Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgų plaukų šukuosenos

QUOTE(MARSI @ 2007 01 28, 19:11)
Kadangi tekėjau vasarą, vis dėlto nesusigundžiau paleisti savo ilgas garbanas į lasivę  tongue.gif Man plaukus gražiai įpynė ir sukėlė. Prisegė blizgių akmenukų...Jaučiausi patogiai, gaiviai ir saugiai 4u.gif

o gal gali mums parodyti kaip atrodei mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos ilgaplaukes...mano vestuves vasara ir nezinau kokia sukuosena darytis nes maniskis nelabai aukstesnis uz mane tai galvoju kad sukelti plauku tikrai negaliu ... man grazu palaidi plaukai bet vasara labai karsta gali but... doh.gif
Atsakyti
wink.gif+2007 02 10, 13:00-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 02 10, 13:00)
sveikos ilgaplaukes...mano vestuves vasara ir nezinau kokia sukuosena darytis nes maniskis nelabai aukstesnis uz mane tai galvoju kad sukelti plauku tikrai negaliu ... man grazu palaidi plaukai bet vasara labai karsta gali but... doh.gif

Pas mane ta pati problema doh.gif verysad.gif
Atsakyti
siaip man kirpeja siule keleta variantu tai dar gerai reiks apsvarstyt... doh.gif smile.gif
Atsakyti
wink.gif+2007 02 10, 14:46-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 02 10, 14:46)
siaip man kirpeja siule keleta variantu tai dar gerai reiks apsvarstyt... doh.gif  smile.gif

Gal galima ir man suzinoti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
man siule plaukus surist i uodega visus gerai sutemti tada labai akys issiryskina... thumbup.gif siule suristi bet truputi uzleisti prie veido pas mane kirpimas prie veido plaukai trupeja...jei ka supranti biggrin.gif doh.gif tada jaunina labai bent jau man taip sake ir ta pati maciau puikiai wub.gif kazka dar siule bet nebepamenu bet kad labai kazko ispudingo tai nezinau... verysad.gif vat ir turim problemele...sunku issirinkt...o kazkokiu imantriu sukuosenu labai jau nemegstu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na,kazkur si nuotraukyte jau buvo ideta.Man labai patiko,tad dedu ja dar karta ir stai tokios prasysiu pas kirpeja.Butinai bus palaidi plaukai ir virsuj sukelti.Noriu kad mane aukstintu sukuosena,o veida plonintu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 11 vasario 2007 - 22:53
wink.gif+2007 02 11, 23:44-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 02 11, 23:44)
man siule plaukus surist i uodega visus gerai sutemti tada labai akys issiryskina... thumbup.gif  siule suristi bet truputi uzleisti prie veido pas mane kirpimas prie veido plaukai trupeja...jei ka supranti  biggrin.gif  doh.gif  tada jaunina labai bent jau man taip sake ir ta pati maciau puikiai wub.gif  kazka dar siule bet nebepamenu bet kad labai kazko ispudingo tai nezinau... verysad.gif  vat ir turim problemele...sunku issirinkt...o kazkokiu imantriu sukuosenu labai jau nemegstu.... lotuliukas.gif

Niu man uodega netiktu doh.gif beto jie pas mane prie to kad ilgi, tai dar ir garbanoti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 02 12, 09:30)
Niu man uodega netiktu  doh.gif  beto jie pas mane prie to kad ilgi, tai dar ir garbanoti  ax.gif  smile.gif

Tai tau gal tiktų kažkas tokio.
Man labai gražu garbanikės, tik kad mano plaukai tiesūs ir baisoka kaip išsilaikytų 4u.gif
Papildyta:
Dar šukuosenos variantas ilgaplaukėm.
Čia su kirpčiukais. Man netinka kai veidas nepridengtas plaukais, tai mąstau ir apie kirpčiukus. Tik baisoka išbandinėti prieš tokią šventę - o jei netikts unsure.gif
Atsakyti
man tai grazu truputuka sukelti ir palaidi plaukai thumbup.gif

Papildyta:
man sita sukuosena labai thumbup.gif drinks_cheers.gif bet gaila kad man negalima kelti aukstai plauku verysad.gif
Atsakyti
Mano plaukai irgi ne iš trumpųjų, beveik iki pasturgalio.
bet labai norečiau štai tokios škuosenos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2007 03 11, 00:57)
Mano plaukai irgi ne iš trumpųjų, beveik iki pasturgalio.
bet labai norečiau štai tokios škuosenos
user posted image

labai idomiai atrodo g.gif . Kuodukas grazus, bet tos garbanos ant virsaus tai biski keistokai atrodo rolleyes.gif . O tu lygiai tokios pat nori?
Atsakyti