Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(kucci_kucci @ 2008 03 14, 19:43)
ot ziopla  doh.gif  doh.gif  pamirsau parasyti kad is londono.  na kai nori online pirkti bilieta, tai kai suvedi marsruta i data ir kai paspaudi kad ieskotu reisu, tai pires tai ismeta toki kaip perspejima, paspaudus OK jis dingsta ir tada pildai eilini formalumu surasyma, kaip ir vyksta i pvz. i Lietuva  g.gif  g.gif

Dabar truputi zvilgtelejau tam ju puslapy, tai praso suvesti ta confirmation number ir poto arba emeila arba banko korteles nr., tai jeigu jau turi nusipirkusi bilietus, pabandyk suvesti ir paziuresi ko ten dar reikalaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simute_: 14 kovo 2008 - 20:54
help.gif
Bandau chekintis internetu,suvedus duomenis ir paspaudus check-in palieka tik tuščias lapas,o kur Boarding Pass bus?
Atsakyti
QUOTE(nataR @ 2008 03 15, 21:34)
help.gif
Bandau chekintis internetu,suvedus duomenis ir paspaudus check-in palieka tik tuščias lapas,o kur Boarding Pass bus?

O jau suvedėt paso duomenis?
Turetų rašyti ir būti toks langelis mėlynas "Print boarding pass", ant jo paspaudus turetu kitame lange "atsidaryti " tie bilietai mirksiukas.gif
Gal čia su jų sistema kažkas ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataR @ 2008 03 15, 21:34)
help.gif

QUOTE(spyglaite @ 2008 03 16, 15:40)
O jau suvedėt paso duomenis?
Turetų rašyti ir būti toks langelis mėlynas  "Print boarding pass", ant jo paspaudus turetu kitame lange "atsidaryti " tie bilietai mirksiukas.gif
Gal čia su jų sistema kažkas ne taip  g.gif

mane irgi ta pati problema siandien istiko - kaip tik pirkau 4 bilietus i ispanija, jau buvau suvedusi visus banko korteles duomenis kad nuskaitytu pinigelius, o tik ismete balta langa ir fsio - niekas nevyksta, bandziau refresh'inti langa, bet parase kad jei taip darysi, tai duomenis gali antra karta nuskaityti, tai taip ir nesuprantu - ar nusipirkau bilietus ar ne, ar nuskaite pinigus ar ne? guodziuosi tik tuom, kad siandien sekmadienis ir puslapis blogai dirba ir t.t. beje vis dar laukiu patvirtinimo i e-mail, bet ir jo vis dar nera blink.gif nu zodziu.....

ir da rturiu viena klausimeli - vakar nusipirkau bilietus i LT is londono i abu galus, ir siandien suzinojau, kad teks gristi dviem dienom anksciau - tai va, ka man daabr daryti???? blush2.gif skambinti cia londone i Ryanair' ar gal galeciau ikauno atstovybe paskambinti, gal lietuviskai viska aiskiai paaiskintu????
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 03 16, 20:13)
mane irgi ta pati problema siandien istiko - kaip tik pirkau 4 bilietus i ispanija, jau buvau suvedusi visus banko korteles duomenis kad nuskaitytu pinigelius, o tik ismete balta langa ir fsio - niekas nevyksta, bandziau refresh'inti langa, bet parase kad jei taip darysi, tai duomenis gali antra karta nuskaityti, tai taip ir nesuprantu - ar nusipirkau bilietus ar ne, ar nuskaite pinigus ar ne?  guodziuosi tik tuom, kad siandien sekmadienis ir puslapis blogai dirba ir t.t.  beje vis dar laukiu patvirtinimo i e-mail, bet ir jo vis dar nera  blink.gif  nu zodziu.....
ir da rturiu viena klausimeli - vakar nusipirkau bilietus i LT is londono i abu galus, ir siandien suzinojau, kad teks gristi dviem dienom anksciau - tai va, ka man daabr daryti???? blush2.gif skambinti cia londone i Ryanair' ar gal galeciau  ikauno atstovybe paskambinti, gal lietuviskai viska aiskiai paaiskintu????

Man irgi yra taip buvę, tai net buvau išsigandusi, kad antrą kartą nuskaičiavo doh.gif Bet, jei email'u neatsiunčia patvitinimo (jis ateina iš karto nusipirkus bilietus) tai tikriausiai nenupirkote...
Pradžiai gali pabandyti ir i Kauną skambtelti ir bandyti pakeisti datą mirksiukas.gif , aišku už papildomą mokestį rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 03 17, 10:44)
Man irgi yra taip buvę, tai net buvau išsigandusi, kad antrą kartą nuskaičiavo  doh.gif Bet, jei email'u neatsiunčia patvitinimo (jis ateina iš karto nusipirkus bilietus) tai tikriausiai nenupirkote...
Pradžiai gali pabandyti ir i Kauną skambtelti ir bandyti pakeisti datą mirksiukas.gif , aišku už papildomą mokestį  rolleyes.gif doh.gif

patvirtinimas daznai neateina, bent jau man kelis kartus buvo neatejes,ziurek ar pinigai nuskaityti, o veliau gali pasitikrinti, ivedi savo savo nr patvirtinimo kur iskart buvo ir matysi.

pasikeisti gali ir online, tik uz tai reikia moketi, check online kuri ten skiltis neatsimenu
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 17, 00:47)
patvirtinimas daznai neateina, bent jau man kelis kartus buvo neatejes,ziurek ar pinigai nuskaityti, o veliau gali pasitikrinti, ivedi savo savo nr patvirtinimo kur iskart buvo ir matysi.

pasikeisti gali ir online, tik uz tai reikia moketi, check online kuri ten skiltis neatsimenu

As irgi pries savaite kazkur nusipirkau bilietus, bet iki siol patvirtinimas i pasta neateina.. g.gif Pinigelius tai nuskaiciavo. tai dabar net nezinau ka toliau daryti, bandziau ta online check in, bet niekas nesigavo, ismete kazkokia lentele... g.gif
Atsakyti
jo as ir bandziau neleido, ismete lentele kad pasitikrint gali tik akzkokiu laiku, kai iki skrydzio lieka kelios dienos tik
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 17, 13:24)
jo as ir bandziau neleido, ismete lentele kad pasitikrint gali tik akzkokiu laiku, kai iki skrydzio lieka kelios dienos tik

Labai tikiuosi kad cia nieko baisaus ir bilietus nusipirkus esu, ir isskrisiu 100 proc.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(litta @ 2008 03 17, 12:33)
Labai tikiuosi kad cia nieko baisaus ir bilietus nusipirkus esu, ir isskrisiu 100 proc.. g.gif

Bliamba... tai gal pasižiūrėkite nors ar pinigus nuskaičiavo?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 17, 23:39)
Bliamba... tai gal pasižiūrėkite nors ar pinigus nuskaičiavo?

juk sake kad nuskaiciavo
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 17, 12:57)
juk sake kad nuskaiciavo

Jep... pražiūrėjau... Aš tai skambinčiau klausti...
Atsakyti