Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

rasa32- tai bent pirkinys blink.gif
Atsakyti
Skm, gavau sian siuntinuka ax.gif
ACIU 4u.gif
Begu persodinet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2008 02 04, 18:11)
Skm, gavau sian siuntinuka ax.gif
ACIU 4u.gif
Begu persodinet rolleyes.gif

tu čia gėlytę pirkai?ar kitką? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 04, 18:04)
Tai aš tada visai pigiai mokėjau - 45 Lt

Tai jau taip thumbup.gif Ir kaip tu ja priziuri?
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 04, 18:04)
Tai aš tada visai pigiai mokėjau - 45 Lt

o kur tokių grožių už tokią kainą yra? nesakykit kad Kaune doh.gif

Rasa 32 - super geliukas... thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, pagaliau su fotkėm tvarka ir galiu parodyt kokią gražuolę turiu NO. Tokią pačia turiu ir LT ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2008 02 04, 16:33)
Esu dar labai ''zalia''orchideju augintoja,neseniai uzsikreciau ta manija  smile.gif Iki siol turejau 2 orchidejas,o siandien nusipirkau va toki Dendrobium

user posted image,

O šitos orchidėjos kvepia? ar aš klystu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 04, 10:14)
Tina*čia visos gėlytės tavo namuose???koks grožis  wub.gif 

Dekui 4u.gif Mano

SKM, pas tave irgi grazu. Myliu tuos NoID. Moka jie atsidekoti. smile.gif
Atsakyti
Pas mane šiuo metu žydi kaip skm NoId hihihi.gif (geras pavadinimas sakyčiau). Krovė nemažai žiedų, bet nukentėjo ir nuo vaikiukų, gal ir kažkuri sąlyga netiko, taigi dabar du žiedai išsiskleidę, trečiasis tuoj tuoj turėtų. Dar ir žygutis žydi, be to kvepia wub.gif Gaila, kad beleisdami žaliuzes, "nugenėjo" pumpurą (neprisipažįsta kas,- bijo į kailį gauti)...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Taigi, parinkau dažnai užduodamus klausimus, ir atsakymus į juos... Galbūt kažkam padės ir bus mažiau besikartojančių klausimų smile.gif Jei dar turite konkrečių pasiūlymų, ką reiktų papildyti - sakykite smile.gif
Dažnai užduodami klausimai
Jei kažkas turi papildymų ar pastebėjote netikslumų, irgi sakykite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 04 vasario 2008 - 19:40
Didesnio vazono reiktų tada, kai phalaenopsis turi bent 1/3-1/2 matomos vazono dalies prisirangiusių šaknų.

Alinva, o cia pati sugalvojai ? ar kaip ? g.gif g.gif g.gif Kuo gali pagristi g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2008 02 04, 19:55)
Alinva, o cia pati sugalvojai ? ar kaip ? g.gif  g.gif  g.gif Kuo gali pagristi  g.gif  g.gif

Atsiprašau, matyt suklydau. Tokį susidariau įspūdį skaitydamą info. Trinu, nes nepasiūlėte, kaip patikslinti.
P.S. mano nuorodas iš pirmos žinutės irgi prašyčiau ištrinti (informacija naujokėms, karštas dušas ir laistymas, phalaenopsio persodinimas su nuotraukomis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 04 vasario 2008 - 20:18