Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 02 10, 20:40)
tai vat zinok ir nezinau dabar unsure.gif  mb sako kad nera gerai doh.gif
o kas sake tau kad negalima?

baldininkai 4u.gif . visgi ten visi katilo vamzdziai eina, plius nuo orkaites karstis kils. ir apskritai pats katilas is apacios negali buti aklinai uzdarytas, turi but groteles, kad katilas "kvepuotu".
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 10, 18:25)
pas mus po dujiniu katilu bus orkaite unsure.gif  reik pas vyra paklausti ar galima, jis pas mane santechnikas, paklausiu ir del mikrobanges mirksiukas.gif

dute_a, galvoju, kad kazin ar santechnikai tai zinos? unsure.gif g.gif Cia turbut dujininku reiktu klaust? g.gif Blyn, jau taip paciai patiko ta vieta, kuria numaciau mikrobangei, o dabar atrodo, kad virs jos vis tiek teks duju katila det, nes kitur duju katilo kabint nebegalim... verysad.gif Nepatinka man, kad is viso virtuvinio gausis beveik vien imontuojama technika...tai tos vietos daiktams susidet visai nebedaug bus, o is paziurejimo atrodo, kad didele virtuve... g.gif

QUOTE(jovana @ 2008 02 10, 18:37)
biggrin.gif
Pamatuosiu  4u.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Jovana, negali didesnes foto ikelt? bigsmile.gif grazi virtuvyte, tik sunku viska iziuret 4u.gif . o kaip tos rankeneles? ar patogios jos? as pati tokiu noriu, nu man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 02 10, 20:33)
dute_a, galvoju, kad kazin ar santechnikai tai zinos? unsure.gif  g.gif Cia turbut dujininku reiktu klaust? g.gif Blyn, jau taip paciai patiko ta vieta, kuria numaciau mikrobangei, o dabar atrodo, kad virs jos vis tiek teks duju katila det, nes kitur duju katilo kabint nebegalim... verysad.gif Nepatinka man, kad is viso virtuvinio gausis beveik vien imontuojama technika...tai tos vietos daiktams susidet visai nebedaug bus, o is paziurejimo atrodo, kad didele virtuve... g.gif
Labai aciu 4u.gif

taigi nedesim mes ten orkaites doh.gif del viso pikto, bet desim mikrobange, kadangi ji bus neimontuojama, o ir joje tik sildysim maista ir ji pas mus nekaista, tai nieko blogo nenutiks manau g.gif
Atsakyti
O mes sugalvojom, kad visytik keisim ir sienu plyteles (zadejom palikt tas pacias tik tarpus perglaistyt. Vistik remontas tik pries 1.5 metu darytas lotuliukas.gif ), bet siandien senukuose pamatem labai grazias plyteles ir sugalvojom vistik pakeisti. Paskaiciavom ir gavos, kad dar uz plyteles 500 lt paklosim blink.gif Guodziames nors tuo, kad bus ilgam sikart ...tikiuosi doh.gif Tik bijau, kad nebutu mirgu margu ta mano virtuve tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 02 10, 20:35)
Jovana, negali didesnes foto ikelt? bigsmile.gif grazi virtuvyte, tik sunku viska iziuret  4u.gif . o kaip tos rankeneles? ar patogios jos? as pati tokiu noriu, nu man labai grazu  wub.gif

Ikelsiu, bet ryt, jau sian nepaslenku... karsta.gif
Rankeneles ilganagems gal nebus patogios, man kol kas nieko.. retkarciais nuosavus nagus uzsiauginu.. dar nekliuva..
Atsakyti
o mes dar niekaip plyteliu neisirenkam doh.gif kas turit tokias kaip veidrodines ar labai slidu? bijau kad mazius griuvines paskui unsure.gif dar vienas tokias siurkscias nusiziurejau bet galvoju kad gali sunkiai valytis g.gif papasakokit kas kokias turit, kaip naudojasi kaip valosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 10, 21:08)
dar vienas tokias siurkscias nusiziurejau bet galvoju kad gali sunkiai valytis g.gif  papasakokit kas kokias turit, kaip naudojasi kaip valosi rolleyes.gif

aga, teko susidurt, nemažai teko pabrūžuot, kad išplautum schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 02 10, 22:21)
aga, teko susidurt, nemažai teko pabrūžuot, kad išplautum  schmoll.gif

aciu, vadinasi sitos atkrenta rolleyes.gif o jei deciau sviesias plyteles, kremines, ir uzglaistyciau tamsiai(kad nesvarumai tarpeliuose maziau matytusi) kazin ar graziai atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 10, 23:33)
aciu, vadinasi sitos atkrenta rolleyes.gif  o jei deciau sviesias plyteles, kremines, ir uzglaistyciau tamsiai(kad nesvarumai tarpeliuose maziau matytusi) kazin ar graziai atrodytu g.gif

Graziai atrodys. Nes nors ir kiekviena diena plauk tuos tarpelius vis vien patamses. Pas mus nors glastas ne visiskai tamsus ir po virtuve vaikstome tik du menesius, bet vargstu as su tais tarpeliais. Kai kur taip ir nenusiplove ir nenusigramde, patamsejo. Ir niekaip negaliu suprasti kas ir ka ten papylste.
Padariau isvada, kad geriau is karto buciau tamsu glaista pasirinkus.
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 10, 21:08)
kas turit tokias kaip veidrodines ar labai slidu? bijau kad mazius griuvines paskui unsure.gif :

schmoll.gif nesublūdik tik.. schmoll.gif vaikas su kojinėm slidinės..o jei nors kiek šlapia bus tai visi išsiteisit schmoll.gif nueik megoj pasivaikščiot per tokias doh.gif koks protingas ten jas sugalvojo sudėt fool.gif

QUOTE(skarinka @ 2008 02 10, 23:58)
Padariau isvada, kad geriau is karto buciau tamsu glaista pasirinkus.

drinks_cheers.gif
ir geriau tuos tarpelius daryt kuo mažesnius.. kaip ten aiškina kad kuo didesnės plytkos tuo reikalingi didesni tarpai doh.gif nesamonė.. daba name va jau ri virtuvėj dėjom.. ir vonioj.. plytkos nemažos i tarpus dariau laaabai mažus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 vasario 2008 - 08:12
karsta.gif oi merginos vargstu ieskodama kas virtuves baldus padarytu, taip bijau apsirikti blush2.gif g.gif o kaip jus rinkotes per pazistamus g.gif ar pacios radote geriausius g.gif rolleyes.gif
Atsakyti