Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas, nepatinkantis tėvams ir/ar giminėms

o man dar ne karta buvo taip,kad kol draugavau su kokiu vaikinu budavo visokiu pasisakymu pries ji - jis ten ta blogai daro, tas negerai anas negerai ir pan. O kai issiskiriu su juo, tai jau tada priekaistai - va, koks geras buvo, o issikyret..ir prasideda varymas ant naujo vaikino-naujos aukos.. doh.gif
kosmaras... doh.gif
Atsakyti
Tėvus verta išklausyti, tačiau tik tiek. Jei tai, klą jie sako, logiška ir pan. priimk, kitu atveju - geriau jį pažįsti pati. Mano atveju tėvams nepatiko nė vienas, su kuriuo draugavau, išsskyrus mano geriausią draugą, kuris buvo "tik draugas".Galiausiai jiems teko apsiprasti su situacija ir dabar mano vyrą dievina (nes pamatė, kaip jis dievina mane).
Atsakyti
Tėvai visada randa prie ko prisikabinti.. g.gif Tai tas ,tai anas negerai.. doh.gif
Su vienu erzino tik mama,kad va per kalėdas jis bus su kokia panele ar šiaip bandė nuteikt prieš jį, bet tai nepakišo kojos. Išsiskyrėm,tačiau dėl kitos priežasties..
Su kitu abudu jau buvo nepatenkinti.. Kadangi gerai jį pažinojo ir jo tėvus,tai buvo nusistate,kad jis megėjas išgert siek tiek,bet jie tik kalbejo,tuo ir baigėsi..
Dėl dabartinio wub.gif kolkas nieko nesako,neturi prie ko prisikabint,bet manau ateis ir tam laikas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2009 12 23, 03:40)
Tėvus verta išklausyti, tačiau tik tiek. Jei tai, klą jie sako, logiška ir pan. priimk, kitu atveju - geriau jį pažįsti pati. Mano atveju tėvams nepatiko nė vienas, su kuriuo draugavau, išsskyrus mano geriausią draugą, kuris buvo "tik draugas".Galiausiai jiems teko apsiprasti su situacija ir dabar mano vyrą dievina  (nes pamatė, kaip jis dievina mane).

Mano atveju buvo lygiai taip pat. Kol draugavome, tai nuolat kokiu priekaistu sulaukdavau ir vis kaip nors mano busimas vyras neitikdavo... doh.gif bet begant laikui MB pavyko pakeisti nuomone apie save ir po truputi kandziu komentaru Jo atzvilgiu mazejo, o galiausiai ir visai dingo g.gif kai paskelbem, kad norim susituokti, dar kuri laika buvo sutrike, o paskui eme entuziastingai ruostis vestuvems ir dabar, kai jau esam vyras ir zmona, tevai matydami, kaip man gerai su Juo ir kokia as laiminga, myli Ji kaip savo vaika thumbup.gif
Tiesiog reikejo laiko, kad pazintu Ji ir suprastu, jog man gera su Juo smile.gif
Atsakyti
Man labai smalsu ar autore vis dar draugauja su savo draugu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiko mergaites,
Nezinau ar tokia tema yra, bet mes su vaikinu susitikome vasar grazu romantiska meile, jis jaunesnis dviem metais, ta suzinojau gerokai veliau. Jis isvyko i uzsieni, as baigiau mokslus, meciau darba ir isskridau pas ji. Nauja aplinka, kiti zmones skraidziau buvau laiminga, tol kol nepradejau lyginti su ex ( metai kaip issiskyre, paliko del to, kad buvo su kita). Norejau isejimu daznu i mieta, i linksmybes, norejau bendraut, nebuvau savimi, nes prie svetimu zmoniu kazkaip saves iskarto neparodau (gyvenome 5 name), norejau,kad padetu visur vaziuot darbintis, padetu su maistu ir t.t. aisku veze jis mane ir i kalnus ir pas draugu. bet draugai sugyvuleje ten savo zmonu negerbia nemyli, as sutrikau, nes maciau aplinkoje savo tik meile pagarba, manasis niekada neizeide gyne nuo visu, paruosdavo ir arbatos ir pavalgyt. taigi nusprendziau grizt i Lt po menesio,nes ilgesys normalios aplinkos iveike mane, kai grizau buvau pasimetus,nes maniau kad viskas bus grazu kaip buvo, anaiptol nepasirizau dirbt uz minimuma, savjones bandant igyvendint jos suzlugdomos LT. ir nebezinojau kiek jam jauciu. jis nusprende atvykti susipazino su seima. vieniem jis patinka kitiem ne, del to kad: jaunas, kvailiukas, nebaiges mokyklos ir visa kita. taip mane baido tie dalykai, islenda tas jaunumas, bet pastangos manes nepaleisti mane zavi, jis begalo myli, kartu daromes vakariene, nori siekti ir kurti gerbuvi tiek materialiai tiek ne, nori grazios seimos, bet as pratusi buvau prie oziaragisko temperamento, jis veziukas (as mergele) jis ramus, kalba gana nedaug, ir tas lyginimas mane vercia dvejoti, as su juo tureciau viska, bet ar galesiu pamilti iki tiek kiek jis mane myli, nes po keliu savaiciu palei ideja turiu grizti i uzsieni. visi sako esu verta vyresnio, protingesnio, issilavinusio, bet jei ji paliksiu bijau, kad toko gero seimos zmogaus galiu neberasti ir ilgai grazusti nagus. sakiniai gan ismetyti, nes nznau kaip apibudinti situacja g.gif mane jis traukia, bet noreciau vel myleti, kaip pradzioje, noriu dirbti bet ne Lietuvoje...ir isvis nebezinau ko noriu..aciu
Atsakyti
Nieko nesupratau blink.gif

Gražiai, rišliai, su didžiosiom raidėm ir kableliais vietoje, maksimum 5 sakiniais išmetant arbatų darymus ir kažkieno elgesį su žmonom - kokia problema ir kas čia nutiko
Atsakyti
Isimylejau vaikina, per menesi jis gana neatitiko mano tobulo vyro isivaizdavimo, bet bandau galvoti realiai, kad tobulu nebuna ir matyti geras savybes: pagalba, rupesti sunkiom akimirkom, norejimo kurti grazu gyvenima bei vesti. Bet as pratusi prie ex didesnio reiskimosi ir man kazkodel tai beda, kad jis kalba tik kai labai reikia. Supazindinau su seima- tevam tinka lyg ir, bet visa seima isivaizdavo,kad tai bus vyresnis, protingesnis, turtingesnis, issilavines ir ne is uzsienio, ir pavargstu nuo pasisakymu, kad jis per jaunas, tau per kvailas, tu verta daug geresnio jis taves nevertas. Jis nera kvailas, stengiasi, kad sypsociausi, eina nors ir pavarges jei reikia man jo kur, palaiko, nori istikimybes, negeria beveik (man tas labai svarbu)kuria savo versla ir t.t. Bet po tiek visko mane valdo aplinkiniai ir pradedu galvot ar tikrai bemyliu ji, ir koks bus mano gyvenimas, as po skaudzios patirties jau renkuosi protu labiau nei jausmais. Neina palikt jo, bet atsibodo ir klausyt visu nuomones, ir bijau,kad nepamilsiu iki tiek kiek jis mane, o jei ir paliksiu ar rasiu kazka tokio ko ieskojau...baisu isvykt i uzsieni,bet uz mano baigta diploma ir jei dirbciau darba Liteuvoj pagal spec. nelabai ka ir tureciau, nes pas tevu gyvent visa gyvenima negaliu :)Kaip zinot ar jis tinkamas, kaip elgtis su aplinka seima, kuri netiki juo ir t t/ verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taktiska: 07 gruodžio 2011 - 18:18
QUOTE(taktiska @ 2011 12 07, 18:16)
Isimylejau vaikina, per menesi jis gana neatitiko mano tobulo vyro isivaizdavimo, bet bandau galvoti realiai, kad tobulu nebuna ir matyti geras savybes: pagalba, rupesti sunkiom akimirkom, norejimo kurti grazu gyvenima bei vesti. Bet as pratusi prie ex didesnio reiskimosi ir man kazkodel tai beda, kad jis kalba tik kai labai reikia. Supazindinau su seima- tevam tinka lyg ir, bet visa seima isivaizdavo,kad tai bus vyresnis, protingesnis, turtingesnis, issilavines ir ne is uzsienio, ir pavargstu nuo pasisakymu, kad jis per jaunas, tau per kvailas, tu verta daug geresnio jis taves nevertas. Jis nera kvailas, stengiasi, kad sypsociausi, eina nors ir pavarges jei reikia man jo kur, palaiko, nori istikimybes, negeria beveik (man tas labai svarbu)kuria savo versla ir t.t. Bet po tiek visko mane valdo aplinkiniai ir pradedu galvot ar tikrai bemyliu ji, ir koks bus mano gyvenimas, as po skaudzios patirties jau renkuosi protu labiau nei jausmais. Neina palikt jo, bet atsibodo ir klausyt visu nuomones, ir bijau,kad nepamilsiu iki tiek kiek jis mane, o jei ir paliksiu ar rasiu kazka tokio ko ieskojau...baisu isvykt i uzsieni,bet uz mano baigta diploma ir jei dirbciau darba Liteuvoj pagal spec. nelabai ka ir tureciau, nes pas tevu gyvent visa gyvenima negaliu :)Kaip zinot ar jis tinkamas, kaip elgtis su aplinka seima, kuri netiki juo ir t t/ verysad.gif

Imant paprasčiausiu būdu, imi popieriaus lapą, padalini į 2 grafas ir pildai pliusus minusus...

Sudetingesnis būdas - gyventi su juo toliau ir pasižiūrėti, ar tai tavo žmogus. Tik šiaip jau, jei nežinai ir galvoji AR myli, reiškia nemyli.
Atsakyti
siaip joa, reikia tuos pliusus ir minusus susideliot, bet svarbu nepamirst, kad pliusas minusui nelygus. Gali juk vienas pliusas kelis minusus atstot, taip pat ir atvirksciai, bet cia jau pati susideliot prioritetus:)
Atsakyti
QUOTE(taktiska @ 2011 12 07, 18:16)
- tevam tinka lyg ir, bet visa seima isivaizdavo,kad tai bus vyresnis, protingesnis, turtingesnis, issilavines ir ne is uzsienio, ir pavargstu nuo pasisakymu, kad jis per jaunas, tau per kvailas, tu verta daug geresnio jis taves nevertas.

kiek jums metų?
gal savo galva pradėkit galvot? ar visą gyvenimą reguliuos kiti? pirmiausia nuspręskit, ar jis jums patinka, tinka, tik paskui žiūrėkit kitų nuomonę.
jums svarbiausia, kad jis jaunesnis, ne? nevertas jūsų? esam su tokiais, kokių pačios vertos ax.gif
o kad stengias, jus myli, verslą kuria ne taip svarbu? na negali kvailys verslo susikurt. Tai gal tas amžius ne taip svarbu?
mane jauni visad labiau traukė ir turiu jaunesni. Gal trūksta jam metelių, bet dėl to jis nėra kvailesnis už vyresnius schmoll.gif
Atsakyti
Mane tikrai siutina tas visu lyginimas su ex, ir kai aplinka pradeda rasti ivairiausiu minusu, del vieno sakinio, zinokit per du menesius jau pradedi itiketi, gal jis ir ne tas, bet dabar esu atsiribojusi nuo visu tu neigiamu zmoniu, kad pati susideliociau, ir manu vien tas jo atskridimas pries kelias dienas (nes jis zino sia mano situacija, kad sunku kai spaudzia visi) irode, kad jis begalo myli, visais mano neapsisprendimo atvejais.As ji myliu tikrai jauciu,kad noriu but su juo, bet protas vel vis atranda kitu zmoniu issireiskimu ir ismusa is veziu.

Patiko autores pasisakymas MAN TIKRAI REIKIA GALVOT SAVO GALVA smile.gif
Man 24
Atsakyti