Aš labai nesusikoncentruoju į materialius dalykus, bet nežinau kaip kitoms, o mane tai labai pjauna mano nesugebėjimas tvarkytis su pinigais. Aš vyrui tai pripažįstu ir tiesiog nusišalinu nuo piniginių reikalų šeimoje. Man tų pinigų visada trūksta, bet aš vyrui bijau ir prasitarti, kažkokia gėdą jaučiu dėl to, bet karatis tenka..O jo dar tas tonas klausiamas "jau išleidai???? ką visai visai pinigų nebeturi????

"..Nors sulįsk žemėn..Todėl dabar dažniausiai nutyliu ir "paslapčia" skolinuos raba įsigudrinau paskambinti į darbą ir sdakyti "ai tingiu vaiką rengt, važiuot į parduotuvę..virusai..gal gali po darbo užlėkti ir nupikrti keletą smulkmenų..." Tik va kai pavardinu sąrašą, tai vyras parėjęs su įtarimu klausia "gal tu jau pinigų nebeturi???" o man gi gėda, tai aš sakau "ne ką tu, turiu.." ir skaičiuoju mintyse kiek galėsiu pragyventi ir gaminti iš parneštų produktų..
Aš tai nereikalauju iš vyro pinigų, jis man duoda tik maistui ir buitinėms išlaidoms, mėgsta aptarti būsimus didesnius pirkinius, bet aš nemėgstu. Niekaip negaliu įprasti prie sąvokos "bendri pinigai". Mūsų šeimoje, tai jo pinigai bendri, o mano pinigai tai yra mano ir dukros

Kol nedirbau tai labai blogai jaučiausi, nieko sau nepirkdavau, jei kokio papildomo uždarbio dėka nors kelias dešimtis litukų negaudavau.
Mums tai pinigų trūkumas santykių negadina, aš tik mėsgtu pasvajoti ką daryčiau jei pinigų daugiau būtų. Kažkaip neakcentuoju to klausimo šeimoje. Kai labai sunku, tai pasiguodžiu ir kaip kažkuri mamytė rašė kartu stengiamės išgyventi vienas kitam nepriekaištaudami. Nuo barnių pinigų nepadaugės, tai aš išvadas padariau, kad burnos aušinti ir neverta.