Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(Garsink @ 2008 07 13, 21:53)
Tai jus geriau man paskambinkit, as jum pigiau 4 kart nei uz pora simtuku paslaugu mokescio nupirksiu biggrin.gif

Bala nematė, aš ir už 25 lt pasirašyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 07 13, 21:36)
Bala nematė, aš ir už 25 lt pasirašyčiau lotuliukas.gif

nu va kiek norinciu, o jus cia galvas sukate biggrin.gif
Atsakyti
tai kita karta kai pirkt ruosimes jei dar savo kreditines neturesim, tai krepsimes i jus pagalbos ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, iskilo sioks toks klausimas... gal kas esate is Frankfurto (Hahn) vaziave i didiji Frankfurto oro uosta? Kiek zinau, yra 70 km, kiek kainuotu, gal net kazka konkreciai kas zino? bigsmile.gif Labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 07 14, 18:54)
Sveiki, iskilo sioks toks klausimas... gal kas esate is Frankfurto (Hahn) vaziave i didiji Frankfurto oro uosta? Kiek zinau, yra 70 km, kiek kainuotu, gal net kazka konkreciai kas zino?  bigsmile.gif  Labai aciu.  4u.gif

Aš esu važiavusi iš Hahno į Franfurtą . Tai tas dažnai kursuojantis autobusas važiuodamas iš Hahno užsuka ir į didįjį oro uostą, iki ten maždaug 1,5 valandos trunka nuvykt. Iš Hahno į patį Frankfurtą kainuoja 12 eurų, tai iki didžiojo oro uosto truputį mažiau turėtų kainuot. Va čia
yra net laikai surašyti, kada kursuoja autobusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliautoja @ 2008 07 14, 19:43)
Aš esu važiavusi iš Hahno į Franfurtą . Tai tas dažnai kursuojantis  autobusas važiuodamas iš Hahno užsuka ir į didįjį oro uostą, iki ten maždaug 1,5 valandos trunka nuvykt. Iš Hahno į patį Frankfurtą kainuoja 12 eurų,  tai iki didžiojo oro uosto truputį mažiau turėtų kainuot. Va čia
yra net laikai surašyti, kada kursuoja autobusas  smile.gif

Dekoju, radau ir jau viska susiplanavau. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau uz kvailus klausimus, bet pirma karta gyvenime skrisiu ir tuo labiau uzsakinejau bilietus ryanaire. Ilgai as ten saprotavau blush2.gif , nes su anglu kalba doh.gif Tai vat norejau dabar paklausti kaip suprasti toj vietoj kur reikia pasirinkti bagazo skaiciu galima pasirinkti "0 bagazo ir Airport check-in" As ji ir pasirinkau. tai vat kaip cia dabar suprast, ka jis reiskia g.gif blush2.gif
toliau ten kur reikia pasirinkti taip ar ne i sita klausima: Would you like to be one of the first passengers to board to the aircraft? -pazymejau - ne. Taip pat pazymejau "no travel insurance reguired" prie klausimo - Confirm Country of Residence to purchase Travel and Medical Insurance View Benefits. Tai dabar pasakykit ar labai jau cia blogai prizymejau unsure.gif

Ir dar gavau i el.pasta is kompanijos laiska, kur prirasyta laaaaaaabai daug. Ir yra tipo, kad reikia suvesti visu skrendanciuju duomenis, t.y. gimimo data, paso galiojimas ir t.t. Beda ta, kad man dar reikia padaryti vaikui pasa, o ir vyrui jau reikia keisti. Tai vat toks klausimelis dar vienas butu - o nesvarbu po kurio laiko as suvesiu tuos duomenis ar cia yra laiko tarpas per kuri reikia tai padaryti.

Tik nesijuokit labai smarkiai is manes ir nerekit, nes as jautri biggrin.gif bet o tas confirmation number pvz: T34.....reiskia, kad jau bilietas mano

dekui uz issamius atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2008 07 17, 03:18)
dekui uz issamius atsakymus  mirksiukas.gif

Išsamus atsakymas būtų toks - viską jūs padarėte gerai. Jei neskrendate į Ispaniją, tuomet jokių duomenų iš anksto jums pateikti nereikia.
Kai jau liks mažiau nei 5 dienos ( ne mažiau nei 2 valandos) iki skrydžio jums reikės turėti visus dokumentus ir internetu padaryti check-in - tai yra patvirtinti, kad jūs skrisite.
Atsipalaiduokite ir mėgaukitės gyvenimu.
Atsakyti
"0 bagazo ir Airport check-in" As ji ir pasirinkau. tai vat kaip cia dabar suprast, ka jis reiskia g.gif blush2.gif

Šitas reiškia, kad Jūs nepasirinkote bagažo, t.y. galėsite turėti tik rankinį 10 kg bagažą, o jeigu būtumėt pasirinkusi ir tą - priklausytų dar 15 kg bagažo.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 07 17, 09:56)
o jeigu būtumėt pasirinkusi ir tą - priklausytų dar 15 kg bagažo.

Ir sumokėtumėte gana nemažą mokestį. Jei matysite, kad netelpate į svorį - tą bagažą galėsite "nusipirkti" oro uoste.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 17, 08:26)
Išsamus atsakymas būtų toks - viską jūs padarėte gerai. Jei neskrendate į Ispaniją, tuomet jokių duomenų iš anksto jums pateikti nereikia.
Kai jau liks mažiau nei 5 dienos ( ne mažiau nei 2 valandos) iki skrydžio jums reikės turėti visus dokumentus ir internetu padaryti check-in - tai yra patvirtinti, kad jūs skrisite.
Atsipalaiduokite ir mėgaukitės gyvenimu.

Tai man suvedinet jokiu skrendanciuju duomenu nereikia visai?
Papildyta:
QUOTE(Keiti @ 2008 07 17, 09:56)
Šitas reiškia, kad Jūs nepasirinkote bagažo, t.y. galėsite turėti tik rankinį 10 kg bagažą, o jeigu būtumėt pasirinkusi ir tą - priklausytų dar 15 kg bagažo.

O tai kaip suprast ta "0 bagazo ir online check-in" kuris nieko nekainuoja, tai gal geriau rinktis reikejo ta?

Papildyta:
O jei mano skrydis spalio menesi ar as galiu ka nors keisti? jei taip tai kokiu budu. Ir jei pvz. kas nors atsitiktu ir negaletumem skristi ar yra galimybe atsisakyti bilietu ir susigrazinti pinigus?
aciu, baigiau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2008 07 17, 10:33)
1. Tai man suvedinet jokiu skrendanciuju duomenu nereikia visai?
2. O tai kaip suprast ta "0 bagazo ir online check-in" kuris nieko nekainuoja, tai gal geriau rinktis reikejo ta?
3. O jei mano skrydis spalio menesi ar as galiu ka nors keisti?
4. jei taip tai kokiu budu.
5. Ir jei pvz. kas nors atsitiktu ir negaletumem skristi ar yra galimybe atsisakyti bilietu ir susigrazinti pinigus?

1. Dabar nereikia. Prieš skrydį - reikės. Parašykite apie tai spalio mėn - atsakysim.
2. Suprasti taip, kad jūs galėsite pasiimti į lėktuvą 10 kg bagažo, kuriame neturės būti aštrų daiktų ir ne daugiau 1 litro skysčio, sufasuoto į nedidesnius nei 100ml indus. Ar jums reikėjo rinktis ką nors kitą - nežinau, visa kita yra mokama.
3. Galite.
4. Eidama pagal šią nuorodą.
5. Susigražinti pinigų jūs negalėsit. Bet jūs galėsit pakeisti skrydžio datą, kryptį ir skrendantį asmenį. Už tam tikrą mokestį (ne mažą).
Atsakyti