Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(SoJa @ 2008 02 12, 17:50)
Jeigu mano atmintis dar ne visai šlubuoja tai tas Delfinas apie 10 -15 Lt. kainuoja ir yra lenkų firmos Atlas produktas.
Pabandykite Senukų puslapyje per paiešką, manau, kad rasite visą info.

Įvedžiau(,,Senukų" paieškoj) žodį ,,delfin"(nes, jei sakai, kad lenkų, taigi nebus ,, delfinAS" hihihi.gif ), tai rado tik tualetų valiklį už 4 Lt, užuolaidas, dėlionę ir dar kažką... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 02 12, 15:33)
tikrai taip, delfinas s...po poros savaiciu vel viskas buvo kaip ir jo neuzdejus...del to dar karta sakau tikrai nuosirdziai- NEDARYKITE GRINDIMS SVIESIU TARPELIU, na kodel manes nieks neklauso cray.gif biggrin.gif juk tik patirti noriu perduoti wink.gif

Kai prieš 3m. dėjom BALTUS tarpelius nežinojau šio forumo ir niekas iš šalies nepatarė.O dabar turiu vargelį gerą doh.gif
Pas mus vonioje jie, gerai dar , kad ve virtuvėje.
Bet dabar išgirdau apie tą delfina, reiks butinai paieškoti.

QUOTE(mama2004 @ 2008 02 12, 16:14)
O mes virtuvej gremsim  lotuliukas.gif Durniai bqaltus tarpus padarem. Dar pries tevus sakojomes kai atkalbet norejo  lotuliukas.gif Tai is senosios virtuves ir liks tik grindu plyteles, tapetai virs spintuciu, saldytuvas ir gartraukis. O remontas darytas ir nauja technika supirkta tik pries nepilnus 2 metus  lotuliukas.gif Cia mes sutaupyt bandem  doh.gif

Aš taip pat mąstau, kad gal reikėtų gremžti juos laukan ir tepti kita spalva, bet kaži kaip jis gremšis g.gif
Aš porą kartų tuos tarpelius iš nevilties ACE balinau.Pasidariau tirpaliuką ir su dantų šepetėliu vissus sąžiningai perėjau.Efektėlis buvo, bet gaila, kad laikinas.O dažnai su tuo ACE nesinor, sakau, dar pakenks plytelėm.

QUOTE(lietutis @ 2008 02 12, 16:46)
Ne nu panos as jusu nesuprantu. As irgi kalbu apie savo virtuve kuria turiu jau keturi metai ir grindis ir vonia. Reikalas spiria, kad kraustomes i naujus namus, tai vel sedziu cia forume. Ismeti patarima, o jauciusi kaip skeriu puolama. Kam jus ju prasot, jei i juos isiklausyt net nenorit. Visu pirma delfina reik naudot kaip priklauso. Uztepti maziausiai tris sluoksnius - juvelyrinis darbas bet vertas pastangu. Syki metuose, gerai issveitus patartina atnaujinti, ir pusei metu pamirsti. As turiu sviesius tarpus visur ir jais netasidziaugiu. Aisku tai nera pasirinkimas, kuri padarius gali uzsimirsti pastangu ideti reikia, bet ne tai kad oi tik nedekit, bus baisu. Nei vienas tarpelis neatrodo kitaip, nei uzspakliavus pradzioje. Grindu tarpeliai platus 4mm. Bet sakau, delfinu pertepu butinai syki metuose.

Kad gražu tai gražu, bet jei reikia tiek laiko praleisti jų priežiūrai, tada- ne schmoll.gif
Atsakyti
biggrin.gif na jus taip paskaicius gali pagalvot, kad pastatei virtuvini, isklojai grindis ir jau tvarkytis nebereikia biggrin.gif Tai ka plyteliu nevalot, grindu neplaunat, dureliu nevalot, pavirsiu neblizginat. Na tai cia nei delfinas, nei tamsus tarpeliai nepades 4u.gif

Ai, nu nereklamuoju as to Delfino. Bala jo nemate, bet tai vienas is variantu issaugoti baltus tarpelius. O kam norisi tamsiu, tai ir dekit tamsius. Ko cia dar kelt bangas. Man nesamone tamsus tarpeliai, nes neatsiskleidzia plyteliu grozis, kazkam nesamone balti, nes jie mat greitai uzsinesa. aisku, kad kiekvienam savo 4u.gif Dar kazkam cia buvo nesamone mazos plyteles, tipo, tarybines primena, na taip visas kapitalistinis pasaulis kopijuoja is tarybiniu katalogu ir virtuves klijuoja, niu cia mat ekspertinis skonis ir nuomone ir nepasigincysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 12 vasario 2008 - 20:26
QUOTE(lipke @ 2008 02 12, 17:21)
ne, gal ne visai taip supratai - lygiuociau tada tik su spinteliu gyliu - uzdengciau kamino dali, o atviras liktu tik tas krastas - kaip atbraila (25 cm).

Aaa, nu dabar gal jau visai gerai supratau biggrin.gif. Su patogumu gali paeksperimentuoti - paimk kokią plokštę vietoj gartraukio ir pridėk ją virš viryklės. Ir lentynų aukštį patikrink, ar sunku bus pasiekti. O man vis vien atrodo, kad geriau nelygiuoti ax.gif. Ir dar man atrodo, kad būtų gražu neslėpti viso gartraukio kamino (nes jis yra gražus), o tik dalį viršuje smile.gif. Bet tikriausiai ir uždengus, kaip tu nori, irgi bus gražu smile.gif.

Apie Atlas Delfin - čia, kaina čia (t.y. ten 7 Lt/kg, kitur gal brangiau šiek tiek).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 12 vasario 2008 - 20:43
Sveikos 4u.gif
Norėčiau paprašyti kauniečių pagalbos, gal galėtumėt parašyt kur projektuojatės ir gaminatės baldelius. Na aš aišku žinau garsiuosius Vokės ar Dalios baldus, bet jaučiu, kad ten permokėtumėm nemenkai ax.gif
Patarkit kur kreiptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurte @ 2008 02 12, 21:00)
Sveikos 4u.gif
Norėčiau paprašyti kauniečių pagalbos, gal galėtumėt parašyt kur projektuojatės ir gaminatės baldelius. Na aš aišku žinau garsiuosius Vokės ar Dalios baldus, bet jaučiu, kad ten permokėtumėm nemenkai ax.gif

Parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurte @ 2008 02 12, 21:00)
Sveikos 4u.gif

Permokėtum tikrai drinks_cheers.gif
Rašau į AŽ..
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 02 12, 20:50)
Ai, nu nereklamuoju as to Delfino. Bala jo nemate, bet tai vienas is variantu issaugoti baltus tarpelius. O kam norisi tamsiu, tai ir dekit tamsius. Ko cia dar kelt bangas. Man nesamone tamsus tarpeliai, nes neatsiskleidzia plyteliu grozis, kazkam nesamone balti, nes jie mat greitai uzsinesa. aisku, kad kiekvienam savo 4u.gif
niu cia mat ekspertinis skonis ir nuomone ir nepasigincysi biggrin.gif

Tikrai nereklamuosiu to Delfino, nors kazkada jau sakiau, kad ji naudoju reguliariai (karta per pora menesiu), bet neseniai vyras nupirko ir kita analogiska priemone
PRIMACOL FugoFix - parasyta kad tai priemone plyteliu tarpams apsaugoti ir konservuoti. Jau karta tepiau, bet didelio skirtumo dar nepajutau (palyginus su Delfnu), bet gal tai dar geresne priemone? Zinau tik kad pirko tai ne Senukuose Ir pritariu Lietuciui, kad daryti tikrai galima, tik prieziuros irgi reikia -bet nepritariu, ad tik sviesus atsleidzia plyteliu grozi- priklauso ir nuo plyteliu tipo, spalvos - kartais tamsus dar geriau
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2008 02 12, 23:35)
Ir pritariu Lietuciui, kad daryti tikrai galima, tik prieziuros irgi reikia -bet nepritariu, ad tik sviesus atsleidzia plyteliu grozi- priklauso ir nuo plyteliu tipo, spalvos - kartais tamsus dar geriau

va butent..tikrai ne visuomet balta spalva yra geriausias pasirinkimas, kuo puikiausiai tinka ir kitos spalvos..pas mane pacia koridoriuj daryti sokoladiniai tarpeliai, kurie dera su dekorais..aisku skonio reikalas, cia jau nepasigincysi. lietutis teisingai pasake, kad grindys pacios be darbo neblizges...tiesa pasakius as situose dalykuose isvis problemu nematau biggrin.gif
Atsakyti

Niekaip nepavyksta iš Wordo įkelti brėžinuko sad.gif bandysiu nupasakoti... nes reikia konsultacijos... šone stovės ilga spinta su integruota orkaite, mikrobange, viršuje bus 2 ilgos pakabinamos spintelės (maždaug po metra ilgio, 40 cm aukščio, dviem aukštais, tai iš viso 4), tarp jų atvira lentyna, jos visos vienam lygį
esmė ta, kad gartraukis įmontuojamas, bet ištraukiamas ir norim kabinti/montuoti jį po viena iš spintelių per vidurį (kaip minėjau, spintelės plotis 100, o gartraukio tik 60 cm). Ar nebus jis ten toks svetimkūnis išsikišęs g.gif
vat, radau kažką panašaus, vaizdas toks, tik be stiklo, ten kur gartraukis, tik siauriau atvira spintelė su lentynėlėm, o jau po kraštine virš kaitlentės būtų gartraukis ištraukiamas AEG 6020
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 13 vasario 2008 - 10:50
vat toks variantas, tik be stiklų ir tos šoninės ilgesnės
user posted image
Atsakyti
cia geras video apie vidaus iranga Blum thumbup.gif
http://www.blum.com/lt/lt/03/index.php
Atsakyti