visai seimynai nupirkau bilietus po 8 sv, akcija buvo be jokiu mokesciu, o va kudikiui bilietas 20 sv ir visi mokesciai, vaikas sedi nepatogiai ant tevu kelenu, turetu uz ta kaina atsikra kabina but

dar ilipdama vezimeli palikau prie laipteliu i lektuva, atskridusi vezimelio neradau, pradejau blaskytis po lektuvo ratais su vaikuciu

Kaz kada skridau su SAS islipusi Palangoje laukiu bagazo savo zydrojo lagamino, kaip ner taip ner viena likau, skridau su persedimais nu galvoju nuklydo ant takelioliko suktis tik vienas zydros spalvos siuksliu maisas, atidziau paziuriu ogo o ten mano lagaminas, t.y. jo turinys, nes lagaminas visas sudraskytas suplesytas

Vaidelis neblogas kai pasitinkantys namiskiai pamato mane su vienoj rankoj stumiamu vezimeliu o kitoj rankoj paskui save tempiu didziuli siuksliu maisa

QUOTE(MichGirl @ 2011 04 13, 21:26)
kedute dedasi i vaziuokle ta, tipo rema? tada abu gali imti iki lektuvo be jokiu problemu, uzdes du lipdukus ir tiek.
o, dekuj. jop, tvirtinas ant vaziuokles kedute - kaip sedimoji dalis
QUOTE(Joltoma @ 2011 04 14, 13:33)
<...>
ai bet stengiuos nuotaikos nesigadint 

nu ne juokas... del vezimelio, man ir buvo, kad padaviau i lektuva ilipant, o pasimt prie bagazo reikejo laukt, mates patrankytas gerokai...
bet jei lagamina ,,suede"...taivistiek kazkas atsakingas turetu but?
QUOTE(Joltoma @ 2011 04 14, 07:33)

nu bent jau siuksliu maiso spalva pritaike prie amzina atilsi lagamino

Mes preita savaite su vaiku skridom tai vezima atnese dalimis
vienoi rankoi remas kitoi ratai..nezinau ka ten su juo dare..bet pasirodo ne as viena tokia

Sveikos,noriu paklausti ar uzsakinejant bilietus reikia asmens kodo ar kokiu kitu paso duomenu ar uztenka tik gimimo datos? noriu uzsakyti bilieta sesei,taciau pasas dar tik daromas.aciu
Uzsakinejant nereikia nieko,jei ta sese pilnamete.Rasosi tik vardas,pavarde ir viskas.O va daranr chekina tai jau reikia visko.
QUOTE(wanilla23 @ 2011 04 16, 12:06)
Sveikos,noriu paklausti ar uzsakinejant bilietus reikia asmens kodo ar kokiu kitu paso duomenu ar uztenka tik gimimo datos? noriu uzsakyti bilieta sesei,taciau pasas dar tik daromas.aciu
Uzsakinejant reikia tik vardo ir pavardes. Bet jau darant check-in (kuri reikia daryti anksciaus 14dienu iki skrydzio ir veliausiai 4val iki skrydzio) reikia visko.

aciu uz atsakymus

QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 04 15, 00:54)
vienoi rankoi remas kitoi ratai..nezinau ka ten su juo dare..bet pasirodo ne as viena tokia 

Kazkada su vyru esam mate pro oro uosto langa kaip krove bagaza ir mete vezimukus. Buvau apakus. metidavo tiesiogine ta zodzio prasme, tad nieko keisto kad paskui lieka remas atskirai ratai atskirai arba visas murzinas. Gal butu galima vezimuka apvinioti permatoma plevele (mes taip lagaminus pradejome vinioti, vyras daznai skraido, tai jau patyres..)

QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 04 15, 00:54)

QUOTE(Hloja @ 2011 04 18, 23:43)
Kazkada su vyru esam mate pro oro uosto langa kaip krove bagaza ir mete vezimukus. Buvau apakus. metidavo tiesiogine ta zodzio prasme, tad nieko keisto kad paskui lieka remas atskirai ratai atskirai arba visas murzinas.
Eina sau