Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(bum @ 2008 09 23, 14:09)
Galvojau ten juos visus vienu metu padaro mastau.gif Kad ir estradioliui ax.gif

Vienus hormonus reikia tikrinti ciklo pradzioje, t.y 3-5 cd., o kitus lyg 21-23cd.
Estradiolio tyrima man buvo liepe pasidaryti 3-5cd. smile.gif
Ar tu cia pati savo noru hormonu tyrimus ruosiesi darytis? Jei gyd siunte, tai ji turejo pasakyti, kuriomis dienomis ka tirti smile.gif
Atsakyti
FSH tai žinau ką jis reiškia. Bet dar skiria Lh ir estradiolį. O ką jie pasako apie organizmą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 09 23, 14:15)
Vienus hormonus reikia tikrinti ciklo pradzioje, t.y 3-5 cd., o kitus lyg 21-23cd.
Estradiolio tyrima man buvo liepe pasidaryti 3-5cd. smile.gif
Ar tu cia pati savo noru hormonu tyrimus ruosiesi darytis? Jei gyd siunte, tai ji turejo pasakyti, kuriomis dienomis ka tirti smile.gif

Aš ciklo pradžioj dariausi, bet nemačiau kad Estradiolis būtų buvęs mastau.gif Tik tie LH visokie.. O noriu pasidaryti nes pas ginę tik mmm dieną reiks eiti, tai galvoju pasidarysiu prieš tai nes mano ciklai labai ilgi - reiktų labai ilgai laukti kito karto unsure.gif Be to, paskaičiau kad jei estradiolis netinkamas spuogai kyla, o mane kaip tik labai puola jie, kažkaip pagalvojau kad jį antroj ciklo pusėj tiria blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cerepashka26 @ 2008 09 23, 12:07)
mirksiukas.gif as irgi tikiu
bet taip ir nesupranti kodel apie 2 met nepastoju, vyro normospermija , pas mane lig ir viskas gerai , oj..... blink.gif

cerepashka26, pas mus lygiai tas pats, tik nepastojam metukus laiko. Visi padaryti hormonu tyrimai normos, vyras istirtas- viskas idealiai, O vyksta - BT graziai uzkyla ir progesteronas gerai sukyla, na zodziu nera prie ko prisikabinti 4u.gif bet leliaus vis ner... Ketvirtadieni pas gydytoja, ziuresim, ka ji sakys, bet manau, jog sekantis zingsnis bus GIMDOS NUOTRAUKA, nes ji minejo, jei su hormonais bus viskas ok darysim gimdos foto... blink.gif
Beje, mano drauge po gimdos foto ta pati cikla pastojo, jai jau kazkur 4 menesiai nestumo ir jai viskas puiku drinks_cheers.gif

Laikykimes merginos! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 09 23, 16:53)
cerepashka26, pas mus lygiai tas pats, tik nepastojam metukus laiko. Visi padaryti hormonu tyrimai normos, vyras istirtas- viskas  idealiai, O vyksta - BT graziai uzkyla ir progesteronas gerai sukyla, na zodziu nera prie ko prisikabinti  4u.gif  bet leliaus vis ner... Ketvirtadieni pas gydytoja, ziuresim, ka ji sakys, bet manau, jog sekantis zingsnis bus GIMDOS NUOTRAUKA, nes ji minejo, jei su hormonais bus viskas ok darysim gimdos foto...  blink.gif
Beje, mano drauge po gimdos foto ta pati cikla pastojo, jai jau kazkur 4 menesiai nestumo ir jai viskas puiku  drinks_cheers.gif

Laikykimes merginos!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

as kazkur skaiciau kad [po gimdos foto reikia labai saugotis kad nepastotum bent jau kelis ciklus g.gif gal kas galetu pasakyti kaip ten istikro yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2008 09 23, 15:58)
as kazkur skaiciau kad [po gimdos foto reikia labai saugotis kad nepastotum bent jau kelis ciklus  g.gif  gal kas galetu pasakyti kaip ten istikro yra  unsure.gif

As skaiciau daug ir ivaririu nuomoniu, vienos raso, kad reikia labai saugotis, o kitos, kad tik pagereja, baigiasi kraujavimas ir iskart pradeti dirbti nestuke.gif
Mano draugei nesisaugoti patare gyd. Klaipedos VK, sake, jei buvo nedideles saaugos, tai turetum pastoti, taip ir ivyko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2008 09 23, 15:58)
as kazkur skaiciau kad [po gimdos foto reikia labai saugotis kad nepastotum bent jau kelis ciklus  g.gif  gal kas galetu pasakyti kaip ten istikro yra  unsure.gif

Nepatartina pastoti tą patį ciklą, nes visdėlto organizmas šviečiamas rentgenu. Kelių ciklų laukti tikrai nereikia.
O dėl tų pastojimų, jei tik tokia bėda tebuvo jog užtenka pravalyti tai ir pastojama, nes per GN sunyksta mikro sąąugos. Jeigu bėda kitur, tai gali daryti nedaręs tų gimdos nuotraukų - nepadės, nes tai ne gydymo būdas, tai tik diagnostinė procedūra.
Atsakyti
As ir uz tai, kad ta pati cikla pasisaugoti, o veliau darbuotis ir darbuotis biggrin.gif jei buvo tos micro saaugos,kurios ir trukde pastoti, tai leliukai turetu ateiti pas mus labai greitai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 09 22, 11:18)
prisiduodu as su savo tyrimeliais 4 CD. Pas gydytoja tik savaites gale, labai knieti "suprasti" ir zinoti rezultatus. Ar patvirtins gydytoja itariamas policistines kiausides?  g.gif

Prolactin 10,3 ng/mL  norma (4,50-33)
FSH  8,28 mlU/mL  norma (2,80-11,3)
LH 4,36 mlU/mL  norma  (1,10-11,6)
Progesterone 1,16 nmol/L  norma (0,64-3,60)
Estradiol 25,8 pg/mL (20-160)
TSH 2 ulU/mL  norma (0,4-4)

Progesteronas zinau, kad nedidelis,nes pas mane ovuliacija vyksta apie 25 CD pagal progesterono tyrima kas savaite.

O LH ir FSH santykis neblogas? 0.53? ar teisingai apskaiciavau? prasau pakomentuokit, moterytes  blush2.gif  4u.gif  4u.gif 

Na ka palyginimui ir as galiu parasyti savuosius su normom (daryti 4 CD):
*Testosteronas - 2.20 nmol/l (norma 0.5-26)
*Prolaktinas 197.41 mU/l (59-619)
* LH 4.40 U/l
* FSH 4.07 U/l
* Estradiolis 159 pmol/l (norma folikulinej fazej 73.4-905)
* SHBG 49.8 nmol/l (18.0-114)
* PRGE 2.91 nmol/l
Papildyta:
Matau, kad audani darytu tyrimu matavimo vienetai skiriasi, todel lyginti tik skaicius negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 09 23, 17:09)
Nepatartina pastoti tą patį ciklą, nes visdėlto organizmas šviečiamas rentgenu. Kelių ciklų laukti tikrai nereikia.
  O dėl tų pastojimų, jei tik tokia bėda tebuvo jog užtenka pravalyti tai ir pastojama, nes per GN sunyksta mikro sąąugos. Jeigu bėda kitur, tai gali daryti nedaręs tų gimdos nuotraukų - nepadės, nes tai ne gydymo būdas, tai tik diagnostinė procedūra.

aciu uz atsakyma 4u.gif dabar zinosiu smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti