Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(Blobse @ 2005 04 27, 21:51)
Mes operavom sunui adenoidus ir angina pries pusantru metu Santariskese. Klausk, kas domina, jei prisiminsiu, parasysiu.

ir mane domina,viską ką prisimeni ax.gif kiek dienų gulėjot,kokią narkozę davė,kaip dabar vaikas ar serga dažnai ar nebeserga ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Įtariu, kad operaciją reikės atidėti - vėl sloguoja ir paraudo gerklytė. Dvi savaites nevedžiau į darželį, kad tik nesusirgtų, o ji ir namuose susirgo verysad.gif Pradedu manyti, kad mes niekada neprisiruošim tai operacijai.
Atsakyti
Sunku ka ir patarti. Mano sunus tai su bronchitu vargsta, bet as labai gerai pamenu kaip vaikysteje sirgdavau anginom - pulingom ir paprastom. Visus metus chroniska sloga... ir t.t. Brrr... Reto slykstumo reikalas. Medikai vis sakydavo, kad reikia pjaut, bet mama (medike smile.gif ) neleido. Tai as sulaukiau 18 ir nuzygiavau tiesiai i ligonine, issipjoviau ir nesigailiu! ax.gif
Bet jusu vaikiukai tokie mazi... Gal isaugtu....
Atsakyti
Mes jau trečia diena po operacijos. Viskas pavyko neblogai. Gydytojas sakė, kad ir adenoidai, ir angina buvo labai baisūs ir operacija buvo vienintelė išeitis. Tik šiandien mus išleido iš ligoninės ir toliau gydysimės namuose. Tikiuosi, kad pasibaigs mūsų nuolatinės slogos ir anginos smile.gif
Atsakyti
Adenoidus operavom du kartus, anginos laukėm iki 9 metų ir tada pjovėm. Operavo Santariškių skyriaus vedėjas Sakalinskas. Operacija buvo labai sudėtinga - nesiliovė kraujuoti, reikėjo dar du kartus vežti į operacinę su pilna narkoze stabdyti kraujavimo - kaip gydytojas sakė, nematytas atvejis jo praktikoje, bet mano vaikas jau toks yra "nematytų atvejų rinkinys".

Operavom ne tik dėl to, kad ypatingai būtų sirgęs, bet kad tonzilės buvo tokios didžiulės, jog trukdydavo gydyti balso stygas, kurių uždegimu maniškis dažnai serga, mat yra dainininkas "profesionalas".

O pooperacinis laikotarpis irgi buvo nelengvas, gal savaitę nieko doro valgyti negalėjo, labai sulyso, kraują atstatinėjom - žodžiu, įsivaizdavau, kad bus lengviau, o pasirodė besanti visai rimta operacija.
Atsakyti
QUOTE(lai @ 2005 05 13, 19:20)
Mes jau trečia diena po operacijos. Viskas pavyko neblogai. Gydytojas sakė, kad ir adenoidai, ir angina buvo labai baisūs ir operacija buvo vienintelė išeitis. Tik šiandien mus išleido iš ligoninės ir toliau gydysimės namuose. Tikiuosi, kad pasibaigs mūsų nuolatinės slogos ir anginos  smile.gif

ir aš tikiuosi kad viskas bus gerai 4u.gif o kaip dabar jaučias g.gif o tai jus tik 3dienas telaikė,mums sakė kad 5dienas gulės g.gif
Atsakyti
Mes ligoninėje gulėjom 4 dienas. Kadangi mano dukrytė antrą dieną po operacijos nieko nevalgė ir negėrė, teko statyti lašinę - "stulpą su lašiukais" (taip ji pavadino lašinę). Todėl praleidom ligoninėj dar vieną dieną. Trečią dieną po operacijos buvo visai neblogai, todėl ir išleido namo. Namuose dar savaitę reikėjo karts nuo karto vaistukų nuo skausmo, bet dabar jau viskas praeity. Nuo pirmadienio jau varysim į darželį 4u.gif
Jurčik, pamatysi, kaip viskas praeis gerai. O svarbiausia - vaikas gali dabar normaliai kviepuoti. Vien dėl to verta operuoti nors adenoidus. rolleyes.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
na va mes jau po operacijos ax.gif vakar išoperavo,na jaučiasi neblogai,šiandien dar biški paskauda gerklytę bet jau valgo po biškį thumbup.gif tiesa mums dar ir adenoidus išpjovė,tipo būtų tekę po 1ar2metų operuot vis tiek,tai daktarė tuo pačiu viską patvarkė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2005 06 02, 14:53)
labas 4u.gif
na va mes jau po operacijos ax.gif vakar išoperavo,na jaučiasi neblogai,šiandien dar biški paskauda gerklytę bet jau valgo po biškį thumbup.gif tiesa mums dar ir adenoidus išpjovė,tipo būtų tekę po 1ar2metų operuot vis tiek,tai daktarė tuo pačiu viską patvarkė 4u.gif

Šaunu, kad jums viskas gerai thumbup.gif Tik duok vaikui gerti kuo daugiau skysčių , greičiau sveiks. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti

Už savaitėlės ir mes su mažium keliausim anginą ir adenoidus operuoti.
Gal kuri prisimenat, ar ilgam davė nedarbingumo lapelį po operacijos?
Atsakyti
Pasiguosiu ir aš. Mano sūneliui trys metukui, mes taip pat labai vargstam su angina ištisus metus nuo gimimo. Liepos mėn., vėl sirgo ir be antibiotikų neapseinam, net kepenis vaikui sugadinom. Prieš savaitę buvau pas Lor ir ji mums dar pasakė, kad per anksti, liepė apie mėn. pagerti "Tonsilgon" lašiukų (jie homeopatiniai). Taigi , nežinau ką daryti, nes nuo rugsėjo noriu vesti į darželį. O dabar dar ir kelio sąnario uždegimas atsirado, sako, kad gali būti nuo anginos. Gal ir mums išsioperuot?
Atsakyti
sunus irgi labai dažnai serga tonzilių uždegimu,ir nežinau ka daryti g.gif g.gif sugėrė vienus antibiotikus,buvo per silpni sad.gif po savaitės jau stiprius gavo,nes nuo tonzilito jam labai skaudėjo galva sad.gif po šių antibiotikų jaučiasi neblogai,bet tonzilės vistiek nagražios g.gif gydytoja sako laukiam pavasario.dabar bandau dar gydyti maisto papildais sad.gif ,nes nuo antibiotikų jau žarnynas suėstas.taip pat negaliu leisti i daržely,nes serga ištisai. g.gif o adenoidu operacija man atrodo nepadėjo g.gif nes jis vistiek knarkia ir sloguoja.vienas gyd.sako kad ataugę adenoidai,kiti kad ne.gal žinot privatų gerą loristą ax.gif
Atsakyti