Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

QUOTE(agnieska 02 @ 2009 06 29, 12:48)
nugi tas dvi jaunutes tre6nes pasodinau. iki namo geri 4 m bet nežinau kokios jos užaugs. mastau apie persodinima į kitą vietą kitą pavasarį.  g.gif

na, dar nuo veislės augumo priklauso, bet šiaip 4 m iki namo - tai nėra jau taip arti bigsmile.gif Aš tavo vietoje neskubėčiau persodinti ax.gif neužlips ji tau ant namo tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 06 29, 14:15)
na, dar nuo veislės augumo priklauso, bet šiaip 4 m iki namo - tai nėra jau taip arti bigsmile.gif Aš tavo vietoje neskubėčiau persodinti ax.gif neužlips ji tau ant namo tai tikrai.

nu gal ir ne. bet norėjau arčiau namu pastatyt vaikui supynes, smelio dėžę kitai vasarai jau reiks. gal dar sau koki suoliuka ar pavesine sulankstoma. tai daba dalvoju ar viskas tilps. kol medžiai maži viskas thumbup.gif o kai užaugs gal labai viskas po šakom palindę bus ir pavėsis gausis. o tas augimas tai neaišku. vidutinio augumo ir tiekpat atsparūs šalčiui. tiek ant medelių etiketės buvo. tai suprask kaip nori. labai gaila kad medelynas laiško neatsako. reiks kokio ju telefono dar paieškot. tongue.gif
Atsakyti
Sveikuciai, pernai pasisodinom avieciu, taciau siemet lapukai uzauga ir pradeda geltonuoti ir nuruduoja, augaleliai jauni tai nesuprantu kas tai galetu buti, gal kam taip buvo? ka man daryti? unsure.gif
Atsakyti
Avietes jau valgom savo,tik obelaites uzpuolezali vabaliukai,amaras tikriausiai,kuom galeciau naikinti tuos brudus,tiesa ar rudeni ar pavasari vaismdzius geriau nupurksti nuokenkeju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 12, 09:15)
Avietes jau valgom savo,tik obelaites uzpuolezali vabaliukai,amaras tikriausiai,kuom galeciau naikinti tuos brudus,tiesa ar rudeni ar pavasari vaismdzius geriau nupurksti nuokenkeju schmoll.gif

Nesu sodininke smile.gif , bet regis pavasari, kai pumpurai nera issproge, bent jau MB purskia tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 07 12, 09:03)
Sveikuciai, pernai pasisodinom avieciu, taciau siemet lapukai uzauga ir pradeda geltonuoti ir nuruduoja, augaleliai jauni tai nesuprantu kas tai galetu buti, gal kam taip buvo? ka man daryti? unsure.gif

Sveiki, pas mus tas pats, nors pas kaimyne ir senas avietines ir tas pat vyksta, ji nekreipia demesio, nes avieciu vis tiek yra.

Apskritai mano visi siemet sodint medeiai ne kokios isvaizsos, obelis celeste su kazkokiais pilkais taskais, persikas, lapeliai su raudonom demem, nuo kitos obels jauni lapeliai geltonuoja ir krenta, ant kriause rudziu, silauoge suo dukart iskase, bet lyg leidzia naujus uglius, tresniu lapa pagrazti, agrasto kamienas apgrauztas..... doh.gif

Na bet as labai tikiuosi, kad kitamet jie visi atsigaus, beje urskiau viska jau 3 ar 4 kartus, su efektorium plius aktara, dar kazkoks skatinantis augima... laisciau ir su dilgelem.... Na bus matyt, kitamet, beje ar zadat ziemai visus jaunus vaismedzius apristi, kad nenusaltu?..... biggrin.gif Kaip ten sako, roges ruosk vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2009 07 12, 09:49)
ar zadat ziemai visus jaunus vaismedzius apristi, kad nenusaltu?..... biggrin.gif Kaip ten sako, roges ruosk vasara biggrin.gif

O ar būtina juos rišti? Aš kažkaip galvoju, kad medeliams svarbu, kad šaknų gniužulas nesušaltų, tai reikia prieš žiem daugiau pamulčiuoti. o aprišami tai jie, kad kiškiai žvairiai nenugraužtų žievės. Jei klystu, pataisykit. 4u.gif
Atsakyti
Aš nerišu ,tik durpėm šaknis mulčiuoju,o kiškių nėra ,tai neapsimoka rišti g.gif
Atsakyti
Mano tresneuser posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 12, 21:40)
Mano tresneuser posted image

Geriau būčiau nemačius,atrodo imk ir valgyk, trešnės vyšnios mano mėgstamiausi vaisiai,tik nesiseka man su trešnėm,žydėjo gausiai bet uogos kelios,neišsilaiko nukrenta vos pradėdamos nokti,bandysiu purkšti profilaktiškai rudenį ir pavasarį g.gif
Atsakyti
Maniske irgi buvo labai liudna is pavasario,tai as jai liejau kibirais ir pelenu sarma ir meslo paraugiau ir dilgelem prilaisciau.Na jinai man uztai atsidekojo derliumi.
Atsakyti
Mano vyšnia
[attachmentid=180932]
Atsakyti