Laurinde, jau tos antrosios koks grazumas

QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 11, 23:10)
laurindre,labai grazios gelytes

QUOTE(Kriscinka @ 2008 02 12, 08:13)
Aš irgi būtent tokios norėjau, gerai, kai yra žmonių, kurie girdi, ko norėtum, gal ir tau pasiseks, tik kartais reikia garsiai savo svajones išsakyti

Ir dar reikia dazniau po parduotuves pasniukstineti, kad uztaikytum koki grozi
aisku ne visada buna laiko

Jau nepamenu kas klausinėjo dėl canbrių. Šiandien mačiau Ermitaže Vilniuje gražių cambrijų ir miltonijų besiskleidžiančiais žiedais tik, kaina 35 lt, o dar 25 proc. nuolaida, jei dar kam reikia.
Yra ir oncidiumų ir besiskleidžiančių dendrobiumų, tų kur daug žiedų ant vieno stiebo, beveik be lapų (nežinau pavadinimo
). Galima palanges papildyti
.

Mergaitės, noriu jūsų patarimo dėl miltonijos. Padovanojo man ją, gražiai žydinčią, su daug pumpurų. Tačiau namuose daugiau nei vienas pumpuras taip ir neišsiskleidė.
Jie tiesiog džiūva...
Lapai geltonuoja nuo apačios.
Laikau ir laistau kaip ir phelenopsius. Bet su šita reikia turbūt kažkaip kitaip bendrauti..

O man jau visai ragučiai. Šiąnakt sapnavau, kad slampinėju a la tokioj Maxinoj ir matau visokiausių rūšių orchių po 10 lt. Atrdo, kad dedu 5 krep6el5, kad dedu, nebetelpa, tada einu pasiimt vežimėlio, bet labai skubu tipo, kad kitos neišrankiotų
Čiut ne siaubakas gavos

Nu jo Fanfan
nebijok taip del tu orchiu, liks ir tau
va siandien Pramones Maxima vel pilnutele
Susiena, miltonijos is tu reikliuju
bandziau kelis kartus, daugiau ju nebenoriu

Susiena, miltonijos is tu reikliuju

O as siandien buvau Akropolyje
Vel pilna ivairiausiu phalaenopsiu privezta
Bet uztikau nukainotas, visos vienodos-baltos. Visiskai sveikos,o nukainotos vien del to kad kai kurios is vazonelio virsta,nuo perdidelio lapu skaiciaus, o kitoms virsuneles nulauztos.
Parodau:

O cia abi

Ir zinot kiek mokejau?
Po 5.99 Lt
Ir ne sapne taip buna

Bet uztikau nukainotas, visos vienodos-baltos. Visiskai sveikos,o nukainotos vien del to kad kai kurios is vazonelio virsta,nuo perdidelio lapu skaiciaus, o kitoms virsuneles nulauztos.
Parodau:

O cia abi

Ir zinot kiek mokejau?

Ir ne sapne taip buna

QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 12, 19:32)
Ir zinot kiek mokejau?
Po 5.99 Lt
Ir ne sapne taip buna

Ir zinot kiek mokejau?

Ir ne sapne taip buna

Supavydėjau

QUOTE(Gaurė @ 2008 02 12, 19:52)
Na zinok ir as nebuciau pamacius, jeigu ne vyras

QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 12, 20:32)
Parodau:

O cia abi

Ir zinot kiek mokejau?
Po 5.99 Lt
Ir ne sapne taip buna

Parodau:

O cia abi

Ir zinot kiek mokejau?

Ir ne sapne taip buna

skamba kaip sapnas:o , net prakaitas ismuse