Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Giedriene @ 2008 02 08, 15:33)
Laba, 4u.gif

Jau nuo seniau,kai tik pradėjau domėtis virtuve skaičiau ne vieną kartą  g.gif lygtais doh.gif ,kad už indaplovės negali būti ,nei jos rozetės,nei visų padavimo ir išbėgimo vamzdžių unsure.gif
Na kai elektrą vedžiojo ir santechniką virtuvė buvo suprojektuota,bet kadangi taip greit kaip norėčiau niekas nevyksta,permasčiau,kad reitų indaplovę pastumt per 60 cm,bet tiesiai u= jos gaunasi visi vamzdžiai ir elektra  doh.gif Taigi reiškias aš jos ten negaliu statyt????? g.gif

Patvirtinkit arba paneikit mano dvejones  mirksiukas.gif

Nenoriu liūdinti, bet pačiai teko perkelti rozetę. Vamzdžiai, ačiū Dievui, buvo ir taip kitoje vietoje.
Atsakyti
Vasare, pas tave labai grazus gartraukis 4u.gif ... Gal gali isduoti kokios firmos ir kur pirkai, ar tyliai dirba?
Gal turit ideju... Kaip man susiprojektuoti virtuves virsu? Pas mane yra langas sakykim tokioj vietoj kaip pas tave, vasare, gartraukis... prie pat lago spinteliu nesinori daryti, nes ir per langa matysis ir sviesos uzstos... O jei as pasidarysiu spinteles po desine ant tos iki tos sienos kur langas ir iki lango paliksiu laisva vieta, bet kaip man reiks ten ka pasiekti, jei apacioj darysiu spinteles ne staciu kampu, lygiai kaip pas tave? Sunku nupasakoti... blush2.gif bet gal supratot... zodziu neturiu ideju kaip suprojektuoti kampa... Gal ka pasiulysit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 08, 15:37)
Vasare, pas tave labai grazus gartraukis  4u.gif ... Gal gali isduoti kokios firmos ir kur pirkai, ar tyliai dirba?
Gal turit ideju... Kaip man susiprojektuoti virtuves virsu? Pas mane yra langas sakykim tokioj vietoj kaip pas tave, vasare, gartraukis... prie pat lago spinteliu nesinori daryti, nes ir per langa matysis ir sviesos uzstos... O jei as pasidarysiu spinteles po desine ant tos iki tos sienos kur langas ir iki lango paliksiu laisva vieta, bet kaip man reiks ten ka pasiekti, jei apacioj darysiu spinteles ne staciu kampu, lygiai kaip pas tave? Sunku nupasakoti...  blush2.gif bet gal supratot... zodziu neturiu ideju kaip suprojektuoti kampa... Gal ka pasiulysit...  4u.gif

gartraukis
visi tokio tipo gartraukiai dirba gana tyliai, nes jų variklis yra ne plačioje dalyje o kamine. Taip aiškino konsultantas smile.gif
O iš patirties, jei 1 lygis, tai beveik nesigirdi, 2 girdisi, bet neerzina, 3 jaučiasi visapusiškai, kad įjungtas gartraukis smile.gif 3 lygį naudoju retai, nes kol kas pakanka pirmų dviejų. Tikrai gerai traukia.
Atsakyti
Mergaites, kas turit va sitokio tipo dujinius pavirsius (i firma nekreipkit demesio - tiesiog paemiau pirma pasitaikiusi pavyzdi):http://www.eurobuitis.lt/index.php?id=137&pid=536
Pasakykit, ar patogu toki pavirsiu valyt? g.gif Man tokie pavirsiai daug grazesni uz tuos, kurie su grotelemis, bet groteles valant nuemei ir lengvai nuvalei, o situos tai turi kiekviena atskirai aplink apvalyt, ir tai turbut nera labai patogu? O gal jie valosi kaip nors kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 02 06, 23:22)
Skaitinėjau ilgokai temeles apie virtuvės baldus. Nutariau įkelti savo  ax.gif
Žiūrėkit, komentuokit. Iš savo pusės galiu pasakyti, kad jokių nusiskundimų, trūkumų ar dar kokių kitų minusų per 3 mėn. neradau. Virtuvės niša yra 3,17x1,78 m. Vietos atrodo nefontanai, bet kol kas viskam man jos per akis.
user posted image
user posted image

P.S. čia dar plintusai nesudėti ir kai ką dar reikia pakoreguoti, todėl ir juostos lipnios dar ne visur nuplėštos

Grazu wub.gif O kokie tos kampines spinteles ismatavimai? Nes tokia nemaza ji atrodo, nes panasus isplanavimas ir pas mus 4u.gif

As pati jau visa menesi neuzsisakau virtuves, tai kaina kosmine, tai baldininkas nepatinka, tai siaip dingsta doh.gif Tikriausiai esubaisiai isranki,bettai ka man dabar daryt doh.gif Remontai i pabaiga,o baldai neuzsakyti blush2.gif Tuo labiau, kad uzsakinejam labai daug baldu ax.gif
Galkas Vilniaus meistru kontaktu turit? Esat kokybe patenkintos ir, kad gaminimo terminai nebutu kosminiai rolleyes.gif Daug jauciu noriu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas1: 08 vasario 2008 - 17:47
mes tai ne vilniuuj uzsakinejam, radom 100 km nuo vilniaus kaimeli garazininkus, galvojau is pradziu nieko jie ten nemoka, ploksciu graziu netures, bet kai nuvaziavom - apstulbusi likau, dave didziuli maisa ploksciu - rinkis, vyras juokesi is manes biggrin.gif kainos pas juo nuo 800 lt uz begini metra, aisku cia pradedant nuo pigiausiu medziagu ir tt. Viska jie naudoja - ir bluma ir ko tik nori smile.gif nuotraukas ju virtuviu maciau - tokios pat kaip kitur. Ziuresim kaip mums padarys, sake per pora savaiciu max bus baldai.. Bet iki tol mes matyt remonto dar nebaigsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 02 08, 19:04)
mes tai ne vilniuuj uzsakinejam, radom 100 km nuo vilniaus kaimeli garazininkus, galvojau is pradziu nieko jie ten nemoka, ploksciu graziu netures, bet kai nuvaziavom - apstulbusi likau, dave didziuli maisa ploksciu - rinkis, vyras juokesi is manes  biggrin.gif  kainos pas juo nuo 800 lt uz begini metra, aisku cia pradedant nuo pigiausiu medziagu ir tt. Viska jie naudoja - ir bluma ir ko tik nori  smile.gif  nuotraukas ju virtuviu maciau - tokios pat kaip kitur. Ziuresim kaip mums padarys, sake per pora savaiciu max bus baldai.. Bet iki tol mes matyt remonto dar nebaigsim  biggrin.gif

Okaiptokiu atvejusu ismatavimu, atvezimu, pastatymu? Tada sitoje vietojekain kyla? Ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna999 @ 2008 02 07, 16:21)
gal galit dar patart kokia spalva(plyteliu,stalvirsio) tiktu prie zalios virtuves,butent tokios zalios noriu,tik aisku ne ryskios,is ramesniu mirksiukas.gif jau rase kad ruda,o dar? g.gif

Dramblio kaulo, balkšvos, pilkšvos, žodžiu, visos šviesios.

mama2004, pas mus tokios pat virtuvės mirksiukas.gif Toje vietoje, kur dabar suprojektuotas šaldytuvas, buvo įėjimas į virtuvę, ar ne? Mes šaldytuvą dėsim į įėjimo nišą, o virš jos - pakabinamą spintelę (kaip ir jūsų projekte); taip sutaupysim kvadratūros, kurios ne prūdai tokioje kišenytėje lotuliukas.gif O kai kurių pakabinamų spintelių dureles žadu daryti iš stiklo, kad nebūtų "per sunku". Bijau, kad wenge labai užtamsins tokią mažytę patalpą. Tik kol kas nesugalvojau ką daryti šalia gartraukio (jo norėčiau neįmontuojamo); galvoju gal dėti atviras lentynėles, o ant jų pintus krepšelius g.gif Žodžiu, dar bus ką pamąstyti doh.gif

Vasare , gal galima meistrų kontaktus į AŽ. Ačiū aciuks.gif Beje, graži virtuvytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 02 08, 17:28)
Grazu wub.gif O kokie tos kampines spinteles ismatavimai? Nes tokia nemaza ji atrodo, nes panasus isplanavimas ir pas mus 4u.gif

As pati jau visa menesi neuzsisakau virtuves, tai kaina kosmine, tai baldininkas nepatinka, tai siaip dingsta doh.gif Tikriausiai esubaisiai isranki,bettai ka man dabar daryt doh.gif Remontai i pabaiga,o baldai neuzsakyti blush2.gif Tuo labiau, kad uzsakinejam labai daug baldu ax.gif
Galkas Vilniaus meistru kontaktu turit? Esat kokybe patenkintos ir, kad gaminimo terminai nebutu kosminiai rolleyes.gif Daug jauciu noriu cool.gif

atsakiau į AŽ smile.gif
dėl terminų tai jau buvau minėjusi anksčiau, kad užtrunka tik dėl medžiagų pristatymo. Pats virtuvės surinkimas yra nulis sveikų.
Dėl dviejų savaičių drįsčiau abejoti ar tikrai yra tada užimtumas ir iš kur iš tikro vežamos medžiagos smile.gif Čia mano pasvarstymai ax.gif
Papildyta:
Beje, vilnietėms gal bus aktualu, kas domėjosi, ar ketina domėntis mano virtuvės gamintojo kontaktais.
Rytoj jis planuoja būti Vilniuje.Jei turit skubių planų, visai patogu, manau, būtų susiskambinti. Čia tik šiaip ax.gif , kad greičiau viskas vyktų Jums ir nesitemptų laikas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Diax @ 2008 02 08, 22:17)
Vasare  , gal galima meistrų kontaktus į AŽ. Ačiū aciuks.gif Beje, graži virtuvytė  thumbup.gif

Ačiū už pagyrimus 4u.gif
kontaktus parašiau AŽ.
Sėkmės

Lauksim rezultatų drinks_cheers.gif

dar šiek tiek info:
daro ir tokias
user posted image
user posted image
user posted image

Užsakymas buvo Vilniuje mirksiukas.gif
dar turi kleintų ir tarp TV žvaigždžių, pvz. TV3 orų berniukas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 08 vasario 2008 - 23:08
QUOTE(vasarė @ 2008 02 07, 22:29)

Grazi,jauki virtuve. thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Dar nenuluptas saldytuvas ir neideta mikrobangine virs orkaites.
Jusu teismui...
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 02 09, 00:28)
user posted image
Dar nenuluptas saldytuvas ir neideta mikrobangine virs orkaites.
Jusu teismui...

labai maza nuotraukyte, nieko nesimato unsure.gif
Atsakyti