QUOTE(saule** @ 2008 02 08, 01:11)
tavo virtuve man labai grazi

o ten tarp saldytuvo ir kaitlentes ranksluostine arba kargo krepsys?(jis apie 30cm?)ar praktiskas ir reikalingas daiktas
tarp orkaitės ir kaitlentės yra kargas - prieskoniams, aliejui ir pan. o prie kriauklės yra rankšluostinė. Ir viena ir kita man praktiška. Nepatinka, kai rankšluoščiai matosi virtuvėje sukabinėti. Jei būtų buvusi didesnė virtuvė daryčiau dar ir spintas kargo tipo. Žiauriai patogu - ištrauki viską ir išsiimi, ko reikia, o dabar jei daiktas padėtas giliai, pirma - atkraustai, paskui vėl sudedi, o kai reikia vėl grąžinti daiktą ir vėl vadžios iš pradžių... Na bet kadangi yra kaip yra ir kiek yra

, tai sėdžiu ant žemės ir nesvaigstu...
Papildyta:
QUOTE(vaileta @ 2008 02 08, 08:28)
As labai noriu tos oranzines spalvos virtuvej, bet kaip padaryti, kad viskas gerai gautusi... jei as virtuve darysiu oranzine, o svetaine sakykim kokia smelio spalva, kur daryti ta spalvu sujungima, ar kaip pavadinti... Pas mus daugiau maziau vientisa erdve...

jei nėra jokių kampų, sienų atskitriančių erdvę, aš spalvas skirčiau ties ta vieta, kur baigsis baldai. Smėlio spalva su oranžine nesipjaus tikrai
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 02 08, 08:51)
KAIP JAUI MINEJAU LABAI GRAZI VIRTUVE, noriu paklausti o apsvietima virtuveje patys sugalvojot ir suprojektavot?, be tu lenpuciu lubose ar dar yra daugiau lempuciu. (nuotraukoje nesimato).
as nesugalvoju kaip apsvietima suprojektuot, ypac sunku kaip nera dar jokiu baldu o pries gipsa dedant kur deti lemputes it.t.
na viską apksritai darė mano vyras ir pirmą kartą. Tai sakyčiau super gavosi

O kiek sutaupėm, nes ir plytelės (seinos, grindys) ir gipsas, ir apšvietimas ir dažymas
Apšvietimas yra visas, kas matosi nuotraukoje. Dėtos 5 lemputės halogeninės maždaug kas 50-60 cm. dabar neatsimenu
Sugalvojimas toks ir buvo - suprojektavo baldus ir tada žiūrėjom maždaug, kur kokia lemputė tikslinga. Ir manau, visai gerai gavosi. Nes šviesos užtenka. Retai kada degu visas 5 iš karto, dažniausiai 3, kartais - 2.
Pasitarėm su stalium, kuris baldus darė, kokio pločio reikia gipso, ties kuria vieta skyles daryti, kad nešviestų į pakaušį, o ten kur reikia. Va taip ir padarėm
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 02 08, 13:05)
Gipsą kabinant nebūtinai jau turi žinoti, kur tiksliai bus visos skylės. Svarbu tik laidus išvedžioti po gipsu. Baldų nereikia, užtenka projekto, brėžinio, kad pasidarytum apšvietimą