Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(aSmija @ 2007 05 06, 09:03)
aš kaip tik skaičiau, kad  nestuke.gif  negalima jo vartot.

o aš geriu nakvišas kažkur 4mėnesius, po poros mėnesių sumažėjo spuogelių iššokdavo vienas kitas, bet dabar vėl kažko pradėjo kilti unsure.gif

jei tai sintetikos krūva(o greičiausiai taip ir yra) tai organizmas pagaliau "atpažino" jog tai netikras produktas ir stengsis juo atsikratyt.
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 05 06, 22:42)
jei tai sintetikos krūva(o greičiausiai taip ir yra) tai organizmas pagaliau "atpažino" jog tai netikras produktas ir stengsis juo atsikratyt.

geriu actavit nakvišas. iš kur žinot sintetika tai ar ne sintetika?
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 05 04, 16:31)
o kaip to chirurgo pavardė?
o pas mane krūties cysta buvo, 2 sav. iki mėnėsinių padidėdavo ir skaudėjo labai, onkologė išrašė "ovuliavitą" gerti, nelabai padėjo, o pradėjus vartoti nakvišų aliejų - išnyko, neužčiuopiu ir nejaučiu jos. geriu  8 mėn. jau, po 1000 mg per dieną, pradėjau vartoti visai dėl kitos priežasties, veido odą labai bėrė nutraukus vartoti KT, bet padėjo visapusiškai. kokio nors neigiamo poveikio nepastebėjau, ir pasak ginekologo  nestuke.gif galima vartoti  smile.gif

tai, kad i ovuliavito sudeti nakvisos iena jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 09, 01:51)
tai, kad i ovuliavito sudeti nakvisos iena jei neklystu.

matyt, nepakankamas kiekis, nes man nepadėjo g.gif
Atsakyti
dabar po pertraukos tik savite geriu, bet kaip mane beria doh.gif Niekaip nesuprantu, ar cia siaip, ar nuo nakvisu aliejaus. Bandysiu nutraukti keliom dienom, ziuresiu, kaip bus... unsure.gif
Atsakyti
tai va, geriu jau kokius 3metus KT ir pastebėjau kad potraukis mylėtis kiek sumažėjęs, bet kol kas geresnės alternatyvos kontracepcijai dar neradau. blush2.gif jei jau nakvišos sutvarko hormonus, tai gal ir noras didesnis atsirastų ax.gif gal kas iš geriančiųjų pastebėjot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efyra: 13 gegužės 2007 - 23:02
As geriu nakvisu aliejaus kapsules, tai man patinka ax.gif Labai sureguliavo menesines, ir sutrumpejo, ir nebeskausmingos buna thumbup.gif Skaiciau, kad jos dar gerai plaukams ir nagams tongue.gif Paskutiniu laiku mano nagai tai superiniai tapo, tik neaisku ar nuo tu nakvisu ar nuo kitu priemoniu,kurias naudoju nagams ir plaukams stiprinti. Geriu nakvisas jau kokius 4men., bet dar gersiu ir gersiu biggrin.gif Sake, kad jas galima gerti neribota laika ax.gif
Atsakyti
O galima gerti nakvišų aliejaus kapsules vartojant KT? ax.gif
Atsakyti
As geriu nakvisas jau tris menesius, odai nelabai dar matosi poveikis, bet menstruaciju skausmus tai tikrai nueme thumbup.gif , ir dar pastebejau per si paskutini menesi labai plaukai paaugo ir pagrazejo manau cia velgi nakvisu deka 4u.gif pagrazejo aisku daugiau nuo visokiu priemoniu ,bet paaugo tai tikrai manau nuo nakvisu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 05 14, 19:21)
O galima gerti nakvišų aliejaus kapsules vartojant KT? ax.gif

mano mamai vaistininke sake, kad galima.

As geriu jau antra didziaja pakuote, bet kazkodel krutine jautri buna pries menesines ir per jas. Mane tai siek tiek vargina, bet gal dar reikia kantrybes. Doze didinti bijau, nes dar geriu ir agnucaston.
Atsakyti

QUOTE(So Lucky @ 2007 05 15, 22:57)

As geriu jau antra didziaja pakuote, bet kazkodel krutine jautri buna pries menesines ir per jas. Mane tai siek tiek vargina, bet gal dar reikia kantrybes. Doze didinti bijau, nes dar geriu ir agnucaston.

keista bet ir mano krutine geriant nakvisas tapo jautri pries menesines...ko anksciau nesu pastebejusi ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2007 05 16, 07:41)
keista bet ir mano krutine geriant nakvisas tapo jautri pries menesines...ko anksciau nesu pastebejusi ... g.gif

čia kažkuri forumietė rašė kad vaistininkė jai patarė per mėnesines nakvišų aliejaus negerti, nes atrodo jas prailgina, tai gal ir dėl krūtinės blush2.gif
Atsakyti