Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas ''Pavasaris'' Jonažolių g., Lazdynuose

Norėjau paklausti blush2.gif sklandė gandai,kad pridavimas 11.15. Visų pirma tai šeštadienis smile.gif antra tai per daug arti,kad būtu teisybė smile.gif Gal kas ką nors naujo girdėjot 4u.gif
Atsakyti
na as manau, kad nebus dar to pridavimo... rusys dar nesutvarkytas, nuo ryto 7h pradeda ten grezt, o kol aplinkos ir garazu nesutvarke, tol tikrai negales priduot namo.
Man idomiau kada nuims skaitikliuparodymus nuo radiatoriu, nuo kada turesim moket?
Atsakyti
QUOTE(ieki2926 @ 2008 11 14, 13:24)
na as manau, kad nebus dar to pridavimo... rusys dar nesutvarkytas, nuo ryto 7h pradeda ten grezt, o kol aplinkos ir garazu nesutvarke, tol tikrai negales priduot namo.
Man idomiau kada nuims skaitikliuparodymus nuo radiatoriu, nuo kada turesim moket?

Moketi turesim nuo sildymo ijungimo. Silumos suvartojimas siunciamas kazkaip tais davikliais ir gausim saskaitas tiek, kiek naudojom. Bet sklido kalbos, kad kol namas nepriduotas, gali buti, kad pagal plota apskaiciuos, bet nezinau ar tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2008 11 14, 13:31)
Moketi turesim nuo sildymo ijungimo. Silumos suvartojimas siunciamas kazkaip tais davikliais ir gausim saskaitas tiek, kiek naudojom. Bet sklido kalbos, kad kol namas nepriduotas, gali buti, kad pagal plota apskaiciuos, bet nezinau ar tai tiesa.

Labai jau neparanku pagal plotą, bent jau dabar verysad.gif Šiuo metu mano radiatoriai visai užsukti ir nenorėčiau mokėti už orą... g.gif
Atsakyti
As tai abejoju, kad tais davikliais kas nors siunciama g.gif
Atsakyti
Ar jau laiškelį iš Aldonos gavot thumbup.gif
Atsakyti
Gerbiami Jonažolių g. 17 naujakuriai !

Š.m. lapkričio mėn. antroje pusėje namas Jonažolių g. 17 ruošiamas priduoti statinio pripažinimo tinkamu naudoti komisijai.
Prašome užbaigti visus butų apdailos darbus, išvalyti butus, nusivalyti langus, įėjimo į butą duris. Palaikyti švarą laiptinėse.
Prašome sutvarkyti savo lodžijas ir balkonus taip, kad nesimatytų juose sukrautų statybinių medžiagų, nusivalyti lodžijų stiklus.
Buitenes atliekas prašome mesti į buitinių atliekų konteinerius, o statybines į statybinėms atliekoms skirtus konteinerius.

PRAŠOME LAIKYTIS ŠIŲ NURODYMŲ SU TIKSLU LAIKU PRIDUOTI NAMĄ .

Papildyta:
smile.gif ir patys kaip tik neseniai pas Aldona uzsuke buvom, tai prase apsitvarkyt, kad grazu butu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasblk @ 2008 11 14, 13:32)
Labai jau neparanku pagal plotą, bent jau dabar verysad.gif  Šiuo metu mano radiatoriai visai užsukti ir nenorėčiau mokėti už orą... g.gif

pas mus isvis radiatoriai nuimti tai moket tikrai nenoreciau g.gif
Atsakyti
Geras thumbup.gif
bet kaip nenoriu langu valyt... kaip salta brrrr...
galejo tik truputi tiksliau parasyt, kelinta diena ir pan.
Atsakyti
Nu bet juokingi jie...Pas mus net butas buvo priimtas su garantiniu raštu, kuriame jie įsipareigoja nuvalyti langus ir tada pakeisti tuos, kurie yra subraižyti..tikrai nesiruošiu jų statybinių nesamonių valyti... protest.gif
Atsakyti
QUOTE(blalala @ 2008 11 14, 16:07)
Nu bet juokingi jie...Pas mus net butas buvo priimtas su garantiniu raštu, kuriame jie įsipareigoja nuvalyti langus ir tada pakeisti tuos, kurie yra subraižyti..tikrai nesiruošiu jų statybinių nesamonių valyti... protest.gif

O tai iki sio momento dar nepakeisti???? blink.gif
Mes tai net nepasirasem priemimo akto kol visu nepakeite - tai kaip ir jie salyginai svarus, na ka patys "uzdrebem" tik nuvalyt teks blush2.gif bet vistiek tingisi ir nesinori, kai siaip darbeliu kitu dar yra ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaimynes 4u.gif

o jau prirašiusios kiek biggrin.gif
Man tai viena vertus džiugu, kad K5 taip sparčiai juda, o kita vertus baisu, nes pas mus darbai užtruko.. iki lapkričio pabaigos tikrai nespėsim.. verysad.gif

Gal kuri įsivaizduojat, kaip bendras namo vaizdas? Ar daug tokių nespėjančių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 11 14, 14:33)
O tai iki sio momento dar nepakeisti???? blink.gif
Mes tai net nepasirasem priemimo akto kol visu nepakeite - tai kaip ir jie salyginai svarus, na ka patys "uzdrebem" tik nuvalyt teks  blush2.gif bet vistiek tingisi ir nesinori, kai siaip darbeliu kitu dar yra  ax.gif

Ne, dar nepakeisti..Mes su garantiniu durų plokštės ir langų pakeitimą palikom. Duris jau sutvarkė, o su langais dar tempia..

QUOTE(Zip @ 2008 11 14, 15:37)
Sveikos, kaimynes 

o jau prirašiusios kiek 
Man tai viena vertus džiugu, kad K5 taip sparčiai juda, o kita vertus baisu, nes pas mus darbai užtruko.. iki lapkričio pabaigos tikrai nespėsim.. 

Gal kuri įsivaizduojat, kaip bendras namo vaizdas? Ar daug tokių nespėjančių?

Pas mus remontai dar toli gražu nebaigti.. verysad.gif Bet mes ir buto priėmimą tik rugsėjo vidury pasirašėm, tai dar turim laiko. Bet aš nesuprantu, juk yra daug dar net neparduotų butų. Ką jie su tokiais darys? g.gif
Atsakyti