Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas, nepatinkantis tėvams ir/ar giminėms

O dar bjauriau, kai tu jo tėvam neįtinki, o jis tipo kaip atvirai bendraujantis su tavimi, tau viską apie tai pasakoja sad.gif .
Atsakyti
Man su jo tevais kazkaip problemu nekyla. Jeigu motina skambina manajam- perduoda linkejimus man, su gimtadieniu pasveikina, paklausia kaip laikausi...Ir siaip ji yra labai rupestinga. O jo tevas biski keistokas. Gal manes bijo? Jis net kartais bijo i mane paziureti smile.gif Zinau, juokingai skamba biggrin.gif Daugiausia laiko tai jis tyli. Zodziu matriarchatas seimoje rolleyes.gif
O mano mama kazkaip kaistai elgiasi su mano vaikinu. Viena diena jis jai labai patinka, vos ne tik tu ji mylek, gerbk, neskaudink. Kita diena jau jai kazkas negerai, tipo ko ten visa laika pas ji sedi, vistiek ilgai neisdraugausi ir t.t. Nesuprasiu as tos savo motinos... schmoll.gif
Atsakyti
Liabutis!
Skaiciau ir vis su kiekvienos jusu istorija mano sypsena daresi didesne thumbup.gif Ir zinot labai keista.. negi taip visada ir bus tokie amzini pykciai tarp vaiku draugu ir tevu?! Ieskojimas trukumu..
Vat mano mamyte tai yra labai nuostabus zmogutis:) Visada mane palaiko! Nes zino, kad jei tik man prades priekaistaut, tai as vistiek rasiu geru argumentu apie savo drauga arba... net dar blogiau:/ labiau prie jo prisirisiu, o mama tikrai to nenoretu:)
bet patikekit, kieeeeeeeeeeeek man beveik kasdien tenka isgirst apie savaji berneli pastabu... (mes visi kartu gyvenam) bet kazkaip su laiku pradedu nelabai klausyt, nors parodau, kad pritariu jos nuomonei cool.gif
Jai nepatiko ankstesnis mano vaikinas, nors nelabai turejo ka blogo apie ji pasakyt, o dabar jau jai nepatinka sitas ir nori, kad susitaikyciau su EX. Zinokit, laaaaabai juokinga darosi...
Stengiuosi, kad mama niekad nematytu mano mazu gincu su draugu, o draugas, kad nematytu pykciu su mama:) Nes vistiek man yra svarbiau tevai....
Atsakyti
na 2.5men yra labai trumpas laikas.gal veliau tu suprasi ar jis tinka tau ar ne.bet i tevu nuomone reiktu atsizvelgt kartais.kartais jie buna teisus smile.gif o gal veliau ir jie supras kad bereikalo nerimavo.
Atsakyti
Jei neketini sėdėti tėvams ant sprando, gyventi jų namuose ir valgyti jų duoną, koks Tau skirtumas, patinka vaikinas ar ne taviškiams. Juk labai dažnai visa žmogaus "vertė" atsiskleidžia realiame gyvenime, sprendžiant iškilusias problemas, na, tiesiog gyvenant. Nors kartais motiniška intuicija daug tiesos nujaučia...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 07, 15:41)
Jei neketini sėdėti tėvams ant sprando, gyventi jų namuose ir valgyti jų duoną, koks Tau skirtumas, patinka vaikinas ar ne taviškiams. Juk labai dažnai visa žmogaus "vertė" atsiskleidžia realiame gyvenime, sprendžiant iškilusias problemas, na, tiesiog gyvenant. Nors kartais motiniška intuicija daug tiesos nujaučia...

Cia ir blogiausia, kad dar siek tiek ketinu sad.gif Nes tokie tie mano mokslai, kurie ilgai trunka ir pinigelius negreit pradedi gauti, o dar besimokant-jokiu galimybiu dirbti ir uzdirbti, nes mokslu daug per daug. As irgi manau, kad gyvenant ir bunant finansiskai nepriklausoma nuo tevu daug problemu issisprestu. Galiausiai tada pati tureciau didesne sprendimu laisve ir pati buciau atsakinga uz tai, ka nusprendziu.
Atsakyti
As tai kazkodel nesuprantu...Kaip galima gyventi su tevais ir su savo vaikinu po vienu stogu. Nu neisivaizduoju. Zinau, daug kas taip gyvena, mano drauge irgi...Nu bet kolkas neisivaizduoju tokio gyvenimo. Vat del to ir kyla pykciai su abiem pusem g.gif Jeigu jau nori gyventi su vaikinu, tai issikraustyk is tevu. O jeigu nori gyventi su tevais, tai iskraustyk vaikina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2005 04 08, 09:09)
As tai kazkodel nesuprantu...Kaip galima gyventi su tevais ir su savo vaikinu po vienu stogu. Nu neisivaizduoju.

Matai, ne viskas priklauso nuo tavo įsivaizdavimo ax.gif . Kam kaip išeina - tas taip daro. smile.gif
Atsakyti
Nuo mano isivaizdavimo priklauso mano gyvenimas. I kitu gyvenimus as nesikisu, tik pareiskiu savo nuomone.... tongue.gif
Atsakyti
As gyvenu su tevais, bet be vaikino wink.gif Jis gyvena su savo tevais. As irgi manau, kad jeigu su vaikinu- tai be tevu, va taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2005 04 08, 12:45)
Nuo mano isivaizdavimo priklauso mano gyvenimas. I kitu gyvenimus as nesikisu, tik pareiskiu savo nuomone.... tongue.gif

Nu tai taip. Tik tu sakai - nesuprantu, neįsivaizduoju, nu bet daug kas yra gyvenime, ko mes nedarytume, kiti daro smile.gif .
Atsakyti
As nesuprantu ir turbut nesuprasiu, nu bet jeigu kitiems patinka, tai tegul sau smile.gif mirksiukas.gif o gal kai kuriems ir galimybiu nera... verysad.gif
Atsakyti