Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(Medinis @ 2008 07 17, 11:17)
1. Dabar nereikia. Prieš skrydį - reikės. Parašykite apie tai spalio mėn - atsakysim.
2. Suprasti taip, kad jūs galėsite pasiimti į lėktuvą 10 kg bagažo, kuriame neturės būti aštrų daiktų ir ne daugiau 1 litro skysčio, sufasuoto į nedidesnius nei 100ml indus. Ar jums reikėjo rinktis ką nors kitą - nežinau, visa kita yra mokama.
3. Galite.
4. Eidama pagal šią nuorodą.
5. Susigražinti pinigų jūs negalėsit. Bet jūs galėsit pakeisti skrydžio datą, kryptį ir skrendantį asmenį. Už tam tikrą mokestį (ne mažą).

O tai tada kuom skiriasi "0 bagazo ir online check-in" nuo "0 bagazo ir Airport check-in" Antrasis pasirinkimas kainuoja 34 lt., o pirmasis nieko. Tai cia yra tarp ju koks nors skirtumas ar skirtumas tik tas, kad vienas kainuoja, o kitas ne?

Ir ar galima dabar dar papildomai uzsisakyt viena bagaza ar tik pries skrydi oro uoste?
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2008 07 17, 11:47)
O tai tada kuom skiriasi "0 bagazo ir online check-in" nuo "0 bagazo ir Airport check-in" Antrasis pasirinkimas kainuoja 34 lt., o pirmasis nieko. Tai cia yra tarp ju koks nors skirtumas ar skirtumas tik tas, kad vienas kainuoja, o kitas ne?

Ir ar galima dabar dar papildomai uzsisakyt viena bagaza ar tik pries skrydi oro uoste?

Tuom, kad pirmuoju atveju jūs užpildysite keletą laukų kompiuteryje ir nemokėsite nei cento. Antruoju atveju jūs stovėsite valandą eilėje oro uoste ir už tai sumokėsite 34 Lt.

Galima užsakyti, mano atsakymo punktas Nr.4. Siūlau neskubėti, jūs turite gražaus laiko.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 17, 12:03)
Tuom, kad pirmuoju atveju jūs užpildysite keletą laukų kompiuteryje ir nemokėsite nei cento. Antruoju atveju jūs stovėsite valandą eilėje oro uoste ir už tai sumokėsite 34 Lt.

Galima užsakyti, mano atsakymo punktas Nr.4. Siūlau neskubėti, jūs turite gražaus laiko.

nu as esu visiska blondine rolleyes.gif Tai kam tada as uzsisakiau 0 bagazo ir airport check-in, sumokejau 34 lt. ir tik sugaisiu laiko. As galvojau, kad gal pasirinkus sita galima bus sidesni svori i lektuva isinest. O tai kaip man dabar pakeist i o bagazo ir online check-in, nes ten kur paraset nematau, kad butu sta vieta galima keisti, yra tik, kad jei nori papildomu bagazu ir t.t Ir dar...o tai jei man jau korteleje yra rezervuoti pinigai, tai vistiek as galiu kazkokiu budu atsisakyti to " 0 bagazo ir airport check-in" ir pasirinkt online check-in, ir man nuo rezervuotos sumos minusuos ta skirtuma ar jau ne. Bukit geri padekit, nes nesusigaudau jau nieko, o pinigu moket daugiau uz tai, kad nesiskiria niekuom, o tik laiko daugiau sugaisi eileje, nesinori.
Atsiprasau uz savo ikyruma ir gal kvailokus klausimus, bet pirmas kartas turbut visiems buna labai sunkus, o tuo labiau kaip anglu kalba gerai mokanciu aplinkui nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2008 07 17, 12:17)
O tai kaip man dabar pakeist i o bagazo ir online check-in, nes ten kur paraset nematau, kad butu sta vieta galima keisti,

Nemanau, kad tai įmanoma, dabar rezervuoto skrydžio neturiu, kad galėčiau patikrinti on-line. Apie tai, kad jums gražintų pinigus .... Laaaabai abejotina.
Bet siūlau nepergyventi. Na pastovėsit toje eilėje, susipažinsit su tvarka. Gal iki spalio sugalvosit daugiau bagažo pasiimti, o tokiu atveju vis tiek reikalingas "airport check-in". Taigi nieko čia tokio baisaus neatsitiko, pinigai nedideli, o kitą kartą žinosit.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 17, 12:25)
Nemanau, kad tai įmanoma, dabar rezervuoto skrydžio neturiu, kad galėčiau patikrinti on-line. Apie tai, kad jums gražintų pinigus .... Laaaabai abejotina.
Bet siūlau nepergyventi. Na pastovėsit toje eilėje, susipažinsit su tvarka. Gal iki spalio sugalvosit daugiau bagažo pasiimti, o tokiu atveju vis tiek reikalingas "airport check-in". Taigi nieko čia tokio baisaus neatsitiko, pinigai nedideli, o kitą kartą žinosit.

O tai jeigu likus tam skirtam laikui patvirtinti , kad skrendam as to nepadarau, nu tipo as jau nenoriu arba del kazkokiu priezasciu man neiseina skristi, pinigai man grizta ar ne g.gif ar jau pinigai skancami bet kokiu atveju
Papildyta:
arba tiksliau ar tokiu atveju jei as atsaukiu skrydzio rezervavima, nes laiko dar laba daug, litus grazins ir jei tai imanoma, tai kaip tai padaryti. Noriu zinoti, nes maza ka. turiu vaika, o su vaikais visko gali atsitikti, ir susirgti, o, kad ir paciam nezinai kas gali per tiek laiko nutikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaalekn: 17 liepos 2008 - 11:31
QUOTE(kaalekn @ 2008 07 17, 12:35)

Pasakysiu paprastai - pinigų jums negrąžins. Žinoma jūs galite skambinti bankui ir sakyti, kad kažkas be jūsų žinios nupirko jūsų vardu lėktuvo bilietus ir prašyti šią tranzakciją blokuoti, bet bankas greičiausiai jus pasiųs toli.

Taigi pinigus jūs išleidote. Dabar tik klausimas kam jūs juos išleidote? Jūs turite lėktuvo bilietus. Manyčiau pakankamai nebrangius. Ryanair kompanija suteikai jums teisę tuos bilietus pakeisti - pasirinkti kitą skrydžio datą, kitą skrydžio tikslą ir net pakeisti skrendančio asmens duomenis - vardą ir pavardę . Visa tai kainuoja. Nežinau kiek jūs sumokėjote už bilietus, bet dažnai pakeitimai kainuoja brangiau nei pirminė bileitų kaina.

Iš tiesų tai jūs mane stebinate - iš pradžių įsigyjate daiktą, po to sakote, kad jums jo nereikia ir norite susigražinti pinigus. Paprastai taip nedaroma.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 17, 12:43)
QUOTE(kaalekn @ 2008 07 17, 12:35)

Pasakysiu paprastai - pinigų jums negrąžins. Žinoma jūs galite skambinti bankui ir sakyti, kad kažkas be jūsų žinios nupirko jūsų vardu lėktuvo bilietus ir prašyti šią tranzakciją blokuoti, bet bankas greičiausiai jus pasiųs toli.

Taigi pinigus jūs išleidote. Dabar tik klausimas kam jūs juos išleidote? Jūs turite lėktuvo bilietus. Manyčiau pakankamai nebrangius. Ryanair kompanija suteikai jums teisę tuos bilietus pakeisti - pasirinkti kitą skrydžio datą, kitą skrydžio tikslą ir net pakeisti skrendančio asmens duomenis - vardą ir pavardę . Visa tai kainuoja. Nežinau kiek jūs sumokėjote už bilietus, bet dažnai pakeitimai kainuoja brangiau nei pirminė bileitų kaina.

Iš tiesų tai jūs mane stebinate - iš pradžių įsigyjate daiktą, po to sakote, kad jums jo nereikia ir norite susigražinti pinigus. Paprastai taip nedaroma.

viskas yra tvarkoje man su tuo, kad as isigyjau tuos bilietus, bet nezinau visos tos ju tvarkos ir tik norejau suzinoti kaip yra jei atsitinka kazkas del ko tu negali skristi, as juk sakau, kad turiu vaika, mes ganetinai daznai sergam ir negaliu numatyti kaip jausis mano vaikas kai reikes skristi, o sergancio vaiko kazkaip nelabai noretusi temptis i kita sali. Tai tik del to ir norejau suzinot kaip yra su bilietu atsaukimu ir pinigu grazinimu. O visa kita man atrodo normalu, kad zmogus pirma karta gyvenime savarankiskai uzsisakinedams bilietus susiduria su begale klausimu, ir dar gerai, kad cia yra geranorisku zmoniu, kurie linke patarti, nors ir paveluotai.
Atsakyti
Perkant Lietuvoje dažnai ant bilietų būna parašyta :
"Bilietas nekeičiamas ir negražinamas".

Tai vat jūsų atveju yra daug geriau - "bilietas negražinamas".
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 17, 12:52)
Perkant Lietuvoje dažnai ant bilietų būna parašyta :
"Bilietas nekeičiamas ir negražinamas".

Tai vat jūsų atveju yra daug geriau  - "bilietas negražinamas".

Na tai nors tiek gerai. Aciu uz konsultacija. Jei kas dar bus neaisku, spali klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2008 07 17, 12:54)
Na tai nors tiek gerai. Aciu uz konsultacija. Jei kas dar bus neaisku, spali klausiu  mirksiukas.gif

Kiek pamenu, jei skrendi su vaiku iki 2 metu tai online chek in negalimas, tai jums bet kurio atvėju jei skrendat su vaikų reikėtu registruotis orouoste, bent taip buvo pavasarį 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti