Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas ''Pavasaris'' Jonažolių g., Lazdynuose

QUOTE(ieki2926 @ 2008 11 10, 16:06)
Nu va, vakar mes irgi su vaikinu pirma nakti miegojom  thumbup.gif
izoliacija bent jau musu bute, tai gera, nieko negirdejom, kaip avineliai miegojom smile.gif
tik karsto vandens truksta, kaip kazkas jau minejo sad.gif
ir dar ka supratom... kad musu name juk nieks neuzrakina, liftai veikia, tai gali pro garaza iseit ir ieit  doh.gif

Gyventojų per mažai, kad patikrintum garso izoliaciją biggrin.gif
Atsakyti
na taip ax.gif
bet bent negirdejom ryte kaip konteinerius isveze, kaip liftai kilnojosi, kaip zmones vaiksciojo, masinos vazinejo, nors trys dabar tie metaliniai konteineriai tiesiai po mumis sad.gif paziuresim kaip bus kai zmoniu bus daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ieki2926 @ 2008 11 10, 16:06)
Nu va, vakar mes irgi su vaikinu pirma nakti miegojom  thumbup.gif
izoliacija bent jau musu bute, tai gera, nieko negirdejom, kaip avineliai miegojom smile.gif
tik karsto vandens truksta, kaip kazkas jau minejo sad.gif
ir dar ka supratom... kad musu name juk nieks neuzrakina, liftai veikia, tai gali pro garaza iseit ir ieit  doh.gif

Nu cia tai geeeeras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Turbut tik vietoj miegant gali tokios genialios mintys kyla! ax.gif
Atsakyti
Na dar vienas toks moteriskas pastebejimas. Vanduo tai labai kietas ar koks nezinau bet faktas kad sedziu dabar darbe paraudus ir issausejusiu veidu. Pries tai gyvenom jeruzalej, net kremo naudoti nereikejo jokio. Virdulio dugnas nuo pirmo uzvirinimo apkalkejo. vezames filtruota vandenuka is draugo mamos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ony @ 2008 11 11, 12:44)
Na dar vienas toks moteriskas pastebejimas. Vanduo tai labai kietas ar koks nezinau bet faktas kad sedziu dabar darbe paraudus ir issausejusiu veidu. Pries tai gyvenom jeruzalej, net kremo naudoti nereikejo jokio. Virdulio dugnas nuo pirmo uzvirinimo apkalkejo. vezames filtruota vandenuka is draugo mamos.  smile.gif

O aš vis galvojau, kad čia nuo glaisto ir visokio statybinio š... taip veidą traukia verysad.gif
Atsakyti
Vanduo cia labai prastas. K1 korpuso gyventojai veze tirti, tai sake, kad kazkokios medziagos virsija norma keliasdesimt kartu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny @ 2008 11 11, 14:42)
Vanduo cia labai prastas. K1 korpuso gyventojai veze tirti, tai sake, kad kazkokios medziagos virsija norma keliasdesimt kartu. verysad.gif

Truputi nesuprantu g.gif aš gyvenau Architektų g. viskas šalia, kodėl taip skiriasi g.gif Vandentiekis turbūt bendras, ar aš klystu???
Atsakyti
Jo, vanduo nepatinka ir man, kazkoks tepalu skonio verysad.gif
Sako, kad reikia vandeniui nubegti, tada bus geresnis, tikiuosi, kad
greitu laiku daugiau kaimynu isikels ir daug vandens naudos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ieki2926 @ 2008 11 11, 18:43)
Jo, vanduo nepatinka ir man, kazkoks tepalu skonio  verysad.gif
Sako, kad reikia vandeniui nubegti, tada bus geresnis, tikiuosi, kad
greitu laiku daugiau kaimynu isikels ir daug vandens naudos  bigsmile.gif

na tikiuosi kad "nubegs", nes kai prisimenu kaip tik atsikraustem i buta kuriame dabar dar gyvenam, tai mano veido ir ranku oda ilgai priesinosi...paskui iprato matyt....vel to patirt visai nesinoretu blush2.gif

Tiesa, kazkaip paskutiniu metu pasigendu sviesu butuose musu laiptinej ir siaip name, t.y. toks jausmas kad visi jau susiremontave ir nebelanko namuciu ax.gif
Atsakyti
O gal kas girdejo, kada zada silta vandeni K5 prijungti?
Atsakyti
OI blush2.gif , noriu pasidžiaugti 4u.gif Šiandiena su liftu važiavau, džiaugiausi kaip mažas vaikas lotuliukas.gif Tik galiu pastebėti,kad labai jau jis triukšmyngai atsidaro, gal dar paregulius g.gif Ir labai patiko,kad visas užkaltas,kad nebūtu pažeistas kraustantis... Ir visai netyčia žvilgtelėjau į pašto dėžutę smile.gif , neužrakinta ir jau laiškanešiai laiškus atneša blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2008 11 13, 13:46)
O gal kas girdejo, kada zada silta vandeni K5 prijungti?

sako si penktadieni arba veliausiai pirmadieni
Atsakyti