Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Daiva @ 2008 09 23, 09:36)
Reikia dalinti LH iš FSH mirksiukas.gif

mmmm blush2.gif o as atiminejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cerepashka26 @ 2008 09 23, 09:40)
mmmm  blush2.gif  o as atiminejau smile.gif

Cerepashka26, as taip pat atiminejau ir galvojau, jog tai teisinga, kol merginos nepasake, kad reikia dalinti blush2.gif ax.gif

Pas tave santykis geras, pas mane jis dar mazesnis, nors kitos merginos sako, kad geriausias santykis turetu but apie 1 ir kazkuris yra per didelis... Galbut tai tik prielaidos schmoll.gif tikekimes musu atsakymai puikus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 09 23, 11:44)
Cerepashka26, as taip pat atiminejau ir galvojau, jog tai teisinga, kol merginos nepasake, kad reikia dalinti  blush2.gif  ax.gif

Pas tave santykis geras, pas mane jis dar mazesnis, nors kitos merginos sako, kad geriausias santykis turetu but apie 1 ir kazkuris yra per didelis... Galbut tai tik prielaidos  schmoll.gif  tikekimes musu atsakymai puikus!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mirksiukas.gif as irgi tikiu
bet taip ir nesupranti kodel apie 2 met nepastoju, vyro normospermija , pas mane lig ir viskas gerai , oj..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cerepashka26 @ 2008 09 23, 12:07)
mirksiukas.gif as irgi tikiu
bet taip ir nesupranti kodel apie 2 met nepastoju, vyro normospermija , pas mane lig ir viskas gerai , oj..... blink.gif

Prolaktinas, kad ir mažai viršija normą gali trukdyti pastoti. Nes mano pačios jis toks ant ribos, tai gydytoja komentavo, kad nelabai gerai. O kaip kiti tyrimai Progesteronas pvz ? Ar ovuliacija vyksta ? Gimdos nuotrauka arba laparoskopija daryta ? Dar ne viskas ištirta galit rasti priežastį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 23 rugsėjo 2008 - 11:34
QUOTE(Singerita @ 2008 09 23, 12:32)
Prolaktinas, kad ir mažai viršija normą gali trukdyti pastoti. Nes mano pačios jis toks ant ribos, tai gydytoja komentavo, kad nelabai gerai. O kaip kiti tyrimai Progesteronas pvz ? Ar ovuliacija vyksta ? Gimdos nuotrauka arba laparoskopija daryta ? Dar ne viskas ištirta galit rasti priežastį  g.gif

pregesteronas geras, gyd. sake kad o vyksta ir pagal BT viskas gerai, gimdos nuortauka ir kiausint. praeinamumo ne tikrinom, mano gyd. pasake kad nelabai reikia, jeigu nebuvo anksciau jokiu problemu , siaip nerekomenduoja, tai as todel ir noriu padaryt IUI be situ proceduru, bet VK Usonine turbut nesutiks daryt, vat ir nzn ar bandit prasyt .....
Atsakyti
QUOTE(cerepashka26 @ 2008 09 23, 12:46)
pregesteronas geras, gyd. sake kad o vyksta ir pagal BT viskas gerai, gimdos nuortauka ir kiausint. praeinamumo ne tikrinom, mano gyd. pasake kad nelabai reikia, jeigu nebuvo anksciau jokiu problemu , siaip nerekomenduoja, tai as todel ir noriu padaryt IUI be situ proceduru, bet VK Usonine turbut nesutiks daryt, vat ir nzn ar bandit prasyt .....

Aš bent jau manau jeigu pas vyrą viskas gerai, pas jus visi iki šiol padaryti tyrimai geri, tai gal verta pasidaryti. Nes vis dėlto ne šiaip sau 2 metus nepastojat g.gif Nebent priežastys liks neaiškios
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 09 23, 12:32)
Prolaktinas, kad ir mažai viršija normą gali trukdyti pastoti. Nes mano pačios jis toks ant ribos, tai gydytoja komentavo, kad nelabai gerai. O kaip kiti tyrimai Progesteronas pvz ? Ar ovuliacija vyksta ? Gimdos nuotrauka arba laparoskopija daryta ? Dar ne viskas ištirta galit rasti priežastį  g.gif

O man ne viena gydytoja sakė, kad padidėjęs prolaktinas gali sukelti persileidimą (šito labiausiai reikėtų bijoti), o ne trukdyti pastoti.... Trukdo pastoti jis tada, kai dėl jo nebūna ovuliacijos.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 09 23, 13:14)
O man ne viena gydytoja sakė, kad padidėjęs prolaktinas gali sukelti persileidimą (šito labiausiai reikėtų bijoti), o ne trukdyti pastoti.... Trukdo pastoti jis tada, kai dėl jo nebūna ovuliacijos.

visiškai teisingai.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 09 23, 13:14)

Taip jis sukelia ir persileidimą. Nors pas mane ir yra ovulaicija, gydytoja visvien sako, kad dėl prolaktino gali būti nepilnaverčiai folikulai ar kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėjau paklausti kurią DPO reikia priduoti kraują hormonų tyrimui?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 09 23, 13:47)
Taip jis sukelia ir persileidimą. Nors pas mane ir yra ovulaicija, gydytoja visvien sako, kad dėl prolaktino gali būti nepilnaverčiai folikulai ar kažkas panašaus  g.gif

Ir s tokius pacius zodzius girdejau is gyd bigsmile.gif Ta prasme, kad jei ir buna O, tai ji nepilnaverte, nes kiausialastes nepilnavertes g.gif
Na ir sumaliau as cia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2008 09 23, 14:00)
Sveikutės, norėjau paklausti kurią DPO reikia priduoti kraują hormonų tyrimui?

O kokiam konkreciai tyrimui? Kai kuriems hormonams diena svarbi, o kai kuriems ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 09 23, 14:03)
O kokiam konkreciai tyrimui? Kai kuriems hormonams diena svarbi, o kai kuriems ne. smile.gif

Galvojau ten juos visus vienu metu padaro mastau.gif Kad ir estradioliui ax.gif
Atsakyti