Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykimės

[quote=Tuoj,2008 05 30, 23:44]
Ir mes, liepos 3! Tik šiauriau...

Nu smagu,tai gal kur susitiksime kokiame kempinge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 05 30, 22:13)
Nu smagu,tai gal kur susitiksime kokiame kempinge  thumbup.gif

... Na... mes gerokai šiauriau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2008 05 30, 22:44)
Dabar esu apmąstymuose dėl vyresnėlio - ar atiduoti jį į parengiamąją grupę rudenį, ar dar metus palaukti. Matau abiejų variantų ir pliusus, ir minusus, kitą savaitę dar konsultuosiuos su socialine pedagoge, auklėtoja, mokyklėlės vadove, o tada reikės apsispręsti... Ko tai man atrodo, kad teks vienu metu turėti net tris pirmokus cool.gif  doh.gif

Čto ni slučitsa, to k lučšemu" - kas beatsitiktų, tik į naudą. Sėkmės, Tuoj. Stiprybės. Tu sugebėtum ir tris turėti. Nu, kiti juk trynukus turi... smile.gif Reta, bet turi...
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2008 05 30, 21:44)

Dabar esu apmąstymuose dėl vyresnėlio - ar atiduoti jį į parengiamąją grupę rudenį, ar dar metus palaukti.

Nuo rudens labai gera auklėtoja parengiamukus turės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippi: 31 gegužės 2008 - 09:34
QUOTE(Pippi @ 2008 05 31, 09:33)
Nuo rudens labai gera auklėtoja parengiamukus turės  mirksiukas.gif

Tikrai? O aš maniau, kad parengiamąją grupę veda ta pati auklėtoja... Man motyvacija jį atiduoti į parengiamąją, kad nuo šitos pabėgtume... Kaip suprantu, parengiamųjų grupių bus 2, kuri ten ta geroji auklėtoja? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 31, 01:07)
Sėkmės, Tuoj. Stiprybės. Tu sugebėtum ir tris turėti.

Ačiū, prireiks. Trynukus, galima sakyti, turiu cool.gif

Atsakyti

Na ir puiku 4u.gif , o ir šiaip pagalvojus - nieas gi esmingai nepasikeistų- jei būtų du antrokai ir vienas pirmokas. Vaikai yra vaikai. Gražu būtų pamatyti kaip visi mokyklon kulniuojat 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 06 02, 17:49)
jei būtų du antrokai ir vienas pirmokas.

Pas mus būtų atvirkščiai: vienas antrokas ir du pirmokai mirksiukas.gif
Bet, kaip sakiau, bus 3 pirmokai... paskui 3 abiturientai... mama mia doh.gif
Atsakyti

Oi,o mano...antrokas,ketvirtokė,penktokas,šeštokas,septintokas ir dešimtokė 4u.gif
Labai džiaugiuosi,kad pagaliau iš pirmos klasės iškopiau doh.gif ,nes jau profesionalas pasidariau skaitymo ir rašymo mokyme smile.gif Visi mokosi vidutiniškai,bet jau su savo būsima ketvirtoke ir dabar vargstu...pataisą gavome.....Norėjom palikti antrus metus,bet mokytoja sako lyg ir gaila vaiko....ir mūsų...nes labai daug darbo idėjom su papildomu mokymu....Tai rašom diktantuką ir šiandien...joks logopedas neikala jai kai kokių garsų-negirdi ji jų....
et kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2008 06 03, 13:17)

....ir mūsų...nes labai daug darbo idėjom su papildomu mokymu....Tai rašom diktantuką ir šiandien...joks logopedas neikala jai kai kokių garsų-negirdi ji jų....
    et kaip nors...

Va ,va ir mums su pirmokeliu tas pats,negirdime visu garsu,kuriuos reika girdeti ,nors tu ka...
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 06 03, 13:01)
Va ,va ir mums su pirmokeliu tas pats,negirdime visu garsu,kuriuos reika girdeti ,nors tu ka...

logopedai padeda. bet jeigu nepadeda, manau kitur yra problema.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2008 06 02, 20:54)
Pas mus būtų atvirkščiai: vienas antrokas ir du pirmokai mirksiukas.gif
Bet, kaip sakiau, bus 3 pirmokai... paskui 3 abiturientai... mama mia doh.gif

Va abiturientai trys- tai jau tikrai košmaras doh.gif, pas mus buvo du pirmokai- dabar bus du dešimtokai, ir du abiturientai, tai tik du- dar vienas- košmaras, bet nieko 4u.gif . Visas bus gerai 4u.gif
Atsakyti