Ops pasirodo sekmadieniais grozio salonai nedirba:(, bent jau ten kur as siandien buvau. Nuvede drauge mane, pas savo kirpeja, tai sako vienintele iseigine. Bet taip pat sake, jei niekur neisvaziuos, tai tada ateitu padaryti ir sekmadieni. O gal zinot visi salonai sekmadieniais nedirba? O galvojau sekmadieni tai problemu su kirpejom neturesiu, nes nebus daug nuotaku, o pasirodo priesingai:) Gerai kad atsargini varianta visada turiu:) pusesere man visada daro, tik per vestuves sake, per daug atsakomybes:).
QUOTE(tany @ 2007 08 20, 22:17)
O ka man daryti su savo plaukais? Gal kas patars. Nes nesinori slepti, bet ir palaidais ir susuktais jau nusibodau vyrui, nes tik svente, tai susuku ir paleidu, nes man labai grazu. Bet per vestuves kaska iskiritnio norisi.
O plaukų koks grožis

Tai ka uzsibaige ilgu plauku sukuosenos
?

QUOTE(tany @ 2007 08 24, 18:59)
na pratesiu as kad taip liudnai neuzsibaigtu sita tema

idedu nuorodele su fotkem mano plauku sukuosenos vestuviu diena. na nera jie tokie ilgi, bet ir netrumpi

QUOTE(uogute @ 2007 08 24, 20:58)
na pratesiu as kad taip liudnai neuzsibaigtu sita tema
idedu nuorodele su fotkem mano plauku sukuosenos vestuviu diena. na nera jie tokie ilgi, bet ir netrumpi
http://s242.photobuc...vestuves163.jpg

Grazi labai

QUOTE(tany @ 2007 08 25, 06:36)
nea, ne is Kauno... as Klaipedoje

sveikutes
as va irgi galvoju, kad kai bus suknele, tada lengviau bus del sukuosenos apsispresti, nes ir as vis tai palaidais tai sukeltais gavoju. Nors sukeltais gal labiau suknute issiryskintu

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 01 02, 18:59)
neisivaizduoju ka reikes daryti su plaukais:mano plaukai garbanoti,kiekviena karta po plovimo as juos tiesinu.nes uzkniso jau garbanoti,bet ir tiesus atrodytu kasdieniskai,nes ir taip tiesinu.zodziu esu pasimetusi 

o kam tiesini

man atrodo fantastiskai atrodytum ir su savo naturaliais plaukais

man tai va viena fantastiskaiusiu nuotaku ilgais garbanotais plaukais buvo si
ziurejau i ja ir seiles varvinau

Mano buvo tokia

QUOTE(maziulele @ 2008 01 08, 21:57)
Labai grazi sukuosena Maziulele...