sąrašą sakai... na kad mušitės, tai netikiu, nes dabar vis tiek jie nežydintys, tik nuotraukas galiu parodyt..keli Phal.No ID, gal dar iš veislinių kurią pasiryžčiau...
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
sąrašą sakai...
na kad mušitės, tai netikiu, nes dabar vis tiek jie nežydintys, tik nuotraukas galiu parodyt..keli Phal.No ID, gal dar iš veislinių kurią pasiryžčiau...
nu va mano du phalenopsiai reanimacijoj suguldyti, du persodinti- o penktas sekmingai zydi (nes ka tik nupirktas ) - reik apsisarvuot kantrybe ir laukt labai noreciau kad tie du persodinti isleistu ziedstiebius, nes jau koki puse metu nezydeje
esu nayujoke forume, skaitenau temas apie orcidejas bandziau rasti atsakyma i man rupima klausima, bet nepavyko. Prasau pagalbos, nusipirkau phalenopsi, zydintis turi viso 6 sakas su pumpurais. atrodo, kaip ir viskas gerai, bet vazonelio virsuje visos saknys apdziuvusios, nezinau ka daryti. lapai kieti, bet nukenteje nuo transportavimo. prasau patarkite.
Mano supratimu per sausas oras. Reiktų papurškalioti
QUOTE(Kristuks @ 2008 02 01, 14:31)
Užtat šiandien neatsilaikiau ir sau pasidovanojau 2 miniukus iš Savanorių Hyper Maximos...po 16,99Lt... deja, kol kas neturiu foto... gal po savaitgalio....
Oi,oi,oi Saulegraza,koks grozis!!! Man toji balta su violetiniu liezuveliu tai pasakiskiausia ...ir dar tas issiliajimas ant lapuku...mmmmmmmmmmm grazu Muriele,na ir saunuole gi tu .Sitaip fainai sutvarkiai jas SUPER!Dabar lauksime nuotraukyciu,kai suzydes