Rytine rasa, tavo cambria vis dar gražiausiai žydinti (per keliones, šalčus, stresus sudžiovino tik vieną žieduką
) nutarė mane dar kartą pradžiuginti - vienas narelis ištino, o šiandien žiūriu, šaka nauja iš jo kalasi. Net nežinjau, kad cambria, kaip phal atšakas leidžia. Turėsiu dar žiedų
labai džiugu kad gelyte nesustresavo ir džiugina jus ziedais
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 05, 10:00)
Rytine rasa, tavo cambria vis dar gražiausiai žydinti (per keliones, šalčus, stresus sudžiovino tik vieną žieduką
) nutarė mane dar kartą pradžiuginti - vienas narelis ištino, o šiandien žiūriu, šaka nauja iš jo kalasi. Net nežinjau, kad cambria, kaip phal atšakas leidžia. Turėsiu dar žiedų 
Pasirodyk, kaaaaaa
QUOTE(LIUXX @ 2008 02 05, 10:14)
Nugi prašom
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 05, 11:33)
labai graži, tokia ryški
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 05, 11:33)
kokia gražuolė
QUOTE(skm @ 2008 02 05, 10:39)
Na gal nėra ji tokia ryški, kaip nuotraukoje, bet graži
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 02 05, 10:44)
sveikos
nulėkiau vakar į ermitažą, buvau susigundžius kokią cambria pagriebt, (kad ir už 100 lt) nes jau atsirinkau, kad man labai patinka tos gėliukės, o žiedų grožiai
ir įsivaizduokit - nei vienos neradau
Gaure - tikrai grožis
nulėkiau vakar į ermitažą, buvau susigundžius kokią cambria pagriebt, (kad ir už 100 lt) nes jau atsirinkau, kad man labai patinka tos gėliukės, o žiedų grožiai
Gaure - tikrai grožis
Tik jau nepulk pirkti po 100 Lt. Tikrai merginos forume karts nuo karto parduoda po kokią gėlytę. Ir pigiau ir kokybiškos, prižiūrėtos, mylimos gėlytės būna.
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 05, 11:47)
Na gal nėra ji tokia ryški, kaip nuotraukoje, bet graži 
Papildyta:
Tik jau nepulk pirkti po 100 Lt. Tikrai merginos forume karts nuo karto parduoda po kokią gėlytę. Ir pigiau ir kokybiškos, prižiūrėtos, mylimos gėlytės būna.
Papildyta:
žinau - tik , kad proto užtemimai būna
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 02 05, 12:13)
Tai jau tikrai
sveikos, turiu toki super prasyma... ciut ne visa tema jusu cia perskaiciau, bet neradau ko man reikia... gavau dovanu sausio 19d oncidiuma, toki faina, geltonais ziedeliais... bet net neisivaizduoju kaip ji auginti. uosvis vis mane erzina, nusipirkau paprasta molini vazona persodinti galvojau, sako reikia stiklinio, permatomo, reikia specialios prieziuros... niekada neauginau aplamai jokiu kambariniu geliu. prasau labai - parasykite bent keliais sakinukais ka man daryti
kur kaip persodinti ir kaip laistyti. nes dabar tai graziai zydi sau, bet dar vis pirktiniame mazame vazonelyje, saknys islindusios ir virsuje ir is dugno...