Įkraunama...
Įkraunama...

Su vienomis seksas, o su kitomis ir santykiai?

QUOTE(marmaliade @ 2008 02 05, 15:07)
Zinok buna  bigsmile.gif

biggrin.gif Man tada tų merginų nuoširdžiai gaila biggrin.gif

QUOTE(Giedrut @ 2008 02 05, 15:13)
Manau ir gyvenima daznai pasitaiko(man pasitaike biggrin.gif ), kad du zmones labai puikiai sutaria, bet gyvenimui kartu pasirenka kazka kita, su kuriuo gal net problemu kyla...

Visko gyvenime pasitaiko mirksiukas.gif Nežinau ar dažnai (man nepasitaikė biggrin.gif). Niekuomet neturėjau iliuzijų, kad seksas - tai automatiška bendra ateitis su tuo vyru smile.gif

QUOTE(Kykas @ 2008 02 05, 15:13)
Nu aš čia tokia linksma forma parašiau smile.gif
Esmė, kad seksas dar ne priežastis kurti ateities planus ar įsivaizduot jog tau jau įsipareigojo. Tai gali būti nuostabių santykių pradžia, kaip ir puikus pokalbis kavinėje ar troleibuse, bet tai jokiu būdu nereiškia automatiškos bendro gyvenimo pradžios, ar kokių kitokių įsipareigojimų.

Tikrai pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2008 02 05, 12:06)
Tiesa yra ir kita "kategorija" moterų, deja, reta. Tai tokios, kurios pačios nesuprasdamos tiesiog spinduliuoja seksualumu, dvelkia aistra (tiesiog seksas ant kojų) ir pačios to nesuvokia. Labai aistringos ir kartu labai lengvai suviliojamos, o tiksliau pačios susivilioja, o dar tiksliau pačios suvilioja. Tik va bėda po tikrai nepamirštamos nakties jau būna susikūrusios bendro gyvenimo iliuzija iki pat mirties, nors į kažkokius ilgalaikius santykius net užuominos nebuvo. Taip ir ieško jos savo vienintelio kasnakt kitoje lovoje... Nuostabus prisiminimas laisvam vyrui - sąžinės priekaištas vedusiam...
Jei esi kviečiama seksui, belieka apsispręsti kuriai "kategorijai" priklausai.

O ka daryt, jeigu tavo vaikinas tave palieka ir permiega su visiska beraste, net dar ir negrazia mergina? g.gif O po to vel gryzta ir sliauzioja keliais verkdamas vai tu tikroji meile mano, su tavim visada buvo taip gera, neyvertinau taves, atleisk man ir panasus bla bla bla g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 05, 15:37)
O ka daryt, jeigu tavo vaikinas tave palieka ir permiega su visiska beraste, net dar ir negrazia mergina? g.gif 

O jei būtų permiegojęs su raštinga ir labai gražia? g.gif Ką tada darytumėt?
Atsakyti
kad su viena moterim galimas tik seksas, o rimti santykiai neisivaizduojami, tai dar galima suprast. bet kazkaip neigiamai ziuriu ir tokius vyrus, kurie nori moteriske kuo greiciau i lova uzverst, bet rimtiems santykiams ar vedyboms -- tiktai skaisti ir nekalta reikalinga.
Atsakyti
Skaisti ir nekalta reikalinga, kol košės galvoj mažai. Kol idealizmas per kraštus liejasi... Kol gyvenimą supranti ribotai...
Žinau ką sakau- pats taip pasielgiau.
Reikia, kad moteris būtų išsilaksčius, papraščiausiai reikia. Dėl daugybės priežasčių...
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 02 05, 14:44)
kad su viena moterim galimas tik seksas, o rimti santykiai neisivaizduojami, tai dar galima suprast. bet kazkaip neigiamai ziuriu ir tokius vyrus, kurie nori moteriske kuo greiciau i lova uzverst, bet rimtiems santykiams ar vedyboms -- tiktai skaisti ir nekalta reikalinga.

lotuliukas.gif
aha tikrai...
šita logika maždaug tokia - tą saldainį paragvau, ta paragavau...o va itas gra-u bus interjerui papuošti ar dar kam nors....
ko nesuprasti...viskas gi taip aišku
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 02 05, 15:39)
O jei būtų permiegojęs su raštinga ir labai gražia? g.gif Ką tada darytumėt?

Bent pavydeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 05, 16:10)
Bent pavydeciau biggrin.gif

biggrin.gif Nu tai ką, jei net nėra ko pavydėti, tai belieka apsispręsti ar nori toliau su juo bendrauti ar ne smile.gif
Atsakyti
O tu Egliukasz susimąstyk.
Matyt reikėjo vyrui pasitikrint ar dar gyvas... Ne iš gero gyvenimo vyrai su nepatraukliom permiega (tiesa dažnai jos būna netgi labai neblogos meilužės - supranta, kad ne princesės užtat lovoj stengiasi).
Kitas dalykas kažkaip sąžinė mažiau gaužia... kodėl paaiškint negaliu, bet giliai dūšioj jauti, kad tai tai kažkaip mažesnis prasižengimas, nei su gražia...
Matyt Egliukasz nevisvien tu jam vis dar... Nu čia vyriška logika smile.gif
Nelabai gabus aš apie jausmus kalbėt, bet gal pagausit mintį.
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2008 02 05, 16:29)
O tu Egliukasz susimąstyk.
Matyt reikėjo vyrui pasitikrint ar dar gyvas... Ne iš gero gyvenimo vyrai su nepatraukliom permiega (tiesa dažnai jos būna netgi labai neblogos meilužės - supranta, kad ne princesės užtat lovoj stengiasi).
Kitas dalykas kažkaip sąžinė mažiau gaužia... kodėl paaiškint negaliu, bet giliai dūšioj jauti, kad tai tai kažkaip mažesnis prasižengimas, nei su gražia...
Matyt Egliukasz nevisvien tu jam vis dar... Nu čia vyriška logika smile.gif
Nelabai gabus aš apie jausmus kalbėt, bet gal pagausit mintį.

Va tame ir yra esme, kad pas mus viskas buvo gerai, lovoje niekada irgi nesiskunde, klausdavau ko noretu, rodydavau didele iniciatyva, tikrai atrode kad patenkintas, bet nesuprantu uz ka jis man taip?? verysad.gif verysad.gif verysad.gif Jauciu ne kalte o skausma
Atsakyti
Ne man spręsti - nepažįstu aš jūsų.
Gali būt, kad paprasčiausiai "paslydo". Gali būti, kad ilgėjosi "senų viengungiškų dienų" ir pabandė paprasčiausio smalsumo genamas, gal net ir suprato, kad nebėra ko ieškoti..., o tu jam tikrai visas gyvenimas, gali būti, kad tai niekada niekada nepasikartos. Visaip gali būti.
Kartais pažadai duoti pačiam sau stipresni už bet ką. Man irgi gyvenime visokių "bajerių" teko iškrės. Tačiau nuo tos akimirkos kai pasipiršau, daviau sau pažadą ir nuo tada tik žmona lietėsi prie manęs.
Tiek tiktai, kad tai tik viena medalio pusė. Ne ką mažiau svarbus klausimas ar tu sugebėsi jam atleisti ir ar tu gelėsi su tuo susitaikyti, pamiršti, nebekreipti į tai dėmėsio. Ar kartais nekirbės liūdną akimirką mintis, kad jis tave išdavė, net ir po to kai galvosi, kad atleidai...? Neviskas taip paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2008 02 05, 16:58)
Ne man spręsti - nepažįstu aš jūsų.
Gali būt, kad paprasčiausiai "paslydo". Gali būti, kad ilgėjosi "senų viengungiškų dienų" ir pabandė paprasčiausio smalsumo genamas, gal net ir suprato, kad nebėra ko ieškoti..., o tu jam tikrai visas gyvenimas, gali būti, kad tai niekada niekada nepasikartos. Visaip gali būti.
Kartais pažadai duoti pačiam sau stipresni už bet ką. Man irgi gyvenime visokių "bajerių" teko iškrės. Tačiau nuo tos akimirkos kai pasipiršau, daviau sau pažadą ir nuo tada tik žmona lietėsi prie manęs.
Tiek tiktai, kad tai tik viena medalio pusė. Ne ką mažiau svarbus klausimas ar tu sugebėsi jam atleisti ir ar tu gelėsi su tuo susitaikyti, pamiršti, nebekreipti į tai dėmėsio. Ar kartais nekirbės liūdną akimirką mintis, kad jis tave išdavė, net ir po to kai galvosi, kad atleidai...? Neviskas taip paprasta.

Esme tame, kad as jam pirma panele buvau verysad.gif zinau, kad tiesiog matyt kirbejo isbandyti o kaip gi su kita, kas butu kitaip, ar geriau ar ne..
Del paskutines pastraipos sutinku, nesugebu to.. Jau pusantro menesio kovoju su savim, jam garsiai nepriekaistauju, nieko neprimenu, bet mintyse taip verdu visa..
Atsakyti