QUOTE(Šelma @ 2008 09 12, 10:07)
Laureta, o ką vaikų kambarį gali būt kitaip

Pas mane tai kasdieninis vaizdelis

Papūtoju, kojom patrepsiu, susitvarko ir po pusdienio galiu vėl betvarke grožėtis

O kodėl didčkė supyko, nes vyras sužynojo?
isivaizduok, kad taip virtuveje, taigi praeit niekaip. As pavyzdi duodu dukrai toki. Sako, kad nepatiktu.
QUOTE(ziv @ 2008 09 12, 10:11)
Tikrai gali buti kitaip, bet tam reikia begales pastangu, o ir tvarka daznai per asaras buna.
ir pati tvarkydavau. ir ji tvarkydavo, nes viska ant zemes mesdavau neapsikentus. nusivelka ir atgalia ranka i spinta. o ryt rubas susilankstes, kaipgi apsirengsi. reik naujo.
QUOTE(Šelma @ 2008 09 12, 10:28)
O aš pavargau nuolat bartis, prašyti, įrodynėti ir nervintis dėl betvarkės, todėl ir gyvenam jovale

Susitvarkome ir kitą dieną nė nesimato, kad buvo tvarka
pamenu vienas pazistamas sake, tu sakyk nesakes, vaikas negirdi. sako, tyliai ramiai paemiau dirza ir pliaukstelejau. nuo to laiko girdi ka sako. padejo. o kitas nesupranta, kol nepliaukstelsi. pvz. mano vyresnele supranta mano veido israiska, kad reikia padaryti tai ka pasakiau, o mazyle ne. stovi i mane ir ziuri. klausiu ko ziuri, o ji sako, ka jai daryt

, o ka tik buvau pasakius, susitvarkyt. Pliauksteliu per uzpakali ir bega tvarkytis.
Vat niekaip nesuprasiu, berods diena dienon aiskinau, kad reikia susidet, reik ruba gerbt. O jai dzin. Na kodel paklause vyro zodzio? Beje as pokalbio turinio iki siol nezinau

Dabar kariauju del veiduko prieziuros.
Vaikus auginat ir uz juos atsakingi esat jus. Biologinis ar paimtas, jis vistiek yra vaikas. Tad aukleti reikia kaip vaika. Net MB savo bernams paima per uzpakali ir uzploja, kai nebegirdi kas yra sakoma. Parduotuvej maciau kaip motina plekstelejo dukrai per uzpakali. Jokiu budu nesakau kad reikia primusti, oi ne, apsaugokdie.
Vat taip ir kariauju

diena dienon.
Tuoj baigsim temele, eisim i globeju plepalus plepet