Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

Skm noreciau kaikuriu gerybiu orchidejoms rolleyes.gif
Parasysiu i az
Atsakyti
Registruojuos smile.gif
Vakar MB algadienio proga išprašiau phaleo. kadangi negalėjau iš dviejų išsirinkti paėmėm abudu thumbup.gif
Laimės pilnos kelnės biggrin.gif
Dabar turiu 5 phaleo is kuriu tik 1 nežydi. Ir vieną nežinau kokia veislė, bet tokia tigrinė, jei kas pamenat nuotrauką su daug žiedų ir ji dar žydi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashariuke: 31 sausio 2008 - 13:49
Sveikos orchideju myletojos. Na cia ne gandas, girdejau kaip viena moteris kitai sake, kad ermitaze nuo vasario 1 dienos bus 25 proc. nuolaidos ir gauta didele partija 3 saku orchideju. Cia ne reklama, tiesiog noriu su jumis pasidalinti, gal pravers, nes ta moteriske , kuri taip sake supratau dirba ermitazo oranzerijoje.
Na nuvaziuosiu ir as paziureti gal ir as nusipirksiu - pimaja orchideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanoriska @ 2008 01 31, 13:53)
Na cia ne gandas, girdejau kaip viena moteris kitai sake, kad ermitaze nuo vasario 1 dienos bus 25 proc. nuolaidos ir gauta didele partija 3 saku orchideju. 

Jau viena mergina pranešė, kad jau prasidėjo. Reikės vazonais pasirūpinti ...
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 01 31, 14:55)
Jau viena mergina pranešė, kad jau prasidėjo. Reikės vazonais pasirūpinti ...

Aš jau šiandien per pietų pertrauką "pašokau" iki Ermitažo, nusipirkau vazonėlių su 25 proc. nuolaida. O jau kiek ten gėlyčių užvežta, ir dar vis krauna ir krauna ant lentynų. Ir orchidėjų labai daug įvairių, dar net neišpakuotų, vos susilaikiau šį kartą nepirkus jų, nes ir taip jau per savaitę po vieną orchidėją namo parsitempiu. tongue.gif
Atsakyti
Nu tai aš reiškias neserganti visai orchėm palyginus su jumi hihihi.gif pas mane tik 3 Pha (2 žydintys dbr), miltoniopsis į rojų palydėtas huh.gif
Atsakyti
ĖĖĖĖ, neerzinkit su tuo Ermitažu verysad.gif Ką mums, kaunietėms, daryti verysad.gif Tik seiles belieka pavarvinti pažiūrėjus kokių jūs grožybių prisipirksit blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gražuolių orchidėjų mylėtojos!

Jei vertinti pagal kiekius, tai pasirodo aš prie pirmūnių smile.gif
nors laiko savo mylimiem kvietkeliam skiriu mažai, tai ir nesigilinau, nuo kada jų yra "daug". Tiesą sakant, tas skaičius labai subjektyvus dalykas, nes atgaivinusi kokią gražuolę vis padovanoju draugams kokia proga arba be progos smile.gif

Šiam momentui turiu
9 phalenopsius - mano mylimiausi,
4 oncidius
2 miltonias
2 cambrijas
1 dendrobį

Kadangi artėja net keli gimtadieniai, teks palanges kiek nukraustyti...

Sėkmės visoms prižiūrint savo augintines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 01 31, 15:49)
ĖĖĖĖ, neerzinkit su tuo Ermitažu verysad.gif Ką mums, kaunietėms, daryti  verysad.gif Tik seiles belieka pavarvinti pažiūrėjus kokių jūs grožybių prisipirksit blush2.gif

Pritariu verysad.gif Turiu stiklini vazona orchidejai,taciau be skylutes,ar galesiu i ji persodint pavasari savo grozybe g.gif
Atsakyti
O as keliauju i ankstesne tema zyniu pasisemt verysad.gif
Siandien pastebejau,kad phalaenopsiuko kelios saknytes pelesiu apsitrauke cray.gif cry.gif
Atsakyti
miltoniopsis = miltonija? čia tas pats augalas? g.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš į naują temą. Šiuo metu auginu:
1 vandą
2 dedrobium
3 cimbidium
8 phalaenopsiai
6 "cambrias"
Per visą auginimo laiką- vienas "lavoniukas", nors gali būti, kad ir dendrobium(kurį sušaldžiau) pakeliui. verysad.gif
Atsakyti