Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

Bet man uzsake 2 bilietus tai nera taip kad atskirai 2 reikia? vieno uztenka?

O kaip ten kur skaiciau cia bet nelabai supratau apie pirmenybe kazkokia? Ten uzsisakant kazhka daryt reikejo ar kad ir dabar galima?
Atsakyti
Sveiki,
gal man kas galėtų paaiškinti ką reiškia
SPECIAL OFFER, kai 0Lt? ti oro mokesčiai?
Atsakyti
labux 4u.gif

na va teko ir man paskraidyti su siomis avialinijomis i Londona, visai nenusivyliau thumbup.gif ,kaip dauguma cia rasiuju .

mes turejome priority tik vaikui, kazkaip zioplai gavosi uzsakant doh.gif , tai vyras ejo su vaiku ir uzeme mums visiem vietas, dar trims asmenims. o siaip kazkaip turbut kulturingi zmones pasitaike ir niekas i lektuva neleke kaip isbadejes, visi ejo normaliai.

gal ir pasikartosiu , rankiniame bagaze negalima skysciu, koncervu ir medaus veztis, visa kita maista galima. nors cigareciu galima tik viena bloka, bet as lagamine (cia tame, kur atidaviau i bagazo skyriu) ismeciau 2 blokus cigareciu ir niekas neprisikabino thumbup.gif

o to lapo kur atspausdina , neziuri nei kaune nei stansede, bent jau mus sarase susirado pagal pavardes, ir dar skrendant atgal lagaminas svere virs 17 kg, nors galima tik 15 kg, irgi nieko neprisikabino thumbup.gif , o as jau nerimavau, kad reiks kazka ismest .

tai va tokie mano ispudziai, gal kam pravers si informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriukkas: 25 balandžio 2008 - 16:47
QUOTE(RIKIS @ 2008 04 25, 15:41)
Bet man uzsake 2 bilietus tai nera taip kad atskirai 2 reikia? vieno uztenka?

O kaip ten kur skaiciau cia bet nelabai supratau apie pirmenybe kazkokia? Ten uzsisakant kazhka daryt reikejo ar kad ir dabar galima?

Nea, užtenka vieno, tiesiog eiti abiems registruotis smile.gif Na aš kiek kartų skridau, tiek man reikėjo pateikti tą lapelį, na tiesa, aš tiesiog paklausdavau ar reikia, tai iš manęs paimdavo ax.gif Na jei turėsi tą rezervacijos patvirtinimą prie savęs tikrai nepakenks mirksiukas.gif

Priority galėjot pirkti perkant bilietus, bet manau ir pačiam oro uoste, jei labai reikia ir būtina, galima įsigyti. Bet ji tikrai nėra būtina mirksiukas.gif Keletą puslapių atgal diskutavome apie tai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2008 04 25, 16:16)
Sveiki,
gal man kas galėtų paaiškinti  ką reiškia
SPECIAL OFFER, kai 0Lt? ti oro mokesčiai?

Specialus pasiūlymas,oro uosto mokesčiai skirtingi priklausomai nuo oro uosto į kurį skrendama: į vieną pusę gali būti 35-50 LT, na čia jei bilieto kaina 0-1 LT 4u.gif
Atsakyti
As tai dabar pirkau su akcija kad bilietas 0LT, bet mokesciai isejo 185LT
Atsakyti
QUOTE(RIKIS @ 2008 04 25, 19:12)

man mokesčiai į vieną pusę kažkur 47 svarai, o atgal ~10 svarų. doh.gif O pats bilietas irgi 0.00. Tai vat kad nieko čia labai pigiai ir neišeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 25 balandžio 2008 - 19:18
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 25, 20:16)
Specialus pasiūlymas,oro uosto mokesčiai skirtingi priklausomai nuo oro uosto į kurį skrendama: į vieną pusę gali būti 35-50 LT, na čia jei bilieto kaina 0-1 LT 4u.gif

O ką reiškia Last name must start with a letter? g.gif
Neduoda man ko tais supildyti.
Ir dar, jei neparašyčiau bagažo, tai galėčiau vežtis tik rankinį ar gerai suprantu ax.gif
nepykit, bet pirmą kartą pildau blush2.gif
Papildyta:
O man tai gaunasi

Baggage/Check-In Fee 184.00
Priority Boarding Total 56.00
Insurance Total 95.12
Total 335.12

jei viską gerai darau, čia su dviem bagažais po 1
Atsakyti
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2008 04 26, 07:12)
O ką reiškia Last name must start with a letter?  g.gif
Neduoda man ko tais supildyti.
Ir dar, jei neparašyčiau bagažo, tai galėčiau vežtis tik rankinį ar gerai suprantu  ax.gif
nepykit, bet pirmą kartą pildau  blush2.gif
Papildyta:

tu netaip kazka vedi, pavarde blogai rasai, gal lietuviskomis raidemis rasai? rasyk be lietuvisku visu Š, Č, Ė ir t.t.t.
tai be bagazo gali tik rankini veztis 10kg
Atsakyti
QUOTE(RIKIS @ 2008 04 25, 19:12)

Na pavyzdžiui, skrendant į Frankfurtą dar priklauso ir nuo savaitės dienos: savaitgaliais mokesčiai didesni nei paprastą dieną. Pvz., Kaunas- Frakfurtas savaitgalį bilietas 0 LT, mokesčiai 72 Lt, viduryje savaitės bilietas 0LT, mokesčiai 52 LT. Iš Frankfurto į Kauną savaitgalį mokesčiai 48 Lt, o paprastą diena 34 LT.
Į Londoną, Shanoną ir atgal skrendant nepastebėjau tokio dėsningumo, bet jei bilietas 0 LT, mokesčiai 34 LT ax.gif O į Dubliną kažkaip ir neužfiksavau g.gif

O į kur pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 25 balandžio 2008 - 21:07
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 25, 20:56)
Na pavyzdžiui, skrendant į Frankfurtą dar priklauso ir nuo savaitės dienos: savaitgaliais mokesčiai didesni nei paprastą dieną. Pvz., Kaunas- Frakfurtas savaitgalį bilietas 0 LT, mokesčiai 72 Lt, viduryje savaitės bilietas 0LT, mokesčiai 52 LT. Iš Frankfurto į Kauną savaitgalį mokesčiai 48 Lt, o paprastą diena 34 LT.
Į Londoną, Shanoną ir atgal skrendant nepastebėjau tokio dėsningumo, bet jei bilietas 0 LT, mokesčiai 34 LT ax.gif O į Dubliną kažkaip ir neužfiksavau g.gif

O į kur pirkai?

As pirkau birzelio 19d i Londona, tai man 185LT zmogui isejo :}

Atsakyti
QUOTE(RIKIS @ 2008 04 26, 14:09)
As pirkau birzelio 19d i Londona, tai man 185LT zmogui isejo :}

Tai gal dar prisidejo mokestis uz bagaza, jei imate registruota bagaza
Atsakyti
QUOTE(basa @ 2008 04 27, 09:48)
Tai gal dar prisidejo mokestis uz bagaza, jei imate registruota bagaza

Kad su bagažu panašiai tiek išeina blush2.gif
Atsakyti