QUOTE(dute_a @ 2008 02 10, 22:33)
aciu, vadinasi sitos atkrenta

o jei deciau sviesias plyteles, kremines, ir uzglaistyciau tamsiai(kad nesvarumai tarpeliuose maziau matytusi) kazin ar graziai atrodytu
man gražu
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 02 11, 13:16)
Normalūs meistrai atvažiuoja į vietą, išsimatuoja, išklauso lūkesčius, pataria, bet neperša savo nuomonės, tik pasako, kaip gražu, patogu galėtų būti, bet palieka pasirinkimą klientui. Tada pasako, kada atsiųs pabarižytą projaketą, suderinat galutinai ar viskas tinka, medžiagas, sumokat avansą ir pirmyn...
Laukti svajonių vietuvės
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2008 02 11, 13:21)
na kaip smagu vis paziurinet graziu nuotraukyciu virtuvyciu musu virtuvukas tik kovo gale bus pagamintas o technika jau uzsisakem ir nutiko toks nemalonus nutikimas su spalvom, gavom saldytuva balta o gartrauki sidabrini, siaip mes cia patys kalti kad taip uzsakem saldytuvo nuotrauka buvo sidabrine, taciau aprasyme parasyta kad balta, o mes aprasyme neziurejom sprendem pagal foto ir skaitem tik technine info, nu zodziu

reziume: saldytuva pasiliksime tikriausiai o gartrauki sidabrini norime parduoti, ardo puslapyje ir nori ir turi jis kainuoja 469, mes norime 350, jei kam idomu parasykit, tik norim parduot labai greit kad balta galetume isigyti , jis neimontuojamas , visai naujas su garantijom ir tt
jei matei mano nuotraukas virtuvės, tai mano šaldytuvas buvo šviesiai sidabrinis. vyras truputį pašiausė paviršių su smulkiu švitriniu ir nupurškė automobiliniais dažais, kur paprasčiausiuose Senukuose pardavinėja, dureles ir vsio. Jokių problemų ir gražiai atrodo ir spalvos tokios nelabai kur rasi