Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savo rankomis !

QUOTE(Elzė @ 2008 08 07, 21:36)
Gal kas galėsite patarti. Tapetavome 3 sienas. Tapetai tokie viniliniai, storesni. Rastas nederinamas. Zodziu labai super visur issitapetavo. isskyrus viena siule  doh.gif Niekaip nesuoprantu- tapetai tie patys, klijai tie patys, tapetuotojai irgi  biggrin.gif Ir toje sienoje gaunasi 3 siules, tai va viena vis atsoka  verysad.gif Kaip priklijuoti? nes kitur nieko nesimato, o cia iskart krenta i akis  doh.gif
Jau susinervinus sakiaus su kokiu supermoment pasvarysiu doh.gif

hmz, neizivaizduoju ka daryt...gal bandyt kokiais tikrai stipresniais klijais.. unsure.gif arba cia kaip siulo su akrilu, tik neisivaizduoju kaip.. doh.gif

QUOTE(Bambina0229 @ 2008 08 07, 22:46)
Tai va, baiginėjame mes remontą, tikiuosi šeštdienį jau gerti šampaną  drinks_cheers.gif 

saunuole! baltai pavydziu.. blush2.gif
Atsakyti
laba ryta. klausykit o ka jus su lubom darot? ta prasme kokias lubas darot? dazot, klijuojat ant ju ka nors ar dar ka? cia toks klausimelis iskilo, kokias lubas pasidaryti kambariuose
Atsakyti
jei lubos normalios ir lygios, tai nieko ir nedaro paprsatai padažo per nauja baltai. jei lubos nelabai dailios, t.y. kaip blokiniuose namuose plokstes prasikeitusios. taitada deda gipsa islygina jas taip tada tik dazo. o tapetus ant lubs klijuoja tai nzn kas klijuoja nebent stiklo audini, kad netrukinetu lubos, paprastai naujos statybos bute, name. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 08, 08:07)
jei lubos normalios ir lygios, tai nieko ir nedaro paprsatai padažo per nauja baltai. jei lubos nelabai dailios, t.y. kaip blokiniuose namuose plokstes prasikeitusios. taitada deda gipsa islygina jas taip tada tik dazo. o tapetus ant lubs klijuoja tai nzn kas klijuoja nebent stiklo audini, kad netrukinetu lubos, paprastai naujos statybos bute, name. smile.gif

aciu. ten naujos staybos namas
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2008 08 08, 09:03)
laba ryta. klausykit o ka jus su lubom darot? ta prasme kokias lubas darot? dazot, klijuojat ant ju ka nors ar dar ka? cia toks klausimelis iskilo, kokias lubas pasidaryti kambariuose

Kad lubos netrukinetu per sujungimus desim gipso kartona paliekant mazdaug 1-2cm tarpa nuo sienos.vaizdas man patinka atrodo kad lubos tiesiog kaba ore rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2008 08 08, 08:03)

siaip dazant man asmeniskai graziausios lubos..jei nelygios tada gipskartoni kabint reik..kaikurie dar klijuoja tapeta dazoma ir tada dazo, ebt man nelabai taip grazu...
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 08 08, 09:53)
siaip dazant man asmeniskai graziausios lubos..jei nelygios tada gipskartoni kabint reik..kaikurie dar klijuoja tapeta dazoma ir tada dazo, ebt man nelabai taip grazu...

is tiesu tai ir man graziausia turbut dazytos. na ne per daugiausiai as kitaip ir maciau turbut. bet cia ne man reikia. drauge nusipirko buta ir nezino ka daryt, nori kazkokius akmenukus det, bet mano nuomone luboms miegamajame 500lt vien uz tuos akmenukus moket yra gerokai per brangu. o daugiau jie nezino ka daryt, todel jusu klausiu, cia daugiau nuomoniu. tiesa sakant net nezinau kaip tie akmenukai atrodo blush2.gif niekad nesu maciusi
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Jau kelinta diena kaip vis paskaitinėju šią temelę ir pagaliau daėjau iki paskutinio puslapio karsta.gif . Džiugu, kad yra tokių gerų patarėjų thumbup.gif
Šiuo metu pas mus vyksta plytelių klijavimo darbai, čia kol kas klausimų nekyla biggrin.gif , tačiau neužilgo ruošiuosi kibti į sienų ir lubų špakliavimo darbus. Tiesa ant lubų dar gipsas neprisuktas, tad paklausiu pradžiai apie jį.
1.Kiek man yra žinoma, vienas gipso plokštės kraštas yra šiek tiek užapvalintas, o kitas status. Girdėjau kad plokštes jungiant vieną prie kitos tą statų kraštą reikia taip pat užapvalinti kaip ir gamyklinį, ar darėt kas nors taip?
2.Kitas klausimėlis būtų apie siūlių glaistymą. Čia pasiskaičius vieni rašo kad į tarpą tarp plokščių deda tinkliuką, kiti kad stiklo audinio juostą? Kuo jie skiriasi, ar čia tas pats blush2.gif
3. Ar prieš dedant tą tinkliuką ar juostą į siūlę reikia pritepti glaisto, ar pirma tinkliukas ar juosta o po to glaistas?
4. Kaip ties sienų ir lubų susijungimu, ten irgi dedate juostą?
Na apie lubas pradžiai tiek, o dar keletas klausimėlių apie sienas.
dabar jos pas mus yra nutinkuotos gipsiniu tinku. Prisiskaičiau apie glaistą su marmuru ar kuo ten blush2.gif ir galvoju gal užtektų su juo porą kartų praeit sienas. Nes galvoju ar verta su tuo kitokiu kaip suprantu stambesnių dalelių turinčiu glaistu tepliot sienas, nes jos lygios pakankamai. Kai kur kaip šešėlis krenta matosi šiokie tokie nelygumai, bet labai nedideli. Ir dar su tais sienų nušveitimais biški neaišku, kada reikia šveist prieš dažymą, ir kokio numerio švitriniu?

Va kiek klausimų kilo, ačių jums iš anksto 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2008 08 08, 08:24)
aciu. ten naujos staybos namas

ai tai tada jei plokstes matosi arba tinkuoja lubas arba deda gipsa ir tada klijuojka arba ne stiklo audinio tapeta. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Vikadi @ 2008 08 08, 10:08)
Tiesa ant lubų dar gipsas neprisuktas, tad paklausiu pradžiai apie jį.
1.Kiek man yra žinoma, vienas gipso plokštės kraštas yra šiek tiek užapvalintas, o kitas status. Girdėjau kad plokštes jungiant vieną prie kitos tą statų kraštą reikia taip pat užapvalinti kaip ir gamyklinį, ar darėt kas nors taip?
2.Kitas klausimėlis būtų apie siūlių glaistymą. Čia pasiskaičius vieni rašo kad į tarpą tarp plokščių deda tinkliuką, kiti kad stiklo audinio juostą? Kuo jie skiriasi, ar čia tas pats  blush2.gif
3. Ar prieš dedant tą tinkliuką ar juostą į siūlę reikia pritepti glaisto, ar pirma tinkliukas ar juosta o po to glaistas?
4. Kaip ties sienų ir lubų susijungimu, ten irgi dedate juostą?
Na apie lubas pradžiai tiek, o dar keletas klausimėlių apie sienas.
dabar jos pas mus yra nutinkuotos gipsiniu tinku. Prisiskaičiau apie glaistą su marmuru ar kuo ten  blush2.gif ir galvoju gal užtektų su juo porą kartų praeit sienas. Nes galvoju ar verta su tuo kitokiu kaip suprantu stambesnių dalelių turinčiu glaistu tepliot sienas, nes jos lygios pakankamai. Kai kur kaip šešėlis krenta matosi šiokie tokie nelygumai, bet labai nedideli. Ir dar su tais sienų nušveitimais biški neaišku, kada reikia šveist prieš dažymą, ir kokio numerio švitriniu?

Va kiek klausimų kilo, ačių jums iš anksto 4u.gif .

1. nu pas mus kabino gipsa ir savo bute ir pas tevus ir brolis kabinosi, tai jokiu kampu niekas neužapvalino. to tikrai nereikia daryti nes , vistiek su peiliuku teks iskaptuoti grioveli, kad geraiu tarpa užtept, su tinkliuku ir uniflotu, jei griovis bus per siuras ir gilus, tada tie sujungimai sutrukinėja. mumi vienoj vietos taip buvo tai teko ta vieta perdaryt. doh.gif

2. stiklo audinys geriau bet ir brangaiu, tinkliukas yra puiki priemone ir viskas gerai gaunas. tik reikia ziūrėti kad tinkliukas būtų kokybikas, nekininškas, kad gerai kibtų, nes pigus kiniškas blogai kimba, ko pasekoje pasunkja darbas.

3. griovelis-tinkliuko juosta-uniflotas.
4. mes dejome irgi tinkliuka, arba kiti deda juosta. bet procedūra analogiška punktui 3 tik dar sveitimo būna . arba reikia labai kruopščiai daryt.

dabar sienos g.gif jas turi nuspakliuot prieš dažyma marmuriniu glaistu, nes sis glaistas labai skirtas prieš dažyma. manau kad teisingai mastai. sveiti prieš dažyma maždaug 100 arba 80 nr tinkliuku, o prieš pat dažyma viska dar persveiti su sveitimo kempinėlė. irgi 100-120, tada labai lygi siena pasidaro, menki kokie grioveliai buvo, tai labai garzžiai uzsisveičia.

tikiuosi suprasi ka nors iš mano rašliavos. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 08, 10:38)
ai tai tada jei plokstes matosi arba tinkuoja lubas arba deda gipsa ir tada klijuojka arba ne stiklo audinio tapeta.  smile.gif
Papildyta:
1. nu pas mus kabino gipsa ir savo bute ir pas tevus ir brolis kabinosi, tai jokiu kampu niekas neužapvalino. to tikrai nereikia daryti nes , vistiek su peiliuku teks iskaptuoti grioveli, kad geraiu tarpa užtept, su tinkliuku ir uniflotu, jei griovis bus per siuras ir gilus, tada tie sujungimai sutrukinėja. mumi vienoj vietos taip buvo tai teko ta vieta perdaryt. doh.gif

2. stiklo audinys geriau bet ir brangaiu, tinkliukas yra puiki priemone ir viskas gerai gaunas. tik reikia ziūrėti kad tinkliukas būtų kokybikas, nekininškas, kad gerai kibtų, nes pigus kiniškas blogai kimba, ko pasekoje pasunkja darbas.

3. griovelis-tinkliuko juosta-uniflotas.
4. mes dejome irgi tinkliuka, arba kiti deda juosta. bet procedūra analogiška punktui 3 tik dar sveitimo būna . arba reikia labai kruopščiai daryt.
dabar sienos g.gif  jas turi nuspakliuot prieš dažyma marmuriniu glaistu, nes sis glaistas labai skirtas prieš dažyma. manau kad teisingai mastai.  sveiti prieš dažyma maždaug 100 arba 80 nr tinkliuku, o prieš pat dažyma viska dar persveiti su sveitimo kempinėlė. irgi 100-120, tada labai lygi siena pasidaro, menki kokie grioveliai buvo, tai labai garzžiai uzsisveičia.

tikiuosi suprasi ka nors iš mano rašliavos. ax.gif  smile.gif

Didelis dėkui tau 4u.gif
Aš dabar pagalvojau kad kur pirmam punkte rašai kad tenka griovelį su peiliuku išskaptuot tai ir yra turbūt tai kaip man pasakojo, kad užisapvalina ploštė.
O tas tinkliukas jis lipnus? Prilimpa prie plokštės?
O 4 punktas dar neaiškumų kelia, tas tinkliukas turi užsidėti dalia ant sienos, dalis ant plokštės ir paskui užsišpakliuoja ir nesimato?
Sumaliau kažkaip čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 08 08, 10:52)
Didelis dėkui tau  4u.gif
Aš dabar pagalvojau kad kur pirmam punkte rašai kad  tenka griovelį su peiliuku išskaptuot tai ir yra turbūt tai kaip man pasakojo, kad užisapvalina ploštė.
O tas tinkliukas jis lipnus? Prilimpa prie plokštės?
O 4 punktas dar neaiškumų kelia, tas tinkliukas turi užsidėti dalia ant sienos, dalis ant plokštės ir paskui užsišpakliuoja ir nesimato?
Sumaliau kažkaip čia  blush2.gif

tikraiusiai nu zodziu reikia padarui toki kaip irginalas kad buna plokste su tokiu ilinkimu vienas krastas suapvalintas . smile.gif
tinklkiukas jo lipnus kaip lipni juosta tiki tinkliukas. limpa kuo puikiausiia tik sakau nepirk kiniskos. mirksiukas.gif

taip dalis ant sineos dalis ant lubu ir užsitepa pirmas sluoksnis uniflotu, poto glaistas. jo ir nesimato. mirksiukas.gif
sekmes darbuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 08, 10:55)
tikraiusiai nu zodziu reikia padarui toki kaip irginalas kad buna plokste su tokiu ilinkimu vienas krastas suapvalintas . smile.gif
tinklkiukas jo lipnus kaip lipni juosta tiki tinkliukas. limpa kuo puikiausiia tik sakau nepirk kiniskos.  mirksiukas.gif

taip dalis ant sineos dalis ant lubu ir užsitepa pirmas sluoksnis uniflotu, poto glaistas. jo ir nesimato. mirksiukas.gif
sekmes darbuose mirksiukas.gif

O unifotas čia kas, aš galvojau kad glaistas blush2.gif
Atsakyti