Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

na jo yra šiauliuose toks neblogas jaunas chirurgelis ax.gif
nes pries tai man onkologe sake kadangi pas mane tikra fibroadenoma (tikriausiai ir netikru buna lotuliukas.gif ) tai zodziu vaistais negydoma reikia iskart pjauti ir nusiunte pas chirurga..o tas chirurgelis pasirodo nera toks jau blogas..pasake kad dar jauna esu ir kadangi vartojau Kontraceptikus liepe gerti 3 men nakvisu alieju ..tai va tikiuos kad pades..nes aij aij kaip bijau po peiliu gulti blink.gif
(mano vyras net juokauja - viena tingejo vaistais gydyt, kitas - pjauti tingi ) lotuliukas.gif
Atsakyti
As tiesa pasakius Siauliu daktarais nelabai pasitikiu. Bet visur ju visokiu yra. Negalima vienareiksmiskai varyt ant siaulieciu.
Na o tau patarciau tiesiog stebeti pokycius, tirtis karts nuo karto, nes juk po peiliu ir veliau gali speti atsigulti. Tik nesitikek stebuklu is karto. Gal geret prades tik po 2-3 ar net 6 menesiu geriant nakvisu alieju. Bet jei geres, tai tikrai bus verta buve gert jas.
Atsakyti
as ir nevarau ant siaulieciu daktaru...tikrai esu dekinga kad man nustate, paskyre gydyma ir kad iskart nepjove ..nors buvo galima...juk pirma kaip bebutu reiketu ismegint viska ..o tik paskui pati galutini varianta - peily mirksiukas.gif
Atsakyti
cia kaip ir gavos , kad as pati siek tiek variau ant siaulieciu daktaru na bet ir pati save uzgincijau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai nakvisu aliejus labai idomiai paveike fibrodenoma krutineje, pries menesi kai pradejau siuos papildus gerti, ji kazkaip pasislinko i kita puse, ir nelabai beiseina apciuopti .... mistika smile.gif
Atsakyti
siandien pradejau gerti nakvisas, iki to laiko geriau vitaminus ir nakvisu net nepradejau - bijojau, kad per daug vitamini E nebutu. Zinau, kad rezultatu greitai nereikia tiketis, o taip noretusi rolleyes.gif nes man aiskiai issibalansave hormonai, veido oda visa spoguota ir riebi, menstruacijos smarkiai velavo. Zodziu, visiska netvarka. Dideles viltis dedu i nakvisu alieju ax.gif
Atsakyti
noreciau tema i pavirsiu iskelti, nes manau ne man vienai ji aktuali ax.gif

Geriu nakvisas dar tik 11dienu, tad poveikio realaus matytis negali, taciau sutapimas, tai ar ne, bet mmm, kurios buvo jau geriant nakvisas, buvo zymiai lengvesnes ir 1diena net trumpesnes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 04 10, 12:26)
noreciau tema i pavirsiu iskelti, nes manau ne man vienai ji aktuali ax.gif

Geriu nakvisas dar tik 11dienu, tad poveikio realaus matytis negali, taciau sutapimas, tai ar ne, bet mmm, kurios buvo jau geriant nakvisas, buvo zymiai lengvesnes ir 1diena net trumpesnes bigsmile.gif

gali buti, kad ir del nakvisos taip. Juk kiekvienos organizmas kitaip reaguoja.
Atsakyti
Ievocka ne tau vienai... biggrin.gif tfu tfu tfu nenoriu prisisneketi, bet nakvisa geriu kelios sav...taigi fibroadenomos nebejauciu, nezinau sutapimas cia ar ne, gal ji pasislinko kur giliau...bet as jos visiskai nebeuzciuopiu, o seniau beveik pavirsiuje buvo laisvai galedavau is visu pusiu apciupineti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
buvau pas ginekologę pagaliau. Ir ji palaimino mano pasirinktą variantą gerti kartu agnucaston ir nakvišų aliejų, tai dabar eisiu naują pakuotę pirktis. Sakė, jei padeda, tai ir gerk toliau.
Atsakyti
o man pirmos menesines vartojant nakvisos alieju buvo keistos.. labai ilgos...nors per pati pika (dvi dienas) tai sakyciau lengviau buvo nei anksciau..skausmas mazesnis ir krutine ne tokia jautri...na zodziu paziuresim kita men kaip cia bus....
Papildyta:
ir dar noriu paklausti..o kaip jums su svoriu vartojant visokius papildus maisto..kaip kad ir nakvisos alieju...ar nekinta...pvz..as pastebejau kad man riebaliukai pilvo srityje pradeda kauptis...
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2007 05 03, 11:09)
ir dar noriu paklausti..o kaip jums su svoriu vartojant visokius papildus maisto..kaip kad ir nakvisos alieju...ar nekinta...pvz..as pastebejau kad man riebaliukai pilvo srityje pradeda kauptis...

o ne to tai tikrai nepastebejau, nei apetitui itakos daro, nei svoris auga schmoll.gif Viskas po senovei
Atsakyti