Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgų plaukų šukuosenos

QUOTE(uItra @ 2008 01 07, 02:39)
o kam tiesini  unsure.gif ?
man atrodo fantastiskai atrodytum ir su savo naturaliais plaukais wink.gif Nors nezinau, kokie tavieji, bet man atrodo neverta visai keisti naturalios plauko strukturos  mirksiukas.gif
man tai va viena fantastiskaiusiu nuotaku ilgais garbanotais plaukais buvo si
ziurejau i ja ir seiles varvinau  biggrin.gif

gal reiks ir man savo poziuri keist.Turiu panasius plaukus kaip ta panele,bet nenoriu palaidais vien del to,kad jie labai puciasi,i dregme reaguoja,zodziu grazi ilgai neisbusiu blink.gif nors man koks kuodukas dar graziau prie sukneles atrodytu (undineles tipo,nuogi peciai,nuometas labai grazus). bet brangusis nori,kad buciau palaidais,zodziu dilema doh.gif
Atsakyti
gal ir pasikartosiu parodydama jums kai kurias foto, bet tikiuosi moderatoriai nempyks ax.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
mamulia labai graziu cia sukuosenu pridejai, as kelias issiaugojau kompiuteryje. Aciu tau, kd idedi nuotraukyciu cia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2008 01 09, 18:53)
mamulia labai graziu cia sukuosenu pridejai, as kelias issiaugojau kompiuteryje. Aciu tau, kd idedi nuotraukyciu cia  4u.gif  4u.gif

na as idejau cia tokias is kuriu jau pati rinksiuos smile.gif va jums nuoroda pacios paieskosit sau tinkancios
http://www.yourweddi...les/planId/309/
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 01 09, 16:56)
gal reiks ir man savo poziuri keist.Turiu panasius plaukus kaip ta panele,bet nenoriu palaidais vien del to,kad jie labai puciasi,i dregme reaguoja,zodziu grazi ilgai neisbusiu  blink.gif nors man koks kuodukas dar graziau prie sukneles atrodytu (undineles tipo,nuogi peciai,nuometas labai grazus).  bet brangusis nori,kad buciau palaidais,zodziu dilema  doh.gif

rimtai turi panasius ilgus plaukus???? na kad nesipustu per daug, galima dali susegti kaip nors romantiskai, gele isegti, likusius su priemonem sutramdyt, bet toki grozi grusti i kuoduka - baikit, merginos doh.gif klausyk vyro 4u.gif
Atsakyti
sveikos paneles 4u.gif
gal kuri nors gali rekomenduoti kirpeja vilniuje, kuri galetu padaryti vestuvine sukuosena. gal pacios kazkur daretes, galite pagirti o gal atvirksciai mirksiukas.gif

man lb grazi sita sukuosena, noreciau kazko panasaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2008 01 11, 15:13)
sveikos paneles  4u.gif
gal kuri nors gali rekomenduoti kirpeja vilniuje, kuri galetu padaryti vestuvine sukuosena. gal pacios kazkur daretes, galite pagirti o gal atvirksciai  mirksiukas.gif

man lb grazi sita sukuosena, noreciau kazko panasaus  rolleyes.gif

sveika, na as ne viena karta jau dariausi sukuosena pas viena kirpeja, dirba jasinskio gatvej, salonas diva man rodos, galiu tau jos kontaktus duoti, ko gero galetu ir i namus atvykti,arba tu pas ja.
Ira 861633200
neturetau brangiai jamti, na man tai papigiai daro, nes ji mano geriausios drauges mama, bet jos darbu esu patenkint ax.gif
Atsakyti
MAMULLIA 4u.gif

aciu lb, bandysiu 1dieni paskiambinti ir pasikalbeti su ja smile.gif o reikia pries vestuves daryti bandomoja?
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image Aš manau, kad jei vestuvės vasarą sukelk i viršų, jei žiemą pasidaryk kokias smulkias garbanėles ir palik plaukučius palaidus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LED: 18 sausio 2008 - 18:00
QUOTE(Milasa @ 2008 01 12, 21:43)
MAMULLIA  4u.gif

aciu lb, bandysiu 1dieni paskiambinti ir pasikalbeti su ja  smile.gif  o reikia pries vestuves daryti bandomoja?
k gero jau susikambinai su ja? susitaret? as tai darysiu kelis bandomuosius, ziuresiu kuri sukuosena geriau atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,na mano plaukai nera labai ilgi,bet iki vestuviu kazkiek dar paaugs,tad labai noriu palaidu plauku sukuosenos.Man la bai patiko(gaila neturiu foto) lavrinoviciaus zmonos Tatjanos vestuvine sukuosena(gal kas pamenate).Tad ir as tokios noriu. nail.gif
Gal kas galit parekomenduoti gera kirpeja Siauliuose,buciau dekinga. notworthy.gif
Atsakyti