Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(Irunia @ 2008 03 15, 22:48)
Tai padaro tik visagalis fotošopas mirksiukas.gif
Apskritai nervas ima žiūrėt į tušų reklamas, kur plika akimi matosi priklijuotos blakstienos, arba dar geriau - pieštos doh.gif

tai jau tikrai o be to jie to neslepia, pvz ant AVON katalogo tiesiai sviesiai parasyta 'isbandyta ant dirbtiniu blakstienu', o ant tikru atrodo zymiai blogiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 03 15, 22:48)
Tai padaro tik visagalis fotošopas mirksiukas.gif
Apskritai nervas ima žiūrėt į tušų reklamas, kur plika akimi matosi priklijuotos blakstienos, arba dar geriau - pieštos doh.gif

na as ispudingumo nelyginu su reklamose rodomom.. as ant savo blakstienu ziuriu smile.gif su YSL Faux Cils buvo fantastiskos blakstienos (gaila neturiu nuotraukos nei vienos) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 15, 20:19)
mano akis su Diorshow tusu
user posted image

... o be tuso palyginimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 03 15, 23:58)
... o be tuso palyginimui?  g.gif

neturiu nuotraukos kur buciau be tuso blush2.gif reiks kada nors nufotkint biggrin.gif
Atsakyti
Žinai, Palomina, ir taip žiūrėjau ir anaip į tavo akį ir žinok man tai visai gražu.
Blakstienos tokios nekaltos atrodo. Tai kad visai gerai tas tušas.
O akių spalva apskritai fantastiška mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 03 16, 00:38)
Žinai, Palomina, ir taip žiūrėjau ir anaip į tavo akį ir žinok man tai visai gražu.
Blakstienos tokios nekaltos atrodo. Tai kad visai gerai tas tušas.
O akių spalva apskritai fantastiška mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar oro uoste amsterdamo, tušą Lancome Fatale, šiandien bandysiu pasidažyt rolleyes.gif
O su šepetėliu0šukutėm jau dažausi senai, tai gal nebus čia labai sudėtingas dalykas man? g.gif
Atsakyti
Idomu butu daugiau atsiliepimu apie si tusa bigsmile.gif :
user posted image

Ar tai apie ji buvo atsiliepimai kad gumuliukais nueina ir sudziusta greit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 17, 14:59)
Idomu butu daugiau atsiliepimu apie si tusa bigsmile.gif :
user posted image

Ar tai apie ji buvo atsiliepimai kad gumuliukais nueina ir sudziusta greit? g.gif

apie ji apie ji,as nepatikejau nusupikrau...pirma savaite gerai daze ( bet lygiai taip pat gerai man dazo MF MAX Masterpiece,o kaina dvygubai skiriasi)o po savaites viskas,gumuliukais dazo,sulipdo,trupa. Kazkodel tikejausi kad man bus ne taip kaip kitoms su situo YSL,bet atsitiko kaip ir visoms. Atrodo pacio tuso dar daug tiubeleje,bet dazo pasibaisetinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 03 13, 19:56)
Mano naujausias tusas - MF Masterpiece Max. Spalvyte melyna, bet siaip matosi tik kai uztepi, o nudziuvus net nepasakytum, kad melynu dazyta. tik diena lauke vyras (kai zinojo, kad melynu daziausi) sake lyg truputi matosi spalvyte.  4u.gif O siaip labai patenkinta juo esu  thumbup.gif

Prieš savaitę pirkau tokį juodą. Nustebino bigsmile.gif Dažo (bent kol kas) tongue.gif tikrai labai gražiai- ilgina, tankina, dažo ryškiai, bet nesulipina taip, kad būtų trys blakstienos doh.gif biggrin.gif Ir kaina nedidelė, palyginus su kitais tušais, kuriais galima gauti tokį patį efektą. Pirksiu antrą kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 16, 00:31)
neturiu nuotraukos kur buciau be tuso  blush2.gif  reiks kada nors nufotkint  biggrin.gif

As be tuso nefotkinciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Gal matet,pas mus parduoda? http://www.isadora.com/?id=1451
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 15, 22:02)
na jau parsom ant lancome cia neburbeti lotuliukas.gif siaip galiu pasakyti didziausia skirtuma tarp pigesniu ir brangesniu tusu, kai naudodavau pigesnius pastebejau kad sausindavo blakstienos buvo tokios issvieseje, o nuo lancomo nusivalius kitoks blakstienu vaizdelis. p.s. braskytese tikrai ne simtai kainuoja tongue.gif

drinks_cheers.gif del lankomes nesiskundziu, ypac kai ipyliau pora lasiuku vandens kai jau tirstas buvo,,, jauciu dabar dar geriau nei buvo pradzioj lotuliukas.gif

o beje, gal yra forumas apie braskes, man idomu kaip ten prekes, ar kokybiskos,,, nes kiek cia skaiciau, rodos apie tusus ne kokie atsiliepimai.

o kas apskritai del tusu, tai daug bandziau, bet megstamiausio, kuri vel ir vel pirkciau neturiu. Na dar rasiu tikriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti