Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

[
Gal nelabai gerai matosi, bet pakritikuokit ir mano "kisenytes" projekta bo reikalai pajudejo, bet dar galeciau kai ka pakeist jei prireiktu ax.gif
[/quote]
man labai patiko tik kriauklę su kaitlente vietomis pakeisciau ir kad nebutu toks sunkumo jausmas siulau viena ar kelias pakabinamas spinteles daryti su stiklu sakau nes paciai praitą savaitę atvežė virtuvinį spalva panasi tad dabar galvoju kad galėjau suteikti virtuvei lengvumo nes tos kabancios spintelės atrodo sunkiai mano durelių spalva vadinasi balintas orleano ažuolas stalvirsis sandstein korpusas klevas ir kantuotė klevo ir vistiek tamsoka tad tiek iš asmeninės patirties
Papildyta:
[cia as apie mama projektą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 02 07, 18:05)
į visus šiuos klausimus galėtų atsakyti tik pats gamintojas (jei domins, parašysiu tel į AŽ). Kadangi baldai yra nestandartiniai, tai ir kainos - nestandartinės  mirksiukas.gif Individualios kiekvienam užsakovui. Na mėn. manau mažiausiai užtrunka, nes daromas užsakymas plokštėms ir pan. Surinkimas užima mažiausiai laiko.
Papildyta:

ne visai pas mane sujungta su svetaine.
įkelsiu nuotrauką user posted image
čia tai atrodė kovo mėn smile.gif Matosi virtuvės niša, o toliau svetainė. Tai kaip ir nelabai vientisoj erdvėj.
ir dabar
user posted image
Jei labai bijai ryškios spalvos, daryk akcentus. Man kaip tik atrodo, jei visur vien pastelinės spalvos, tai toks prisnūdimas gaunasi bendroj visumoj.
Oranžinė tikrai labai dera su ruda, žalia, pilka, smėlio spalva.

As labai noriu tos oranzines spalvos virtuvej, bet kaip padaryti, kad viskas gerai gautusi... jei as virtuve darysiu oranzine, o svetaine sakykim kokia smelio spalva, kur daryti ta spalvu sujungima, ar kaip pavadinti... Pas mus daugiau maziau vientisa erdve...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaileta: 08 vasario 2008 - 08:33
KAIP JAUI MINEJAU LABAI GRAZI VIRTUVE, noriu paklausti o apsvietima virtuveje patys sugalvojot ir suprojektavot?, be tu lenpuciu lubose ar dar yra daugiau lempuciu. (nuotraukoje nesimato).

as nesugalvoju kaip apsvietima suprojektuot, ypac sunku kaip nera dar jokiu baldu o pries gipsa dedant kur deti lemputes it.t. blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 08 vasario 2008 - 08:52
QUOTE(aitiii @ 2008 02 08, 09:51)
KAIP JAUI MINEJAU LABAI GRAZI VIRTUVE, noriu paklausti o apsvietima virtuveje patys sugalvojot ir suprojektavot?, be tu lenpuciu lubose ar dar yra daugiau lempuciu. (nuotraukoje nesimato).

as nesugalvoju kaip apsvietima suprojektuot, ypac sunku kaip nera dar jokiu baldu o pries gipsa dedant kur deti lemputes it.t. blush2.gif  g.gif

Pas mane ta pati problema doh.gif As tai manau, kad reikia imontuojmas galogenines daryti g.gif
Atsakyti
tai taip imontuojamus, bet sudestyti kaip juos ir kurioje vietoje, kokius atstumu ir.t.t.. o ypac nesumastau kur, kap nera baldu , ax.gif o dar net neisivaizduoju kur stoves virykle, kriaukle blush2.gif doh.gif reikia sumastyti jau kabinant gipsa g.gif doh.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 02 08, 01:11)
tavo virtuve man labai grazi thumbup.gif o ten tarp saldytuvo ir kaitlentes ranksluostine arba kargo krepsys?(jis apie 30cm?)ar praktiskas ir reikalingas daiktas g.gif

tarp orkaitės ir kaitlentės yra kargas - prieskoniams, aliejui ir pan. o prie kriauklės yra rankšluostinė. Ir viena ir kita man praktiška. Nepatinka, kai rankšluoščiai matosi virtuvėje sukabinėti. Jei būtų buvusi didesnė virtuvė daryčiau dar ir spintas kargo tipo. Žiauriai patogu - ištrauki viską ir išsiimi, ko reikia, o dabar jei daiktas padėtas giliai, pirma - atkraustai, paskui vėl sudedi, o kai reikia vėl grąžinti daiktą ir vėl vadžios iš pradžių... Na bet kadangi yra kaip yra ir kiek yra rolleyes.gif , tai sėdžiu ant žemės ir nesvaigstu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaileta @ 2008 02 08, 08:28)
As labai noriu tos oranzines spalvos virtuvej, bet kaip padaryti, kad viskas gerai gautusi... jei as virtuve darysiu oranzine, o svetaine sakykim kokia smelio spalva, kur daryti ta spalvu sujungima, ar kaip pavadinti... Pas mus daugiau maziau vientisa erdve...

4u.gif jei nėra jokių kampų, sienų atskitriančių erdvę, aš spalvas skirčiau ties ta vieta, kur baigsis baldai. Smėlio spalva su oranžine nesipjaus tikrai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 02 08, 08:51)

as nesugalvoju kaip apsvietima suprojektuot, ypac sunku kaip nera dar jokiu baldu o pries gipsa dedant kur deti lemputes it.t. blush2.gif  g.gif

na viską apksritai darė mano vyras ir pirmą kartą. Tai sakyčiau super gavosi smile.gif O kiek sutaupėm, nes ir plytelės (seinos, grindys) ir gipsas, ir apšvietimas ir dažymas doh.gif doh.gif
Apšvietimas yra visas, kas matosi nuotraukoje. Dėtos 5 lemputės halogeninės maždaug kas 50-60 cm. dabar neatsimenu ax.gif
Sugalvojimas toks ir buvo - suprojektavo baldus ir tada žiūrėjom maždaug, kur kokia lemputė tikslinga. Ir manau, visai gerai gavosi. Nes šviesos užtenka. Retai kada degu visas 5 iš karto, dažniausiai 3, kartais - 2.
Pasitarėm su stalium, kuris baldus darė, kokio pločio reikia gipso, ties kuria vieta skyles daryti, kad nešviestų į pakaušį, o ten kur reikia. Va taip ir padarėm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 02 08, 13:05)
tai taip imontuojamus, bet sudestyti  kaip juos ir kurioje vietoje, kokius atstumu ir.t.t.. o ypac nesumastau kur, kap nera baldu ,  ax.gif  o dar net neisivaizduoju kur stoves virykle, kriaukle blush2.gif  doh.gif reikia sumastyti jau kabinant gipsa g.gif  doh.gif

verysad.gif

Gipsą kabinant nebūtinai jau turi žinoti, kur tiksliai bus visos skylės. Svarbu tik laidus išvedžioti po gipsu. Baldų nereikia, užtenka projekto, brėžinio, kad pasidarytum apšvietimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 02 08, 15:25)
tarp orkaitės ir kaitlentės yra kargas - prieskoniams, aliejui ir pan. o prie kriauklės yra rankšluostinė. Ir viena ir kita man praktiška. Nepatinka, kai rankšluoščiai matosi virtuvėje sukabinėti. Jei būtų buvusi didesnė virtuvė daryčiau dar ir spintas kargo tipo. Žiauriai patogu - ištrauki viską ir išsiimi, ko reikia, o dabar jei daiktas padėtas giliai, pirma - atkraustai, paskui vėl sudedi, o kai reikia vėl grąžinti daiktą ir vėl vadžios iš pradžių... Na bet kadangi yra kaip yra ir kiek yra  rolleyes.gif , tai sėdžiu ant žemės ir nesvaigstu... smile.gif
Papildyta:

4u.gif jei nėra jokių kampų, sienų atskitriančių erdvę, aš spalvas skirčiau ties ta vieta, kur baigsis baldai. Smėlio spalva su oranžine nesipjaus tikrai wink.gif
Papildyta:

na viską apksritai darė mano vyras ir pirmą kartą. Tai sakyčiau super gavosi smile.gif O kiek sutaupėm, nes ir plytelės (seinos, grindys) ir gipsas, ir apšvietimas ir dažymas  doh.gif  doh.gif
Apšvietimas yra visas, kas matosi nuotraukoje. Dėtos 5 lemputės halogeninės maždaug kas 50-60 cm. dabar neatsimenu  ax.gif
Sugalvojimas toks ir buvo - suprojektavo baldus ir tada žiūrėjom maždaug, kur kokia lemputė tikslinga. Ir manau, visai gerai gavosi. Nes šviesos užtenka. Retai kada degu visas 5 iš karto, dažniausiai 3, kartais - 2.
Pasitarėm su stalium, kuris baldus darė, kokio pločio reikia gipso, ties kuria vieta skyles daryti, kad nešviestų į pakaušį, o ten kur reikia. Va taip ir padarėm smile.gif
Papildyta:

Gipsą kabinant nebūtinai jau turi žinoti, kur tiksliai bus visos skylės. Svarbu tik laidus išvedžioti po gipsu. Baldų nereikia, užtenka projekto, brėžinio, kad pasidarytum apšvietimą  mirksiukas.gif

aciuks.gif labai labai aciu, nuraminai, kaip gerai kad yra vis tu kurie jau visa tai isgyvene.
Papildyta:
vasarė o kiek kvadratu tavo virtuve. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 08, 13:37)
aciuks.gif labai labai aciu, nuraminai, kaip gerai kad yra vis tu kurie jau visa tai isgyvene.
Papildyta:
vasarė o kiek kvadratu tavo virtuve.  ax.gif

Smagu papasakoti, o dar smagiau, jei tai - kam nors naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
mantai labai naudinga nes as nelabai dar susigaudau kaip reikes padaryti ta virtuve. daug ziniu truksta lotuliukas.gif ir daug galvoje klaustuku. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 02 08, 14:25)
Gipsą kabinant nebūtinai jau turi žinoti, kur tiksliai bus visos skylės. Svarbu tik laidus išvedžioti po gipsu. Baldų nereikia, užtenka projekto, brėžinio, kad pasidarytum apšvietimą  mirksiukas.gif

Va cia ir nesutinku tongue.gif Gipsas juk tvirtinamas profiliais prie lubu ir jei pritvirtinsi, o paskui sugalvosi, kad butent toj vietoj kur jis eina, turi but sviestuvas. Juk toj vietoj skyles neispjausi. Bent jau man meistrai liepe pries dedant gipsa jiems nubraizyt kur bus sviestuvai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 08, 13:37)

vasarė o kiek kvadratu tavo virtuve.  ax.gif

5,66 berods smile.gif
Atsakyti
Del saldytuvu as galiu pakonsultuoti blush2.gif
Jei yra montuojamas, tai aisku yra montavimo schema ir ten nurodytos vietos tam saldytuvo "kvepavimui". o jei nemontuojamas tai priklausomai nuo to per kur jis kvepuoja. Dazniausiai yra tokie kur ant nugareles yra groteles, tai tada reiktu palikt virsuj tarpa tarp saldytuvo ir virsutines spinteles (na tiesiai virs saldytuvo). Aisku kuo didesnis tarpas tuo saldytuvui geriau, bet... lotuliukas.gif
Taip pat yra saldytuvai kurie kvepuoja per sonu (no frostai (beserksniai) ir beveik visi samsungai. bent jau kokius iki siol gamino. gal kokie nauji jau yra). Tai tiems turi buti sonai kuo laisvesni. Ju negalima pilnai uzstatyti. Virsuj pas juos gali jokio tarpo nebuti. Pas mane kaip tik toks ir yra, bet as nusizengiu vistiek lotuliukas.gif Na aklinai as neuzdengiau tu sonu, taciau is vienos puses siena, o is kitos spintutes. Ir laisvos vietos tik 60 cm tarp tu spintuciu. Butent del saldytuvo nedejau to didelio kargo kurio labai norejau. Nes... Saldytuvas nenumirs iskart jei taip padarytumet, taciau esme tame, kad uzdaroj erdvej jam atiduodant siluma bus visada labai silta. Ar pastebejot, kad vasara saldytuvo kompresorius veikia dazniau? Kadangi aplinka silta, tai ir vidu reik saldyt dazniau. Tai va - uzdarius ji jam bus pastovi vasara ir saldytuvas nugyvens savo gyvenima per trumpesni laika.
Nu atrodo aiskiai surasiau lotuliukas.gif
Atsakyti