QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 12, 16:26)

Oi geras. O kodel man uzsifiksavo, kad jo virsus negrazus, dar kazkaip nusistebejau - juk neimontuojamas

Nu reiks ispakuot kuria diena
Tiesa, o ka, jo kaminas toks trumpas?

Ai, bendrai pas mane lubos pakabinamos, tai gal uzteks
na, ten, specifikacijose, gana keistai parasyta- maximalus kamino aukstis- 1080mm (1m 8cm), o minimalus- 696mm(69,9cm) (ten, lyg tai maciau pakuotej, tokia pratesimo ,,rankove" yra), tai gali daugmaz pasiskaiciuoti.Man lyg tai reiketu 1,20 cm(nes lubu pakabinamu nedarysim), tai, vadinasi, neuzteks:)
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2008 02 12, 16:46)
Ne nu panos as jusu nesuprantu. As irgi kalbu apie savo virtuve kuria turiu jau keturi metai ir grindis ir vonia. Reikalas spiria, kad kraustomes i naujus namus, tai vel sedziu cia forume. Ismeti patarima, o jauciusi kaip skeriu puolama. Kam jus ju prasot, jei i juos isiklausyt net nenorit. Visu pirma delfina reik naudot kaip priklauso. Uztepti maziausiai tris sluoksnius - juvelyrinis darbas bet vertas pastangu. Syki metuose, gerai issveitus patartina atnaujinti, ir pusei metu pamirsti. As turiu sviesius tarpus visur ir jais netasidziaugiu. Aisku tai nera pasirinkimas, kuri padarius gali uzsimirsti pastangu ideti reikia, bet ne tai kad oi tik nedekit, bus baisu. Nei vienas tarpelis neatrodo kitaip, nei uzspakliavus pradzioje. Grindu tarpeliai platus 4mm. Bet sakau, delfinu pertepu butinai syki metuose.
o kas puola?

As nepuolu:) Ir niekas nepuola. Imk baliona
O balti tarpeliai - man vis tiek yra mano klaida. Brt tu cia- ne prie ko.imk dar baliona