Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

biggrin.gif sąrašą sakai...
na kad mušitės, tai netikiu, nes dabar vis tiek jie nežydintys, tik nuotraukas galiu parodyt..keli Phal.No ID, gal dar iš veislinių kurią pasiryžčiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2008 02 01, 16:21)
biggrin.gif sąrašą sakai...
na kad mušitės, tai netikiu, nes dabar vis tiek jie nežydintys, tik nuotraukas galiu parodyt..keli Phal.No ID, gal dar iš veislinių kurią pasiryžčiau... ax.gif

Pirmyn - nuotraukos žiedų, kainos ir perkam. Tik tolokoka pasiimti g.gif bet ką nors sugalvosim unsure.gif
Atsakyti
Tarasca, tikrai čia visos išgraibstytų gėlytes mirksiukas.gif O kodėl nori atsikratyti? ax.gif
Atsakyti
nu va mano du phalenopsiai reanimacijoj suguldyti, du persodinti- o penktas sekmingai zydi (nes ka tik nupirktas hihihi.gif ) - reik apsisarvuot kantrybe ir laukt g.gif labai noreciau kad tie du persodinti isleistu ziedstiebius, nes jau koki puse metu nezydeje sad.gif
Atsakyti
Saulegraza, man tavo balta su violetiniu liezuveliu lb. grazi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 01, 17:37)
Pirmyn - nuotraukos žiedų, kainos ir perkam. Tik tolokoka pasiimti  g.gif  bet ką nors sugalvosim  unsure.gif

man tai netoli tongue.gif

lucky - man ir be to jos tokie maži žiedeliai mirksiukas.gif pamėginsiu vėliau nufotkint iš arčiau
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, rodausi ką išgelbėjau iš Senukų - už visas gėlytes sumokėjau tik apie 40 litų thumbup.gif

Žygutis
user posted image

Dendrobiumas
user posted image

Oncidiumas
user posted image

Cambrijos
user posted image

user posted image

Paspaudus ant foto - pasididina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eagl @ 2008 02 01, 11:25)
esu nayujoke forume, skaitenau temas apie orcidejas bandziau rasti atsakyma i man rupima klausima, bet nepavyko. Prasau pagalbos, nusipirkau phalenopsi, zydintis turi viso 6 sakas su pumpurais. atrodo, kaip ir viskas gerai, bet vazonelio virsuje visos saknys apdziuvusios, nezinau ka daryti. lapai kieti, bet nukenteje nuo transportavimo. prasau patarkite.

Mano supratimu per sausas oras. Reiktų papurškalioti smile.gif

QUOTE(Kristuks @ 2008 02 01, 14:31)
Užtat šiandien neatsilaikiau ir sau pasidovanojau 2 miniukus iš Savanorių Hyper Maximos...po 16,99Lt... deja, kol kas neturiu foto... gal po savaitgalio.... smile.gif

Apsipirkimo vieta šiandien aiški lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 01 vasario 2008 - 17:27
Klaipedoje Ermitaže 25% nuolaida vazoninems gelems ir vazonams! Tiek daug orchideju vienoje vietoje dar nebuvau maciusi! O jau grožis!
Atsakyti
Ir kodėl Kaune nėra Ermitažo cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 01, 17:27)
Apsipirkimo vieta šiandien aiški lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kažin ar ten dar kas likę huh.gif
Atsakyti
Oi,oi,oi Saulegraza,koks grozis!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Man toji balta su violetiniu liezuveliu tai pasakiskiausia thumbup.gif ...ir dar tas issiliajimas ant lapuku...mmmmmmmmmmm wub.gif grazu 4u.gif
Muriele,na ir saunuole gi tu g.gif smile.gif drinks_cheers.gif .Sitaip fainai sutvarkiai jas thumbup.gif SUPER!Dabar lauksime nuotraukyciu,kai suzydes yahoo.gif
Atsakyti