Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgų plaukų šukuosenos

Va keleta radau ilgaplaukems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 22 kovo 2007 - 17:46
Ilgaplaukems... ax.gif
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timida: 23 kovo 2007 - 06:03
QUOTE(Timida @ 2007 03 23, 07:56)
Ilgaplaukems...  ax.gif

grazu tokie palaidi plaukai, bet labai nepatogu... as noresiu, kad nors is priekio plaukai butu kazkaip susegti blush2.gif
Atsakyti
O aš kaip tik galvoju kažką garbanoto ir palaido rolleyes.gif Va šita tikrai užkabino akį
user posted image
Ir pas ją kiek pamenu tiesūs plaukai, o atrodo super thumbup.gif Tik įdomu kaip papuošti tokius plaukus g.gif Gėlytes sudėtinga būtų įsegti..
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 03 23, 13:21)
O aš kaip tik galvoju kažką garbanoto ir palaido  rolleyes.gif Va šita tikrai užkabino akį
user posted image
Ir pas ją kiek pamenu tiesūs plaukai, o atrodo super  thumbup.gif Tik įdomu kaip papuošti tokius plaukus  g.gif Gėlytes sudėtinga būtų įsegti..

Man rodos gėlyčių nereikia prie tokios šukuosenos, gražiai čia atrodytų vietomis ,,pabarstyti" perlai nebent. Tik va kas labai svarbu, kad plaukai būtų idealiai tankūs ir idealiai blizgėtų ...

Aš ir pati norėjau visą laiką palaidų plaukų, bet nusprendžiau, kad pirma išsirinksiu suknelę, o po to šukuoseną, nes prie kai kurių palaidi tiesiog nesižiūri ...
Atsakyti
plaukus galima priblizginti,turiu toki purskikli,kuris ir visai nekokius plaukus taip sublizgina,kad jie atrodo nerealiai sveiki. ax.gif
Atsakyti
wub.gif user posted image
user posted image
Papildyta:
thumbup.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
ta paskutine tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 03 24, 16:03)
thumbup.gif  wub.gif  wub.gif [img]

man tai labai garzi,bet akys ne i plaukus ziuri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 03 29, 20:15)
man tai labai garzi,bet akys ne i plaukus ziuri lotuliukas.gif

joooooooooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 24, 12:39)
plaukus galima priblizginti,turiu toki purskikli,kuris ir visai nekokius plaukus taip sublizgina,kad jie atrodo nerealiai sveiki. ax.gif

sveika, oi gal gali parekomenduoti ta purskikli taip noreciau toki isigyti, nusipirkau avon, bet ne velnio jis neveikia/....
Atsakyti
Plaukai labai grazus...ir sukuosena wub.gif
user posted image
Atsakyti