Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

labuka, pagaliau gavau is Skm kiminus ir zemiu orchidejom!!! Tai siandien bandysiu visas tris suglebeles savo isimt is senu vazoneliu ir ziuret kas su saknim darosi g.gif
Aciu Skm 4u.gif

tik turiu toki klausima:

Jei bus like bent keletas geru saknu (taciau lapai vistiek suglebe tokie), tai geriau persodinti ar reanimuoti???
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 02 01, 00:14)
vasarą akropoly buvo užvežę mažulyčių phal, vos didesni už sprindį, tik šaknys labai nekokios buvo, neėmiau. o kaina gal 11 Lt buvo  blink.gif čia turbūt ir buvo tie tikrieji miniukai g.gif gal dar užveš kada į maximą ax.gif

Nu bet ir pigumas. Čia šimtais kainuoja doh.gif Greičiau į LT, greičiau į LT. Bet kas iš to, aš iš kaimo, tai ten tokių gėrių nebus dry.gif

QUOTE(Gaurė @ 2008 02 01, 09:03)
Ačiū, ačiū  notworthy.gif  Nemaniau, kad aš tokia plepi  blush2.gif  Siaubas, bet kaip užsičiaupti, jei čia taip smagu.  lotuliukas.gif

O aš kažkaip išvis to posto nemačiau, tai kiaula nepadėjojau už apdovanojimus blush2.gif Ačiū 4u.gif nu bet ir plepumas mano blink.gif

Aš va šiandien kitoj pardėj dariau orchių vizitaciją, tai salyginai pygiai, apie 80 litukų būtų phanelopsiai su tais mažesniais žiedais. Akyse stovi žalsvas su vyšniniu viduriuku. Jaučiu grįšiu...
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 02 01, 14:01)
Akyse stovi žalsvas su vyšniniu viduriuku. Jaučiu grįšiu...

Man irgi toks akyse tebesivaidena, tik kad nebeužtinku žalios su radonu liežuvėliu...

Užtat šiandien neatsilaikiau ir sau pasidovanojau 2 miniukus iš Savanorių Hyper Maximos...po 16,99Lt... deja, kol kas neturiu foto... gal po savaitgalio.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 02 01, 14:31)
Man irgi toks akyse tebesivaidena, tik kad nebeužtinku žalios su radonu liežuvėliu...

Užtat šiandien neatsilaikiau ir sau pasidovanojau 2 miniukus iš Savanorių Hyper Maximos...po 16,99Lt... deja, kol kas neturiu foto... gal po savaitgalio.... smile.gif

Čia labai daug tokių. Ir išvis, čia tiek įvairiausiš raštų, spalvų tu phanelopsių doh.gif

Nu jau lauksim atsižioję tu fotkių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 02 01, 13:23)
As ir persodinau tai pas mane irgi stovi ir nei krust schmoll.gif

Gerai, kad nors ne man vienai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 02 01, 01:14)
vasarą akropoly buvo užvežę mažulyčių phal, vos didesni už sprindį, tik šaknys labai nekokios buvo, neėmiau. o kaina gal 11 Lt buvo  blink.gif čia turbūt ir buvo tie tikrieji miniukai g.gif gal dar užveš kada į maximą ax.gif

Rykliuke, kur lesyklėlę pirkai? g.gif biggrin.gif

Pirkau Savanoriuose,kur yra Radio gamykla,prie pozemines perejos,yra tokia sodo reokmenu parduotuvele.Tai va joje ir pirkau uz 15Lt.Va,ji is arciau

user posted image

O jau,kad apdovanojimu gavote uz plepuma bigsmile.gif ,tik dabar pamaciau,kad ir as pretendavau doh.gif .Na gal iseis kita karta daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 02 01, 10:55)
Reiks vyra bandyt prikalbinti rytdienos kelionei i Sostine  thumbup.gif

dėl orchių į vln blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kristuks @ 2008 02 01, 14:31)

likę dar, daug užvežta? blush2.gif violetinių buvo? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rytine rasa,2008 02 01, 09:32]
[quote=Rykliuke,2008 01 31, 18:19]
Ne nu sakes!!!!!!!!!!!!!!!! scare.gif beee.gif :mast :au: hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif ,as taip ir maniau!!!Jo,jo tu tikrai atspejai,as buvau su dukryte bigsmile.gif .Taip ir maniau,kad tu forumiete,nes per daug idemiai ziurejai i tas gelytes.Taip tai buna ateina zmogus,patinka ziedai ir ima,o kas nusimano apie gelyte,tai renkasi idemiai umn.gif .Na,na,o as po iki pietu vos saves neuzgrauziau,kad neemiau dar ir tos margos doh.gif ,o po piet jau neberadau cray.gif .Na tai ikelki bent nuotraukyte dar pasigereti,kad jau gelytes nebeturiu photo.gif mirksiukas.gif
gaila negaliu nufotkint fotika paskolinau bet kai grazins po savaites nufotkinsiunesipeskime del gelytes gyvenkime draugiskai kaip sake leopoldas mirksiukas.gif
[/quote]
Nieko nieko,juk as juokauju irnesakyk.gif .Kita karta bus pamoka,kad radus imki ir beki lotuliukas.gif .Lauksiu foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lucky @ 2008 02 01, 12:23)
Neatlaike poeto sirdis lotuliukas.gif  Nusipirkau as miniuka is Ermitazo doh.gif  doh.gif . Ph Calimero. Tikrai dug ten tu orchiu privezta. O jau cymbidziu grozis wub.gif  Tik kainyte jau atitinkama- 100 lt.
Va mano minis wub.gif
user posted image

SKM, norejau paklaust. Ar ta mikoze kartais netinka reanimuojamiems augaliukams, kad greiciau saknytes isleistu g.gif
Papildyta:
Surasysiu ir as savo ligos istorija lotuliukas.gif
7 phalenopsiai( is ju vienas mini, vienas reanimuojamas)
1 oncidiumas
2 cambrios
1 catlea
1 cymbidis
1 liudisia biggrin.gif

Labai grazus tavo miniukas.As tokios pat spalvos nusipirkau tik didziaziede.Kazkaip visuomet vengdavau tos spalvos,bet,kai pamaciau ta,kuria dabar turiu,tai labai susizavejau.
O ir kolekcija kokia pas tave smagi rolleyes.gif
Atsakyti
senokai čia besilankiau... blush2.gif
gražus miniukas wink.gif visos tik perka orches, o aš vėl pradedu galvoti, kaip jų atsikratyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2008 02 01, 16:08)
senokai čia besilankiau...  blush2.gif
gražus miniukas wink.gif visos tik perka orches, o aš vėl pradedu galvoti, kaip jų atsikratyti  doh.gif

Ar turi dėl to problemų blink.gif ? Duok sąrašą, tai susimušim biggrin.gif Čiur, aš pirma pirkėjų sąraše 4u.gif
Atsakyti
smile.gif aš antra lotuliukas.gif
Pavasario belaukiant stogai važiuoja, aš ir apsiprekinau, negaliu praeit, dar vieną gelsvai - žalsvą mačiau viduriuku rausvu wub.gif bet jei rasiu kitą sykį pagriebsiu, nes vyras jau ir taip kreivai žiūri - 3 kvietkai :

1 valentinkės proga wub.gif
user posted image

2 kad sausis baigėsi sėkmingai lotuliukas.gif :
user posted image

3 kad pakėlė algą thumbup.gif
user posted image

PS. Neišeina man iš galvos tas gelsvas - žalsvas, doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 01 vasario 2008 - 16:21
QUOTE(Tarasca @ 2008 02 01, 16:08)
visos tik perka orches, o aš vėl pradedu galvoti, kaip jų atsikratyti  doh.gif

per daug prisikaupė? g.gif biggrin.gif