QUOTE(Daiva @ 2008 05 28, 11:51)
na dėl mmm čia daugiau tau pamąstymui rašiau...jei mmm reguliarios ir normalios (na, na ne keli lašai), tai greičiausiai 1,2 c.d. iš tikrųjų reiškia normalių mėnesinių pradžią ir tada vargu ar galima svarstyti apie ovuliacinį E2.....tačiau tikrom policistukėm mėnesinės nežinia kada būna ir nežinia kas ten su tom kiaušidėm darosi, todėl dariau prielaidą, kad jei mėnesinės ne visai pilnavertės, tai gal tas ciklo dienų apibrėžimas nelabai ką reiškia - na nežinau ar aiškiai aš čia išdėsčiau.
Dallisime, pabandysiu parašyti Klimui emeilą dėl tavo E2 - gal jis ras laiko man brūkštelti kada ką jis galvoja.
Dallisime, pabandysiu parašyti Klimui emeilą dėl tavo E2 - gal jis ras laiko man brūkštelti kada ką jis galvoja.
Tikrai viską aiškiai ir suprantamai parašei. Bet tas ir yra, kad mano ciklas normalus, pradžia aiški, ir trunka 3-4 d.
Tiesa, Klimui aš dar po pirmo E2 tyrimo rašiau užklausą per ginekologas.lt ar kažkokį pan. puslapį. Atsakymo, deja, negavau...
Ir dar. Tik ką internete dar sužvejojau straipsnį, kuriame irgi aprašomas panašus atvejis, kuomet buvo neaiškios kilmės padidinta E2 koncentracija. Tik gaila, kad ten matavimo vienetai buvo kiti naudjami, tai negaliu palyginti kiek ten tas "padidintas" buvo.