Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

QUOTE(Raimonda20 @ 2008 02 05, 12:31)
sveikos, turiu toki super prasyma... ciut ne visa tema jusu cia perskaiciau, bet neradau ko man reikia... gavau dovanu sausio 19d oncidiuma, toki faina, geltonais ziedeliais... bet net neisivaizduoju kaip ji auginti. uosvis vis mane erzina, nusipirkau paprasta molini vazona persodinti galvojau, sako reikia stiklinio, permatomo, reikia specialios prieziuros... niekada neauginau aplamai jokiu kambariniu geliu. prasau labai - parasykite bent keliais sakinukais ka man daryti  g.gif kur kaip persodinti ir kaip laistyti. nes dabar tai graziai zydi sau, bet dar vis pirktiniame mazame vazonelyje, saknys islindusios ir virsuje ir is dugno...

kol žydi nereikia jos persodinėti. Laistyk šiltu vandenėliu, saugok nuo skersvėjų ir mėgaukis žydėjimu 4u.gif Oncidiumai turi savybę lipti iš vazonų, tad dėl to nesijaudink. Kai baiks žydėti tada nukirpsi pilnai žiedkočius ir galėsi persodinti. Vazonėlį imk paprastą plastmasinį (nebūtinai permatomą), nedaug didesnį nei dabar auga. Substrato galima įsigyti www.orchidejos.lt Oncidiumams naudojamas Substratas epifitinėms (smulkus).

Sėkmės auginime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 02 05, 13:02)
kol žydi nereikia jos persodinėti. Laistyk šiltu vandenėliu, saugok nuo skersvėjų ir mėgaukis žydėjimu  4u.gif Oncidiumai turi savybę lipti iš vazonų, tad dėl to nesijaudink. Kai baiks žydėti tada nukirpsi pilnai žiedkočius ir galėsi persodinti. Vazonėlį imk paprastą plastmasinį (nebūtinai permatomą), nedaug didesnį nei dabar auga. Substrato galima įsigyti www.orchidejos.lt Oncidiumams naudojamas Substratas epifitinėms (smulkus).

Sėkmės auginime  4u.gif

labai labai aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 05, 11:47)
Tik jau nepulk pirkti po 100 Lt. Tikrai merginos forume karts nuo karto parduoda po kokią gėlytę. Ir pigiau ir kokybiškos, prižiūrėtos, mylimos gėlytės būna.

o kaip reik pirkti iš forumo, kaip man pvz.iki Šiaulių ta gėlytė atkeliautų g.gif jei ji kokiam Vilniuj bus parduodama? g.gif
QUOTE(jediara @ 2008 02 05, 12:17)
Tai jau tikrai  mirksiukas.gif  Palauk Valentino dienos, tikrai orchidėjų turėtų būti ir mažesnėmis kainomis.

šiaip valentinui savo užsiminus-galima ir nemokamai gaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 05 vasario 2008 - 13:18
Grazi cambria wub.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 05, 13:18)
o kaip reik pirkti iš forumo, kaip man pvz.iki Šiaulių ta gėlytė atkeliautų g.gif jei ji kokiam Vilniuj bus parduodama? g.gif

šiaip valentinui savo užsiminus-galima ir nemokamai gaut blush2.gif

Galima persiųsti per siuntų skyrių, galima ieškoti kas atvežtų smile.gif Dabar kaip tik Tarasca savo kolekciją išsiparduoda 4u.gif
O valentinas, tai gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 05 vasario 2008 - 13:25
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 05, 14:24)
O valentinas, tai gera mintis  thumbup.gif

tai aš jau tą planą chuliganą prasukau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 05, 13:25)
tai aš jau tą planą chuliganą prasukau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš kadangi per tris dienas tris orches gavau, tai beveik nebedrįstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 05, 14:26)
Aš kadangi per tris dienas tris orches gavau, tai beveik nebedrįstu  blush2.gif

ar ne perdaug swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 05, 13:28)
ar ne perdaug swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

Nea, kaip tik tongue.gif proga buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 05, 14:30)
Nea, kaip tik  tongue.gif  proga buvo  4u.gif

ale kokia proga tris dienas iš eilės doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 05, 13:34)
ale kokia proga tris dienas iš eilės doh.gif  mirksiukas.gif

Švenčiau ilgai smile.gif Tiesą sakant, jau reikėtų nebepirkti, nes nebetelpa po lempom, bet nesusilaikau. Dvi gavau dovanų, o vieną pati netyčia nusipirkau blink.gif
Na ir kaip susilaikysi, kai žmonės nežino ką ir už kiek parduoti smile.gif
Atsakyti
man vyras vakar parnese phaelenopsi marga ale toki pati kaip jau turiu doh.gif zinoma apsidziaugiau thumbup.gif bet jau bus du vienodi doh.gif ech tie vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti