Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

QUOTE(monkdia @ 2008 02 10, 23:33)
sveikos orchideju myletojos:)
na, va as ir gavau tortadieniui ju net tris  biggrin.gif  kadangi viena, kuria buvau gavus dovanu praeitais metais, pas mane neilgai isgyveno, tai dabar su dideliu uzsidegimu, na, ir su nemaza baime, bandysiu sias naujasias puoselet  4u.gif
prisiskaiciau ir prisiklausiau visokiu patarimu, ir vienas man pasirode kiek itartinas : ar is tiesu, norint , kad orchideja ilgiau zydetu, reikia nukirpti ta mazyti pumpuriuka ant sakeles galo?

Na manau,jog tai tikrai neturi zydejimo ilgumui itakos,o juolab,kad is to mazo pumpurelio dar gali ir kiti pumpureliai kaltis mirksiukas.gif .Taip,kad cia manau tik mitas ax.gif .
Atsakyti
Ra$os gėlytės nerealios wub.gif wub.gif wub.gif Kriscinka irgi savo grožiais erzinasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monkdia @ 2008 02 10, 23:33)
prisiskaiciau ir prisiklausiau visokiu patarimu, ir vienas man pasirode kiek itartinas : ar is tiesu, norint , kad orchideja ilgiau zydetu, reikia nukirpti ta mazyti pumpuriuka ant sakeles galo?

O cia ne kokia pavydi kaimyne taip pasiule? hihihi.gif
O jei rimtai, tai nieko nekirpkite, kaip jau buvo pasakyta, is ten gali isaugti nauji pumpurai...
Atsakyti
Labai grazios jusu visu gelytes wub.gif Na o as savo vargsiuke truputi padziovinau ir isodinau i nauja substrata, tikiuosi atsigaus rolleyes.gif
user posted image
o cia ta kita, kuri taip pat nesekmingai mirko savaite, kol as atostogavau. Taciau ji laikosi super, saknys geros bukles, lapai taip pat smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jos visai geri atrodo, gal atsigaus. O ta žydinti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklaust gal kas zinot gudrybiu apie epidenrium rusi (tikiuos teisingai parasiau blush2.gif )? gavau praeita vasara, jis nuzydejo, as apkarpiau sudziuvusias saknis, persodinau i erdvesni vazona, labai stebiu laistyma, savajam grieztai uzdraudziau laistyt kad nepersinstengtu ax.gif , laikau ant rytines palanges, ziema buvau menesini tikslingai nustojus laistyt, palikau ramybej, daba kas savaite patresiu. labai noreciau, kad prazystu ar bent pumpuriukus kraut pradetu g.gif .....

jusu visu tokios grazios gelytes.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinute:): 11 vasario 2008 - 12:11
Mano tortadienis irgi gerai prasidėjo, jau gavau vieną phal. baltą- savo mylimiausia, dabar turiu tris vienodus, bet man jie gražiausi thumbup.gif Širdis jaučia, kad čia dar ne paskutinis. Nors visą laiką sakau, kad nesergu orhidėjų liga, bet matyt čia jau simptomai g.gif

Tiesa perlaistyta nerealiai, vanduo net liejasi iš vazonėlio, o ir vidus pažaliavęs, dabar reikia džiovinti doh.gif Ką jie daro tose parduotuvėse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 11 vasario 2008 - 12:45
QUOTE(Evelinute:) @ 2008 02 11, 13:11)
, laikau ant rytines palanges,

Man sakė kad kaip tik ant vakarinės palangės reikia laikyti, tipo vakarinė saulė. Taip kaip iš tikro, gal kas žinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LĖTA: 11 vasario 2008 - 12:48
Dar pasigirsiu, kokia šiuo metu pas mane žydi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 02 11, 14:04)

Grazi wub.gif Ir as tokia turiu thumbup.gif
Atsakyti
Leta, labai garzi tavo gelyte wub.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 02 11, 13:04)
user posted image

kokia grazute wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2008 02 11, 09:35)
Labai grazios jusu visu gelytes  wub.gif  Na o as savo vargsiuke truputi padziovinau ir isodinau i nauja substrata, tikiuosi atsigaus  rolleyes.gif 
user posted image
o cia ta kita, kuri taip pat nesekmingai mirko savaite, kol as atostogavau. Taciau ji laikosi super, saknys geros bukles, lapai taip pat  smile.gif
user posted image
user posted image

vaje koks grozis ziedu wub.gif wub.gif
Atsakyti