Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai. Tęsinys Nr.2

QUOTE(ANOUK @ 2009 02 13, 19:11)
o kur kaune buvai ? ir kainavo viskas? Jei pigiau nei vilniuje, o salint tai nemazai reiketu, tai gal labiau kaune apsimoka.

Pries metus mokejau po 120lt uz apgama,nzn pagal ka ten kainos, nes vienas tikrai didelis buvo kiti mazesni o visi kainavo vienodai g.gif dabar ten pat jau 200lt,
dar istyrimas ar nepiktybinis 120lt bet sakau nesuprantu pagal ka ten kainas skaiciuoja blink.gif bet patiko jog uz konsultacija nemokejau tik uz naikinima is pries naikinant pasako kiek kainuos tai gali ir maziau naikint jei brangu pasirodo ax.gif nieko blogo pasakyt negaliu as buvau savanoriuose grozio pasaulyje, bet dabar jauciu eiciau i kildos paziuret kaip ten rolleyes.gif
nes forumu esu perskaiciusi begale kiek zmoniu tiek nuomoniu doh.gif
o jei apgamas itarinas kad gali buti piktybinis tada eiciau i valstybine, nes ne rimtos del to man privacios , jie visi tik sako degink bile pinigus moki.
unsure.gif
bet zinoma ant veido tai tikrai nepuosia jei daug ir isvis pas mane labai daug apgamu tai as isvis ju nekenciu gun_bandana.gif bet kurioj kuno vietoj jie mane erzina
nu ir prirasiau cool.gif
Atsakyti
noriu pasalinti tris apgamelius: vienas visai mazas, kiti du truputi didesni, bet juos karts nuo karto uzkliudau
niekaip neissirenku tarp tryju kliniku: GK Klinika, lazerines chirurgijos ( beje ten vasario men 20%) ir Bloznelytes, kuriai dar nepasiskambinau ir kainu nezinau
man iskilo klausimas, pvz GK klinikoj kainos yra nuo 150 lt + konsultacija ir tyrimas 210lt, tai cia ta kaina 150lt uz viena apgama? jei tie apgamukai nedideli, tai gal jie kitaip skaiciuoja? g.gif

Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2009 02 14, 19:32)
noriu pasalinti tris apgamelius: vienas visai mazas, kiti du truputi didesni, bet juos karts nuo karto uzkliudau
niekaip neissirenku tarp tryju kliniku: GK Klinika, lazerines chirurgijos ( beje ten vasario men 20%) ir Bloznelytes, kuriai dar nepasiskambinau ir kainu nezinau
man iskilo klausimas, pvz GK klinikoj kainos yra nuo 150 lt  + konsultacija ir tyrimas 210lt, tai cia ta kaina 150lt uz viena apgama? jei tie apgamukai nedideli, tai gal jie kitaip skaiciuoja?  g.gif

lazerines chirusgijos tai cia kur? gal ciurlionio gat. kur ir as minejau? kaip tik irgi esu nusiziurejus? ar tikrai vasari 20 % nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 02 14, 21:37)
lazerines chirusgijos tai cia kur? gal ciurlionio gat. kur ir as minejau? kaip tik irgi esu nusiziurejus? ar tikrai vasari 20 % nuolaida?

ta pati
"Visą vasario mėnesį visoms konsultacijoms bei procedūroms* taikome 20% nuolaidą "
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2009 02 15, 14:11)
ta pati
"Visą vasario mėnesį visoms konsultacijoms bei procedūroms* taikome 20% nuolaidą "

oho! tai reikes paskubeti..idomu ar uzrasys taip greitai..gal eiles ten pas juos..siaip ar taip antradieni jau skambinsiu..
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 02 15, 23:28)
oho! tai reikes paskubeti..idomu ar uzrasys taip greitai..gal eiles ten pas juos..siaip ar taip antradieni jau skambinsiu..

po to parasyk kaip ten kas
nes as neissirenku kur eiti
o del nuolaidos jau vis tiek nespesiu si men
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2009 02 16, 11:57)
po to parasyk kaip ten kas
nes as neissirenku kur eiti
o del nuolaidos jau vis tiek nespesiu si men

kur cia tos nuolaidytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2009 02 19, 21:36)
kur cia tos nuolaidytes? 4u.gif

Va cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 20 vasario 2009 - 18:30
Aš nusiėmiau savo apgamą nuo veido pas daktarą Jazukevičių (Verkių klinika). Jei kam reikėtų, nerekomenduočiau. Man operavo, nes buvo kazkoks durnas randas. Bet susiuvo baisiau nei randus ant pilvo, kai darė tulžies operaciją. Jau praėjo metai, o randas raudonas, iškilęs, vis duria kažkas viduj... verysad.gif

Jau kelis kartus ėjau pakartotinai apžiūrai ir jis man įrodinėja, kad čia viskas ok, nors mano dermatogolė patvirtino, kad randas baisus.... verysad.gif

Tiesą pasakius, susidaro įspūdis, kad jam labiau rūpi dabar man prastumti naują procedūrą veidui nei sutvarkyti randą....
Atsakyti
QUOTE(martinuta @ 2009 02 25, 11:54)
Aš nusiėmiau savo apgamą nuo veido pas daktarą Jazukevičių (Verkių klinika). Jei kam reikėtų, nerekomenduočiau. Man operavo, nes buvo kazkoks durnas randas. Bet susiuvo baisiau nei randus ant pilvo, kai darė tulžies operaciją. Jau praėjo metai, o randas raudonas, iškilęs, vis duria kažkas viduj...  verysad.gif

Jau kelis kartus ėjau pakartotinai apžiūrai ir jis man įrodinėja, kad čia viskas ok, nors mano dermatogolė patvirtino, kad randas baisus....  verysad.gif

Tiesą pasakius, susidaro įspūdis, kad jam labiau rūpi dabar man prastumti naują procedūrą veidui nei sutvarkyti randą....

pabandyk kitur pasikonsultuoti, jei is to daktaro jokios naudos
Atsakyti
sakykit o kur pirmu kartu reiktu kreiptis i dermatologa ar chirurga kad istirtu tuos apgamus? as manau kad turetu ir valstybines istaigos tirti smile.gif as su privaciais dermatologais turejau skaudzios patirties sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 03 02, 11:59)
sakykit o kur pirmu kartu reiktu kreiptis i dermatologa ar chirurga kad istirtu tuos apgamus? as manau kad turetu ir valstybines istaigos tirti smile.gif as su privaciais dermatologais turejau skaudzios patirties sad.gif

Aš visų pirma ėjau pas odos gydytoją. Ji apžiūrėjo ir išrašė siuntimą pas plastikos chirurgą. Ten nuėmė apgamą lazeriu ir ištyrė. Nors mano apgamas toks nemažas buvo, bet nepiktybinis. Greitai ir neskausmingai, bei nekainavo thumbup.gif
Atsakyti