VICI, kai tavo mama kitą kartą aiškins apie didelius šunis butuose, tu jai pasakyk, kad žiurkėnai ir jūrų kiaulytės yra žiurkėnai ir jūrų kiaulytės, o šunys yra šunys. O piktos moteriškės, slapta aptarinėjančios kitų žmonių gyvenimus ir sprendimus, yra baisesnės už baisiausią šunį.
Ima baisus liūdesys kai paskaitai apie "jei šieps dantis, tai gal su laikraštuku duosiu". Taigi čia ne žmogus, jo ir jautrumas gerokai kitoks, su tuo laikraštuku tai tik pagadinsi viską. Šuo elgiasi nederamai - gauna galvon, vado pyktis turi būti begalinis, rūstus ir teisingas
Nuskambės gal juokingai, bet aš saviškę elementariai blokšdavau aukštielninką, apkandžiodavau snukį urgzdama ir t.t.
Turiu puikų šunį, nors irgi tipo iš tų kietesių veislių
O žaistis laikraštukais ar, dar blogiau, laukti "kol išaugs"...
Tvarkytis reikia kol mažas, devynių mėnesių veršio taip lengvai nepakontroliuosi.
VICI, kai tavo mama kitą kartą aiškins apie didelius šunis butuose, tu jai pasakyk, kad žiurkėnai ir jūrų kiaulytės yra žiurkėnai ir jūrų kiaulytės, o šunys yra šunys. O piktos moteriškės, slapta aptarinėjančios kitų žmonių gyvenimus ir sprendimus, yra baisesnės už baisiausią šunį.
nesamone, kad negalima ciuciukui jokios jegos rodyti..
Auginu auksaspalvi retriveri. Na, veisle ale auksine /silkine 
Bet kai jam buvo kokie 4/5 menesiai, teko kelis kartus grieztai pakovoti su juo. Ir pastatyti i vieta hierarchijoj. Keista, bet net to mazo suniuko bijojau kai gyne savo kaula.
Nenusileidau. Dabar atnesa ir atiduoda beleka, net pasistengia kad man nereiktu lenktis paimt, pats pasistiebia ir paduoda
Manau kad su augintiniu "aiskintis" kas yra kas reikai nuo pat pradziu.
Niekaip neiseina is galvos tokia istorija. Vienam vakarely moteryte pasakojo apie savo nuostabu sarpeju, kurie NIEKADA jokiu budu nesileidzia perverciamas ant nugaros
sakau: cia labai negerai ! O ji: "tokia jo veisle"...
So? ..
Bet kai jam buvo kokie 4/5 menesiai, teko kelis kartus grieztai pakovoti su juo. Ir pastatyti i vieta hierarchijoj. Keista, bet net to mazo suniuko bijojau kai gyne savo kaula.
Nenusileidau. Dabar atnesa ir atiduoda beleka, net pasistengia kad man nereiktu lenktis paimt, pats pasistiebia ir paduoda
Manau kad su augintiniu "aiskintis" kas yra kas reikai nuo pat pradziu.
Niekaip neiseina is galvos tokia istorija. Vienam vakarely moteryte pasakojo apie savo nuostabu sarpeju, kurie NIEKADA jokiu budu nesileidzia perverciamas ant nugaros
So? ..
QUOTE(Monikju @ 2008 02 03, 13:21)
sakau: cia labai negerai ! O ji: "tokia jo veisle"...
So? ..
So? ..
...ir tikrai nenustebchiau
p.s. Sveika prisijungusi i musu barikadu puse
aiwa pakeitė frontą, ar kaip čia suprasti? Ji jau už "mušimą"?
QUOTE(karinna @ 2008 02 03, 15:33)
aiwa pakeitė frontą, ar kaip čia suprasti? Ji jau už "mušimą"?
pala pala
beje..gali prispausti shuni, jei jo svorio kategorija viena ish lengvesniu
achiu die mano miargos zhymiai lengvesnes
Gaila, regis diskusija išsisėmė....
, ale regis šunų mušėjų gretos tankesnės
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 03, 19:03)
Taip jau pasaulis suredytas. Homo sapiens suni jaukina. O ne atvirksciai.
Dresuotojai turbūt papasakotų įdomių šunų tramdymo istorijų. Vieną girdėjau, kaip iškvietė išgelbėti nuo šuns, kuris neleido visai šeimai įeiti į kambarį, o prieš tai neleisdavo kam nors pvz. atidaryti šaldytuvo, ir t.t.
Tai tas dresuotojas sako 'Aš įėjau, tą šunį NUBAUDŽIAU, paskui visi namiškiai ilgai ir džiausmingai varstė šaldytuvo duris, baisi laimė, kad šuo nė neurgzteli
Bet kaip paskui gyveno, ar šuo pamokėlės neužmiršo - liko neaišku.
O kas tas NUBAUDŽIAU - man niekaip nepavyko išklausti
. Sako, tai individualu. Jautriam šuniui, sako, gali užtekti nepatenkinto valdovo žvilgsnio
Tai tas dresuotojas sako 'Aš įėjau, tą šunį NUBAUDŽIAU, paskui visi namiškiai ilgai ir džiausmingai varstė šaldytuvo duris, baisi laimė, kad šuo nė neurgzteli
Bet kaip paskui gyveno, ar šuo pamokėlės neužmiršo - liko neaišku.
O kas tas NUBAUDŽIAU - man niekaip nepavyko išklausti
QUOTE(LinaLe @ 2008 02 03, 20:29)
Vieną girdėjau, kaip iškvietė išgelbėti nuo šuns, kuris neleido visai šeimai įeiti į kambarį, o prieš tai neleisdavo kam nors pvz. atidaryti šaldytuvo, ir t.t.
ir mano vaikystes monstras neleisdavo pro ji net i virtuve ieiti
QUOTE(LinaLe @ 2008 02 03, 21:29)
Va va