Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(Tiffany @ 2008 03 28, 18:34)
kuo toliau, tuo labiau isimyliu Lancome Hypnose  wub.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 03 28, 18:16)
aš naudoju Artdeco, labai patinka  thumbup.gif

kokia kaina?smile.gif kazkaip niekada nesu pastebejus, tik cia supermamoj skaiciau, tik atsiliepimai arba, kad labai patiko, arba kad labai nepatiko, tai neapsisprendziu:D
su kokiu tusu naudoji?smile.gif ka duoda tas tuso pagrindas?smile.gif tankumo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 03 28, 21:06)
kokia kaina?smile.gif kazkaip niekada nesu pastebejus, tik cia supermamoj skaiciau, tik atsiliepimai arba, kad labai patiko, arba kad labai nepatiko, tai neapsisprendziu:D
su kokiu tusu naudoji?smile.gif ka duoda tas tuso pagrindas?smile.gif tankumo? 4u.gif

Atsiprasau, kad isisterpsiu, ax.gif bet galiu pagirti Artdeco pagrinda - pastorina ir pailgina blakstienas thumbup.gif Taip pat ant pakuotes parasyta, kad galima ji teptis nakciai, jame yra naudingu medziagu blakstienoms, bet ar is tiesu taip yra nzn, nes tingiu nakciai tepliotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Well_liked @ 2008 03 28, 23:44)
Atsiprasau, kad isisterpsiu,  ax.gif  bet galiu pagirti Artdeco pagrinda - pastorina ir pailgina blakstienas  thumbup.gif Taip pat ant pakuotes parasyta, kad galima ji teptis nakciai, jame yra naudingu medziagu blakstienoms, bet ar is tiesu taip yra nzn, nes tingiu nakciai tepliotis  blush2.gif

As tai pagrinde tik nakciai ir naudoju, nes su mano turimais Lorealio tusais nesusidraugauja sis pagrindas, lyg ir pastebejau jau terapini poveiki po 1menesio blush2.gif t.y. nebekrenta kuokstais blakstienos kai makijaza valaus, o siandien dare akiu tyrima, tam reikejo blakstienu israuti, tai med. sesutei nekaip sekesi- stipriai iaugusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 28, 19:34)
kuo toliau, tuo labiau isimyliu Lancome Hypnose  wub.gif

drinks_cheers.gif nuostabus tusas wub.gif O kokia jo kaina sarmoje? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukė: 29 kovo 2008 - 00:08
QUOTE(Well_liked @ 2008 03 28, 22:44)
Atsiprasau, kad isisterpsiu,  ax.gif  bet galiu pagirti Artdeco pagrinda - pastorina ir pailgina blakstienas  thumbup.gif Taip pat ant pakuotes parasyta, kad galima ji teptis nakciai, jame yra naudingu medziagu blakstienoms, bet ar is tiesu taip yra nzn, nes tingiu nakciai tepliotis  blush2.gif

Aš tokiems dalykams turiu ricinos alieju. Jis tekainuoja kelis litus ir tikrai labai geras dalykas... ax.gif
Atsakyti
Mano pats paciausias tusas yra Yves Saint Laurent False Lash Mascara. Labai gerai padengia, pailgina, pastorina ir laikosi kiaura diena.
Karta pabandziau ir jau kelis metus is eiles perku.
Sudomino Lancome Hypnose... Gal reiktu pabandyt? Sakot, kad gerai laiko bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 29, 14:29)
Mano pats paciausias tusas yra Yves Saint Laurent False Lash Mascara. Labai gerai padengia, pailgina, pastorina ir laikosi kiaura diena.
Karta pabandziau ir jau kelis metus is eiles perku.
Sudomino Lancome Hypnose... Gal reiktu pabandyt? Sakot, kad gerai laiko  bigsmile.gif

YSL mascara faux cills man iš pradžių taip pat labai patiko. bet į pabaigą džiūti pradėjo ir neišlaikydavo visos dienos - pradėdavo byrėti.
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 29, 01:07)
drinks_cheers.gif  nuostabus tusas wub.gif O kokia jo kaina sarmoje? blush2.gif

manau maziausiai kokie 89lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 03 29, 11:55)
YSL mascara faux cills man iš pradžių taip pat labai patiko. bet į pabaigą džiūti pradėjo ir neišlaikydavo visos dienos - pradėdavo byrėti.

Per kiek laiko Jums isdziudavo tusas? Man laiko iki 4 menesiu kol trupet pradeda. Sakoma, kad reiktu keisti kas 3 menesius.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 29, 14:45)
Per kiek laiko Jums isdziudavo tusas? Man laiko iki 4 menesiu kol trupet pradeda. Sakoma, kad reiktu keisti kas 3 menesius.

Aš irgi už Lancome Hypnose.. thumbup.gif Žiauriai jis man patinka.. wub.gif

O dėl trupėjimo, tai dar nei vienas man nėra sutrupėjęs.. nors naudojau gerooookai ilgiau nei tris mėnesius.. unsure.gif Gal tai nuo laikymo sąlygų priklauso? Nu tarkim ar vonioj laikomas, ar šiaip kambaryje.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 03 29, 15:04)
Aš irgi už Lancome Hypnose..  thumbup.gif  Žiauriai jis man patinka..  wub.gif

O dėl trupėjimo, tai dar nei vienas man nėra sutrupėjęs.. nors naudojau gerooookai ilgiau nei tris mėnesius..  unsure.gif  Gal tai nuo laikymo sąlygų priklauso? Nu tarkim ar vonioj laikomas, ar šiaip kambaryje..  unsure.gif

Aš laikau kosmetinėj, karštai niekada nebūna, bet vat ima trupėti tušas nors tu ką doh.gif Gyriau gyriau tą MF Dramatic look, bet kewlė jis trupėt ėmė mad.gif
Atsakyti